ВОПРОС - ОТВЕТ

07.06.2021р. - 20.06.2021р.: подавай заявку на участие в проектах.

21.06.2021р.: будет объявлено 100експертов, которые будут участвовать в тестировании.

22.06.2021р. - 25.05.2021р.: будет предпринята отправка 100 наборов для тестирования.

22.06.2021р. - 04.07.2021р.: тестируй, пиши отзывы, делись фото и видео.

Важно: Оставить не менее 2 развернутых отзывов на сайте naprobu.ua, 1 отзыв в социальных сетях.

Делись отзывами на своей личной страничке в социальных сетях Facebook и/или Instagram.

*Не забывай хештеги #naprobuua  #naprobu_відгуки #naprobu_простоквашино_для_малят #простоквашино_ сирок_без_цукру

05.07.2021р. - 18.07.2021р.: Заполняй экспертную анкету участника проекта в «Личном кабинете» на сайте naprobu.ua

*В период с 15.06.2021р. - 25.05.2021р. - мы можем позвонить для уточнения деталей.

Смачненьке

Дуже полюбляємо Простоквашино для малят 🤗
Як тільки синок бачить на полицях супермаркетів Простоквашино то зразу його рученята тягнуться до смачного❤️
Дуже дякую за продукцію без цукру , дуже зручно для першого прикрому , так було в нас. Ми вже з 7 місяців їли смачні творожки без цукру ❤️
У отзыва 0 комментариев
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться

Спасибо за интересные проекты.

Спасибо портал "На Пробу' и всем, кто давал мне ценные советы и рекомендации. За участие в проектах я получил звание Опытного эксперта и Портал "На Пробу" меня уже поздравил подарком. Желаю всем хорошего настроения, а главное прекрасных мыслей. Спасибо.
У отзыва 0 комментариев
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться

Сирок «Простоквашино для малят»

Добрый день)хочу пожелать приятного,вкусного и полезного тестирования всем малышам!
Для нас не проходит и дня без молочка,кефирчика,сырка и т.д)Сынок очень любит все это)
Будем читать ваши отзывы и делать свои выводы о продукции)
У отзыва 0 комментариев
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться

Сирочки "Простоквашино"

Дуже шкода, що нас в котрий раз не обирають на роль експерта у тестуванні продукціїї, та ми не засмучуємося та надіємося, що можливо нам пощастить наступного разу. Хочеться залишити відгук про сирочки "Простоквашино", які ми нещодавно спробували. Ми завжди купуємо сирочки іншої фірми, але вирішили спробувати новинку.
По - перше: сподобався дизайн пакування сирочків, на стаканчику вказана уся необхідна інформація (дата виготовлення, до якого терміну вжити, з якого віку вживати, як починати вводити у раціон малюка, склад тощо). Для мого малюка 90 г сирочку достатньо за один раз, тому фасування по 90 г у стаканчику досить правильне.
По - друге: сподобалась консистенція сирочку, вона однорідна, без грудочок, не густа та не занадто рідка.
По - третє: смак чудовий, відчувається смак фруктів, солодкий сирочок за рахунок фруктів, які містяться у ньому, цукор відсутній.
Також дуже важливо, що сирок містить біфідобактерії, які дуже корисні для мікрофлори кишківника та імунітету в цілому.
Синочок скуштував сирки "Простоквашино" з різними смаками: банан, мультифрукт, яблуко, всі смаки дуже сподобалися. Тому й надалі будемо купувати та смакувати сирочки від "Простоквашино".
У отзыва 0 комментариев
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться

Срок годности сырка Простоквашино

Сырок попробовали, вкусный, мультифрукт очень сладкий, но смущает что у натурального сырка срок годности 1,5 месяца. Хотя на упаковке в составе консерванты не обозначены. Сомневаюсь в правдивом составе
У отзыва 1 комментарий
Модератор Ольга
odarkamama, на усіх сирочках вказаний строк придатності 21 день. Ось яку відповідь щодо строків ми отримали від виробника: "Строк зберігання продукту досягається за допомогою високих стандартів чистоти виробництва та контролю якості. Молоко для дитячого харчування стерилізується з метою знищення потенційно патогенної флори та мікроорганізмів, упаковка для сирків також проходить обробку ультрафіолетом. Сировина та готова продукція проходять близько 319 аналізів, саме такий контроль якості сировини та виробництва дозволяє досягати стандарту зберігання продукції при дотриманні холодного ланцюга".
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться