Відгук

diana.kruglyk

Тестування помади і парфумів від AVON

Усім привітик🌷
Хочу поділитись своєю думкою про дані продукти. Почнемо з помади: перше що хочеться відмітити це колір, такий рожевий, ніжний, весняний 🥰 обожнюю такі) По друге, це запах і смак(я ж думаю на губах усі свою помаду пробують 😂) так от, вона солоденька) і дууже ароматна. Носиться дуже гарно, губки не сушить, що дуже важливо❗ Загалом задоволена на всі 💯% нею, тепер хочу спробувати ще іншого кольору)
Щодо парфумів Today, з ними знайома ще з часів шкоди, це були мої улюблені парфуми, цей квітковий, ніжний аромат просто 🔝, але з часом звиклись. Не користувалась ними пару років, але коли отримала їх на тестування, відкрила і закохалась в них по новому ❤️ Вони дуууже ніби стали ще кращі, ніби з'явилась якась нова нотка (чи то я трохи призабула аромат). Тестували парфуми разом з мамою, вона абсолютно згодна з моєю думкою (тож думаю що вона увірве ці парфуми собі), бо немає ні дня щоб вона не пшикнулась ними😄
Окремо ще хочу сказати за стійкість парфумів, вона теж супер, навіть через декілька днів на одязі всеодно відчувається їх запах.
Тож результатами тестування задоволена, дякую AVON заикруту продукцію❤️
У відгука 6 коментарів
kateryna7
Люблю почитати такі розгорнуті відгуки)) Було б ще цікаво побачити свотч цього відтінку при гарному освітленні і дізнатись номер відтінку ))
diana.kruglyk
kateryna7, дякую ❤️ Можу зробити фото і відправити, куди Вам буде зручно?)
kateryna7
diana.kruglyk, якщо не складно, просто доповніть відгук або заповніть новий (напробу нарахує Вам додаткові бали)) )
diana.kruglyk
kateryna7, Доброго дня 🌷 Доповнила відгук (додала фото відтінку)
kateryna7
diana.kruglyk, клас)) дякую!))
vi_ktoriia_s
який гарний відтінок. мені здається він універсальний і підійде кожній дівчині
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися