Наші Суперексперти: знайомство продовжується.

Новости
30.11.2021
Автор: NaProby
Наші Суперексперти: знайомство продовжується.

Привіт! Ви ж пам'ятаєте, що за активність на порталі нараховуються бали та збільшується рейтинг? З першою п'ятіркою Суперекспертів ми вже знайомили вас. Якщо випадково не бачили статтю, вона ось тут.

А у цій статті ми розповімо про інших учасниць, котрі своєю наполегливою працею довели, вони - справжні незалежні експерти, які впораються з будь-яким тестуванням. 


Помін Ольга. Чудова дружина, мама трьох діток, бухгалтер за фахом і наш відданий експерт вже багато років. На відмінно впоралася з дванадцятьма проєктами. У тестуванні їй допомагає вся родина. Життєва позиція - "Саме від кожного з нас залежить, якими будуть наш двір, вулиця, місто, держава, світ".

 

Буковська Наталія. Мама двох хлопчаків, смілива та активна. Не проти поганяти на картингу, змайструвати щось власноруч та протестувати новинки та цікавинки. Позаду 9 проєктів та безліч розгорнутих коментарів. Маленькі радощі життя для неї - ранкова кава в тиші, море та подорожі.  

 

Крижановська Оксана. Знайома з порталом з 2015 року, з тих пір 11 разів була учасником проєктів. Любить спорт, щодня знаходить час на фізичні вправи. Товариська, відкрита, щира. Надихається Італією, активними видами спорту та зустрічами з друзями. Життєва позиція - "Бути щасливим - не везіння чи подарунок долі, а вибір людини".

 

Боднар Юлія. Людина, котра має безліч професій і в кожну вкладає душу. Вона і перукар, і кондитер, і консультант косметики, а ще дружина та мама двох донечок. І хоча позаду всього 4 проєкти, її влучні коментарі можна зустріти майже в кожному тестуванні. Юлія - справжній фанат своєї справи. "Я люблю те що роблю, моя робота приносить мені величезне задоволення, я щаслива, коли мої клієнти задоволені!"

 

Перевєрзєва Оксана. З порталом товаришує з 2017 року. За цей час була учасницею у шести тестуваннях. Оксана, не лише чудова мама та дружина, вона працює викладачем у ВНЗ, любить доглядати за кімнатними рослинами, рибками та своїм котиком Паджиком. А ще, створює неймовірні картини у техніці кінусайга. "Моя мрія, стати учасницею тестування техніки".

 

Доценко Вікторія. Мама чудового малюка, наш незалежний експерт у шести тестуваннях. Любить подорожі та відпочинок на природі. 

 

Сабатовська Юлія. З нашим порталом познайомилася більше 6 років тому, і, так як любить усе нове і цікаве, не змогла залишитися осторонь. Юлія - одна з найактивніших учасниць, любляча дружина, мама двох синів, захоплюється колекціонуванням та читанням (у домашній бібліотеці більше 2000 книжок). За плечима - активна участь у 8 проєктах. 

 

 

Єременко Вікторія. У цієї дівчини багато професій: мама та дружина, блогер Instagram та YouTube, перекладач, керівник та менеджер проєктів, організаторка квіз-гри для дівчат. А ще - учасниця дев'яти тестувань нашого порталу. Різностороння, активна, цілеспрямована та відповідальна. Девіз по життю - "знайди роботу, котру полюбиш, і тобі не доведеться ні дня працювати". 

 

Севост'янова Алла. Відповідальна та уважна учасниця семи тестувань. Працює інженером, дуже полюбляє подорожувати. У неї багато друзів, а вдома чекають два коти. 

 

Білань Інна. Активна, ініціативна та мегавідповідальна учасниця 7 проєктів порталу. Завжди пише багато детальних відгуків, відмічаючи суттєві деталі.  А ще, Інна -  лікар-невролог, дружина і мама чудових дітлахів. Про свою родину говорить: "з нами весело, швидко, голосно, смачно, зовсім не сумно". 

 

Рахматська Світлана. Наша активна учасниця, мама, що прекрасно готує. Її сторінка в Інстаграм - суцільні смаколики. Вона завжди ділиться власною думкою про продукцію, з якою знайома, та із задоволенням і дуже відповідально тестує новинки. 

 

Гуржій Наталія. Любляча дружина, мама двох синочків, турботлива хазяйка котика та песика. У вільний час Наталія виготовляє різноманітні сувеніри, вишиває бісером, створює прикраси та любить готувати різні смаколики. Про портал дізналася від подруги, переглянула проєкти, прочитала відгуки і залишилася з нами. "Люблю отримувати нові знання, тестувати різноманітні новинки та ділитися своїми враженнями".

 

Нам дуже приємно, що список найактивніших учасників поповнюється. Ваші відгуки, коментарі, питання - показник того, що все, що ми робимо, недарма. Дякуємо за активну участь та чекаємо зустрічі у майбутніх тестуваннях. 

29 Комментариев
Как приятно увидеть свое фото здесь. Спасибо портал, вы лучшие!!!!
Можливо і себе колись побачу в переліку) 😊
Ух ты ! Хорошая рубрика....Поздравляю девчонок! Надеюсь что когда-то и моё будет имя в этом списке 🥰🥰🥰...Напроб.юа ! Вы молодцы! Ждём с нетерпением ещё интересных тестирований!
Нацелена восполнить этот список, а девочки безусловно умницы!
Всіх вітаю!) Бажаю в майбутньому ще багато цікавих проектів.
Класс) я стремлюсь стать супер экспертом 😏уверена, все у меня выйдет 👍🏻
Тоже стремлюсь пополнить ряды супер экспертов
Вау, несподівано приємно! Хоч і статус супер-експерта після зміни перерахунку балів був недовго, але намагаюсь його повернути) Ще трішки відгуків, участь в тестуванні- і знову статус буде на місці. Дякую порталу- тут цікаво;)
Класс! Вот и познакомились) На самом деле очень интересные эксперты и их анкеты! Надеюсь и искренне верю, что пополню Ваши ряды!
Очень приятно, что портал отметил мою активность! Спасибо!
Какие все красивые! Очень надеюсь попасть в этот прекрасный список)
Какие прекрасные женщины
Супер🌹🌹🌹я тоже хочу 🥰🥰🥰
😍як приємно❣️ Дякую 🤗
Привіт всім) Дуже приємно) Рада знайомству ж кожною)))
Всі дуже милі та хороші)) Також мрію бути супер експертом))) Надіюсь в 2022 моя мрія здійсниться) Всіх з наступаючими святами🙃
Очень классная идея знакомства с супер экспертами! Есть мотивация и мечта увидеть свое фото в такой номинации! Супер!
Супер, очень интересно было почитать, классная рубрика😍
Странно. Я знаю, что уже писала комментарий здесь и видела его среди опубликованных, но почему-то его нет (( Хочу поблагодарить портал На Пробу за все предоставленные возможности участия в тестированиях. И рада увидеть себя в списке супер экспертов 🔥 Поздравляю всех из списка с этим значимым достижением🎉 Желаю вам добиваться все больших высот! 😉
Прекрасная рубрика! Очень приятно было познакомится с командой экспертов напробу♥️
З новим роком .Бажаю щоб цей 2022 рік приніс набагато більше можливостей ніж попередній ,і багато неймовірних і класних тестувань .Подяка команді Напробу ,ви неймовірні
Супер, это классно видеть и знать с кем ты общаешься в чате, и какие прекрасные люди тебя окружают , здорово !!!!
Мечтаю однажды и себя увидеть в таком списке.
Гарна ідея ! Цікаво бачити фото людей з якими спілкуєшся . Дякую порталу за можливість бути експертами ☺️
Я тільки ,,новачок,,Надіюся з часом і я також потраплю в цей список!!!Але я і так дуже рада що у вашій команді.Ви найкращі ❤️
Хочу и себя увидеть в этом списке . Будем стараться)))
Хороша рубрика, цікаво познайомитись з експертами. Всі дуже милі та хороші)
Дівчата настільки різні!) Так цікаво було прочитати про кожну) Молодці, нам є на кого рівнятися та до кого рости) Шкода, що серед представлених суперекспертів немає жодного чоловіка. Так, здебільшого на тесуванні продукти, які можна віднести до "мамського контенту", але, надіюсь, ця ситуація дещо зміниться) Мій чоловік, до прикладу, не проти б протестувати якісь кові викрутки/дрелі/чоловічу косметику - зараз стільки всього з'являється на ринку) А для нас, дівчата, такі тестування та відгуки будуть корисні, як наприклад - черпнути ідеї для подарунку тощо! Всім вдалого дня! Була рада почитати про суперекспертів!)
Скучила за проєктом... Та, на жаль, можливості бувати тут поки не маю. Так смішно читати купу "Я теж сподіваюся потрапити у цей список" річної давнини від статусу "Новачок"... Невже за рік ну ніякої активності, окрім "я теж так хочу..."? Щойно повернуся до номального життя, я тут бесіди стосами писати буду...:-)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться