Отзыв

valeri_kaliuzhna

Молочна суміш Hipp COMBIOTIC 3

Готова поділитися відгуком⬇️⬇️⬇️
Моїй дитині 1 рік ???, харчується грудним молоком та прикормом.? Дитина сприймає суміш добре, але більше подобається вживати не з пляшечки, а коли я додаю її до каші зранку.?
Насичується сумішшю добре.
Їсть малюк із задоволенням. З травленням та випорожненням все добре.
Наявність у суміші комбінації пробіотиків і пребіотиків за зразком грудного молока дуже корисна річ, щоб налагодити дитині травлення.
Дуже важливе використання в якості сировини для суміші свіжого сертифікованого органічного молока, а не звичайного сухого молока для того, щоб в майбутньому не виникало алергічних реакцій. Сумішшю Hipp COMBIOTIC 3 ? задоволена, претензій до виробника не маю. Мій висновок ⬇️
✅Рекомендую.
Дякую за можливість тестувати продукт @hipp.ua
@naprobu.ua
#naprobuua #naprobuua_hipp #hipp #naprobuua_hipp #naprobuua_відгуки.
У отзыва 16 комментариев
Vika2407
Прекрасный отзыв, тоже добавляю смесь в кашу и становится намного вкуснее?
Alent Iva
Дійсно найкраща перша суміш для малюка.
Юлия Зеленская
Я теж так роблю. Підкажіть, скільки ви долаєте суміші, як вказано на банці чи менше, зважаючи, що з кашею прийом їжі буде більш ситним?
el.mi.
Мой ребенок полностью на ГВ, но однажды молилась ситуация, и я не могла быть рядом более двенадцати часов. В такой ситуации мы справились именно благодаря этой смеси
Snitmanlida
Гарна ідея. Навіть не додумалась додати до каші!
1616242502
Я використовувала цю суміш для свого сина. І не пошкодувала жодного разу. Нам вже 6 років і не мали ніяких проблем з животиком,у дитини не було ніяких алергій. Також використовували цієїж марки чай з Фенхельом він йде від народження... пізніш використовували ще й з ромашкою. Я в захваті від цієї марки.. очікуємо на сестричку тому з виробником суміші вже визначилися?♥️
Жихарева Анастасия Викторовна
Хіпп-це наша найулюбленіша торгова марка.
valeri_kaliuzhna
colibri.rainbow, согласна
Anyutka97
Уже очень долго на этом сайте и регистрируюсь на тестирование и начинаю понимать что все это лохотрон так как за всё время не разу не попала в список учасников.
Модератор Ольга
Anyutka97, дуже прикро, що у Вас склалося таке враження. Не досить зрозуміло, у чому саме Ви вбачаєте обман - відгуки на сайті, у соцмережах - від реальних людей, котрі отримують продукцію. Скоріш за все, Ваші заявки не відповідали заявленим критеріям відбору. Також, однією з причин, є відсутність активності на порталі - за весь час це Ваш єдиний коментар. Тож не втрачайте надії і Вам точно посміхнеться удача.
valeri_kaliuzhna
Anyutka97, дуже багато бажаючи, але сайт чесний, рекомендую.
Еля1313
Чудова суміш, купували малюку завжди! Ситна , корисна,смачна....Рекомендую
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться