Natali Chulovska
Natali Chulovska
Новичок
Отзывы Natali Chulovska
Комментарии Natali Chulovska
Получено лайков
14 Like
Natali Chulovska

Всім вітаміна С :) останній відгук про лінійку Collistar

Весь цей рік я була в пошуку нової дієвої косметики для догляду за шкірою. Ретинол, кислоти, пілінги, масажі — цікавилася і спробувала чимало різного. І от в кінці року стався вражаючий match! Засоби з вітаміном С від бренду Collistar ідеально підійшли і дали швидкі і помітні результати.

Сліди від акне значно зменшилися, шкіра зволожена та пружна, пори ледь помітні. Я дійсно задоволена своїм відображення.

Продовжу й надалі наносити емульсію та крем вранці та ввечері і буду зустрічати Новий рік в повній красі!
У отзыва 2 комментария
Natali Chulovska

Два тижні тестування лінійки Collistar AttiviPuriC

Нарешті готова поділися відгуком про два засоби Collistar з лінійки AttiviPuriC емульсію та крем.

Пройдемося по порядку :)

Емульсія — водяниста, прозора та легка. Миттєво поглинається шкірою і не залишає липкого відчуття. Максимально комфортно. Перед нанесенням крему я ще робила легкий масаж ролером. Далі наносила крем.

Крем — білий і досить плотний, якщо переборщити з кількістю, то буде довго впитуватися. Я вже визначила необхідну для себе кількість. Зате після нанесення шкіра стає такою бархатистою і зволоженою! А ще я кайфую від його запаху — мені він нагадує якраз запах прийдешнього Різдва цитрус і святкова випічка :)

Загалом після двох тижнів тестування я бачу, що пори на шкірі більш звуженні, плямки від акне стали світліші, маленькі висипання зникли. Хоча після першого тижня висипання були активізувалися (будьте готові і до такої реакції шкіри на вітамін С). Насення засобів вранці та ввечері вже стало приємним та запашним ритуалом. Планую користуватися засобами і далі!
У отзыва 2 комментария
Natali Chulovska

Let’s shine for Christmas: перші враження про лінійку Pure Actives бренду Collistar

На тестування в рамках проекту Marie Claire Brand Influencers і Naprobu приїхали новинки від італійського бренду Collistar.

Це лінійка Pure Actives, яка поповнилась двома засобами з вітаміном С: емульсія-концентрат з альфа-арбутином та крем з феруловою кислотою.

В коробочці з засобами також були апельсини та лимони, що великий плюс особливо зараз в період пандемії. Будемо підвищувати імунітет і зовні, і з середини!

Основні завдання нових засобів:
оживити тьмяний колір обличчя;
запобігти першим ознакам старіння;
зробити шкіру сяючою, здоровою та з рівним тоном;

Починаю тестування та планую до Нового року та Різдва покращити цими засобами тон шкіри та додати їй сяйва!
У отзыва 7 комментариев
Natali Chulovska

Лінійка Normaderm — супер комбо для жирної шкіри

Мій фінальний відгук на флюїд та гель для вмивання Vichy серії Normaderm.

Користуюся цими засобами близько двох місяців і бачу позитивні зміни в своєму зовнішньому вигляді. Якщо у вас жирна шкіра, то ця серія вам підійде. При чому, що за рахунок поєднання догляду разом зі зволожуючим флюїдом, я не відчувала сухості та шелушіння шкіри.

Як результат, обличчя гарно очищене вранці та ввечері. Гарно змиває макіяж. Та зволожене за рахунок флюїду. Якщо цей догляд поєднувати з очищаючими та зволожуючими масками, можна тримати жирний блиск під контролем. Та якщо ви хочете побороти постійні висипання, не забувайте підтримувати догляд також правильним харчуванням.
У отзыва 10 комментариев
Natali Chulovska

Зволожувальний флюїд — спасіння для жирної шкіри

Коли в тебе жирна шкіра, то дуже важко підібрати крем чи флюїд, щоб він підійшов тобі і не помножував цей жирний блиск. На щастя, флюїд від Vichy допоміг мені вирішити цю задачу.

Три ключові активні компоненти засобу: саліцилова кислота, гіалуронова кислота та пробіотик біфідус. Саме вони сприяють інтенсивному зволоженню шкіри, коригують недоліки (запальних акне в мене немає, а чорні цятки не прибере жоден засіб), то ж мені засіб допоміг тримати обличчя рівномірно зволоженим, зменшив блиск на обличчі протягом дня (навіть при користування тональним) та просто став частиною вранішнього і вечірнього ритуалу по догляду за шкірою.
У отзыва 2 комментария