Отзыв

juli_bodnar

Досвідчений експерт-подарунок

Усім доброго вечора,щиро вдячна порталу naprobu,за такі корисні та практичні подарунки з логотипом компанії,ранок почався з приємного подарунку сюрпризу!Якраз під час тестування косметики Eveline,я здобула рівень досвідченого експерта,хоча це тільки моє друге тестування,тішуся дуже,і дякую за можливість бути вашим експертом!!!!Маю надію що ще не один раз буду тестувати продукти та товари різних фірм! Також хочу додати що анкети заповнювала на 14 тестувань,1 раз тестувала зі своїми дітками того року у вересні дитяче харчування Hame,а цього року у жовтні косметику,тому, хто не попадає з першого разу рекомендую не засмучуйтеся і непадайте духом,ще все у вас попереду!Дякую ??❤️??✍️??
У отзыва 31 комментариев
Модератор Ольга
juli_bodnar, обов'язково ще будете Експертом у наших проектах! Дякуємо, що Ви з нами! :)
juli_bodnar
Модератор Ольга, дякую,маю велике бажання тестувати новинки,із задоволенням з вами!??❤??❤
Доценко
и я такой подарок получила))
Svetik13765
И я в ожидании подарка. Неожиданно и приятно за поощрение :-)
merima0707
Я теж отримала такий набір,але не встигла сфотографувати,бо чоловік забрав відразу собі блокнот в ручку))йому саме треба було на роботу))а з суочкою ми ходимо за покупками,вона велика і багато в себе вміщує))Дякую вам також за подаруночки,якими користується уся родина???
Модератор Ольга
merima0707, нехай Ваш шопінг завжди буде в радість :) А ми неймовірно тішимося нашим відповідальним та вже Досвідченим Експертам!
Yana90
Клас, я вас вітаю! Ви молодець!)
juli_bodnar
Svetik13765,і я тішуся!
Дарья Мурадян
Поздравляю! Действительно хорошее поощрение
Limalinka23
Які круті подарунки, я як раз думала, що ж входить до того подарунку)
Svetik13765
А мне теперь интересно что в следующем подарке ;-) ?
Limalinka23
=)) на супер-експерта подарунок намальований більшим ніж на досвідченого)
Svetik13765
Ну мне немного осталось до Суппер-эксперта!
juli_bodnar
Svetik13765,кинете фото свого подарунку на супер експерта,мені ще трохи треба попрацювати щоб дотягтись до вашого рівня!Дуже цікаво який подарунок
Svetik13765
Конечно, тут рейтинг так не заметно набирается :-)
Наталія Буковська
Мені на днях також прийшов такий подарунок. Якби не дівчата, то я б і не здогадалась натиснути на подаруночок) Ще трішки і також статус супер- експерта буде)
Svetik13765
NaSaDD значит примерно вместе и получим сюрприз! :-)
Smiley
Вау, какая приятность :))
Inna2014
Я Вас Вітаю, досвідчений експерт це круто!
Inna2014
Нам до Вас ще далеко ?
Лилия Михайлова
Поздравляю вас!!! Очень круто!
olena.romanenko
доброго дня, а чому ви знову експерт у підписі? В мене просто теж статус туди сюди змінювався, хоча вже здобула рівні після змін в модерації сайту. Служба підтримки не відповідає...
Наталія Буковська
olena.romanenko, бачу, що помінялись умови отримання звання)) Я супер-експертом була ще в березні, а тут знову досвідчений.
Модератор Ольга
olena.romanenko, це відбувся перерахунок через те, що Ви по балам вже досвідчений Експерт, а за тестуваннями - потрібно ще одне.
Модератор Ольга
NaSaDD, подарунки вже скоро мають бути відправлені - ми пам'ятаємо про тих, хто натиснув на позначку ще до перерахунку. Просто ситуація з карантином та віддаленою роботою трошки сплутала наші плани, тому й такі затримки. Ми обов'язково скоро усім напишемо лист.
Доценко
Модератор Ольга, и я очень жду свой подарочек
olena.romanenko
Модератор Ольга, дякую! Так все логічно :)
Наталія Буковська
Модератор Ольга, дякую за пояснення! Все зрозуміло, чекаємо)
Jullsie Julls
Модератор Ольга, підкажіть будь ласка, після перерахунку теж був статус просто експерта. Зараз отримала статус досвіченого, чи потрібно щось натискати/заповнювати? Значка з подарунком нема
Модератор Ольга
Jullsie Julls, якщо не помиляюся, до змін у рейтинговій системі Ви вже отримували подарунок за активність? В такому разі значок вже буде не активний.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться