Відгук

Yuliia1234

Це було приємне знайомство!

Донечка вже продегустувала всі смаки сирочків від Milupa, тому я готова поділитись своїм фінальним відкуком:

Коротка передісторія: Донечці 1,2 роки; раніше сирки з наповнювачем не пробувала. Лише без наповнювача іншого бренду. Особливих реакцій на молочні продукти та фркути немає.

Дегустація: Свою дегустацію ми розпочали з привичного донечці сирочку без наповнення - "натурального". Консистенція однорідна, досить густа. "Зайшов" добре!) Реякцій негативних я взагалі не помітила.
З наступного дня почалось цікавіше - пробували сирочки з наповненням. Варто сказати, що доня обожнює фрукти. Всі фрукти, які були наповнювачами у представлених сирках - вона ще спробувала задовго до цієї дегустації. Сирки я давала їй як перекус або ж десерт у першій половині дня.
Як я і припускала - найбільше доня оцінила смак "банан".
Знову ж таки, ніяких реакцій я не помітила. Консистенція сирків з наповнювачами - саме те, що треба.

Плюси: Звісно, мені імпонує те, що у цих сирках немає доданого цукру - моя доня ще не знає що це таке. А склад сирків максимально простий та зрозумілий. Також подобається те, що сирки мають досить широку палітру смаків - є з чого вибрати. Мабуть, ще найшишра палітра смаків дитячих сирків без доданого цукру. Ціна теж дуже тішить.

Мінуси: Особисто для себе помітила два мінуси: 1. Ця лінійка сирків не представлена у ближньому до мене супермаркеті Novus, у якому я найчастіше здійснюю покупки. 2. Хотілось би, щоб сирки були в упаковці, яка не з пластику та простіше піддається переробці, наприклад паперові під тетрапак.

Загалом, якістю сирків Milupa я дуже задоволена. Приємно вразили мене! Класно, що ринок розвивається та з'являються нові продукти для наших діток.
Дякую за можливість побути експертом у цій дегустації та висловити свою думку!
Звісно, буду рекомендувати пробувати ці сирки своїм подругам, у котрих є маленькі дітки.
Дякуємо Milupa та Naprobu.ua
У відгука 4 коментарів
Іnna25
Добрий день. А якого іншого бренду пробували молочні продукти без наповнення?
Іnna25
І якщо порівняти цей і той інший бренд, то який по консистенції і складу вам кращий?
Модератор Ірина
Іnna25, Добрий день. Правилами порталу заборонено називати інші бренди, саме назву. Це реклама за яку інший бренд не мав домовленостей з порталом. При порівнянні можна використовувати загальні значення «інший бренд», «інший виробник» і тому подібне. Дякую.
Іnna25
Модератор Ірина, дякую що повідомили. Я не знала цього 😅. Якось пропустила цей нюанс.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися