Vlada-Mariia
Vlada-Mariia
Эксперт
Отзывы Vlada-Mariia
Комментарии Vlada-Mariia
Получено лайков
11 Like
Vlada-Mariia

Смачне тестування від Простоквашино для малят

Уххху!!! Дякуємо Naprobu за можливість протестувати смачну та головне корисну продукцію бренду «Простоквашино для малят» : Сирок Мультифрукт - 2 шт. та Сирок  Яблуко – 1 шт.
Зразу хочу відмітити, що ці сирочки БЕЗ доданого цукру, а отже можна давати найменшим діткам, у т.ч. вони чудово підійдуть для першого знайомства дитини з молочними продуктами.
Можу зазначити, як мама дитини 13 місяців, що знайти дитячу молочку без доданого цукру не так і просто, на жаль цукор добавляють скрізь (хоча наш педіатр рекомендує не давати цукор (утриматися від вживання) до 2х років мінімум).
Тому з сирочками Простоквашино нам тепер буде простіше дотриматися рекомендацій педіатра.
Хочу відмітити, що Сирочки Простоквашино - це перші сирочки, які я зустріла з фруктовими смаками (мультифрукт, яблуко) БЕЗ доданого цукру, тому що до цього без доданого цукру бачила в продажі лише сирки у чистому вигляді, без фруктових смаків і тому доводилося в сирок добавляти якісь фрукти, бо донька не хотіла їсти.
Щодо консистенції сирків, то вона приємна, без грудочок.
Смак - натуральний, не хімічний, відчуваються фрукти. Моїй донечці сподобався смак як мультифрукт, так і яблуко.
Отже, протестовані Сирочки «Простоквашино для малят» - це смачно, корисно і ще раз повторюся БЕЗ ДОДАНОГО ЦУКРУ.
Моїй донечці вони дууууже сподобалися, тепер будемо купувати їх постійно та рекомендуватимемо їх всім нашим друзям.
Щодо побажань до «Простоквашино для малят» хотілося попросити, якщо це можливо, зробити такі сирки також у пачечках як продається пюре дитяче (патчях з носиком), щоб було зручно брати з собою на прогулянки, в дорогу та й малечі з них зручніше їсти, не потрібна ложечка, а також дитина б не так забруднювалася, коли їла б (стосується найменших).

#naprobuua #naprobu_відгуки #naprobu_простоквашино_для_малят #простоквашино_ сирок_без_цукру
У отзыва 9 комментариев
Vlada-Mariia

Смачне тестування від Простоквашино для малят (отримання продукції)

1+
Нам з донечкою Владою (13 місяців) пощастило потрапити у список 100 щасливчиків, які будуть тестувати продукцію бренду Простоквашино для малят і ми цьому безмежно раді.
Отож, 22.06.2021 я отримала щасливого листа від Naprobu, що стала учасником тестування і в цей день ми вже отримали продукцію Простоквашино для малят у дуже гарній білій коробці, з синій бантиком. Така подача вже заслуговує овацій і зробила тестування маленьким святом.
Розпаковувати цю гарненьку коробочку нам допомогли наші друзі Марк (6 років) та Нікітка (1 рік та 9 місяців) з ними разом ми і робили дегустацію.
Діти були у захваті від подачі тестувальної продукції (таємничої коробочки з синім бантиком) та від того, що вони учасники тестування.
Забігаючи наперед, скажу, що малечі зайшли Сирки, сподобалися, але більш детально розпишу вже у другому відгуку…далі буде 😉
У отзыва 2 комментария
Vlada-Mariia

Мої враження від тестування набору Cooker

4+
Всім привіт! Хочу поділитися з вами своїми враженнями та результатами від тестування м’ясної продукції від інтернет-магазину @Cooker, за що щиро вдячна @naprobu.ua.
І так почну з кінця - однозначно РЕКОМЕНДУЮ замовляти продукцію через он-лайн супермаркет COOKER ???, враховуючи:
- широкий вибір свіжої продукції (м`ясо та до м`яса від 4х м’ясокомбінатів з власним господарством, при цьому Cooker постійно розвиває асортимент, і от на днях вони добавили розділ з морепродуктами. Товар не відлежується на складах/полицях магазинів, а відразу з виробництва їде до вас),
- приємні ціни (працюють без посередників та відповідно без зайвих накруток ціни),
- зручно робити замовлення (простий та зрозумілий інтерфейс сайту, є пошук товару за назвою, можливість виставляти фільтри та зручно сортувати продукцію),
- безкоштовна та безпечна доставка (здійснюється приємними кур’єрами, екологічним способом (ровером, тобто ??‍♂️) із дотриманням усіх гігієнічних правил !!! (маска, рукавички), що є особливо актуальним у наш час, у великій термосумці.

Тепер щодо тестувальної продукції. Мій подарунковий сет складався з 7 товарів:
- Молочні сосиски Салтівський мясокомбінат;
- Ковбаса напівкопчена «Президенська» Салтівський мясокомбінат;
- Три види сирокопченої ковбаси «Італійська», «Фінська», «Венеція» Салтівський мясокомбінат;
- Ковбаса «Сервелат» Салтівський мясокомбінат;
- Балик «Дарницький» Богодухівський мясокомбінат.

Вся тестувальна продукція:
- дуже-дуже смачна, відчувається, що вона зроблена дійсно з м’яса, у ковбасі «Президентська», наприклад, цілі куски мяса. Особисто мені найбільше сподобалася саме ковбаса Президенська, племінниці Сашуні (5 років) - Молочні сосиски (пачка була з’їдена майже за один підхід), а чоловік не зміг визначитися із своїм фаворитом, сказав, що все смачнюче ?,
- була свіжою, термін придатності продукції в межах двох місяців (що може свідчити про натуральність виробів, і менший вміст хімії), на всій продукції зазначається дата виробництва та дата кінцевого вживання, умови зберігання,
- на упаковці детально зазначено склад продукції, тому кожен має змогу ознайомитися зі складовими того, що їсть.

П.с. Додані відео і фото є яскравим підтвердженням моїх слів ?.

Друзі, а ще приємним бонусом від Cooker є можливість замовити у них на сайті продукцію зі знижкою 5% (https://cooker.net.ua/). Ловіть чарівний промокод cookerset_8327

#naprobuua #naprobuua_відгуки #cooker #naprobuua_cooker
У отзыва 11 комментариев
Vlada-Mariia

Мої враження від інтернет-магазину Cooker

4+
Хочу поділитися з вами своїми враженнями та результатами від тестування м’ясної продукції від інтернет-магазину @Cooker, за що щиро вдячна @naprobu.ua.
Отож, частина 1 про послугу...
21.10.2020 я отримала щасливого листа від @naprobu.ua, що я стала одним із 250 експертів ?, які беруть участь у тестуванні Cooker Сет від інтернет-магазину Cooker “М`ясо та до м`яса». Моєму щастю не було меж ?.
І так, 22.10.2020 я зробила замовлення свого подарункового м’ясного сету, але доставку зробили лише 24.10.2020 зранку, тому підтвердити швидку доставку за 60 хвилин я на жаль не можу((( Проте це можна списати на велику загрузку, враховуючи доставку таких 249 сетів іншим тестувальникам.
Варто зазначити, що мені передзвонили 23.10.2020 і сказали, що доставлять мій подарунок до кінця дня, але вечером знову набрав кур‘єр та сказав, що вже не встигає до мене доїхати, а приїде 24.10.2020 зранку.
Дотримав слово кур‘єр, зранку ми вже смакували м‘ясну продукцію від Cooker.
Приємний кур‘єр, дотримання гігієнічних норм (маска, рукавички), доставка екологічним способом (ровером, тобто ??‍♂️), у великій термосумці переконали мене користуватися послугами інтернет-магазину Cooker в майбутньому!!!
У отзыва 2 комментария