vitalina_nagorna
vitalina_nagorna
Знаток
Отзывы vitalina_nagorna
Комментарии vitalina_nagorna
Получено лайков
14 Like
vitalina_nagorna

Якраз нова кухня чекає нову техніку

Дуже цікаве тестуванння. Ми переїхали в новий будинок, а от духову шафу ще не купили, а варочна поверхня стара, тому це ідеальний проект для мене і дуже хотілось би стати учасницею)
У отзыва 0 комментариев
vitalina_nagorna

Коли і актуально, і цікаво

Коли побачила, що є можливість протестувати інтер'єрну фарбу, щастю не було меж. Тому що якраз обираємо, якою фарбою фарбувати наш будинок. Буду дуже рада спробувати і поділитися своїми враженнями
У отзыва 0 комментариев
vitalina_nagorna

Прання. Trona

Якщо колись прання було по вихідним дням, то зараз я перу практично щодня. Основним постачальником пральної машини, звісно, є моя шестирічна дочка, від неї не дуже відстає чоловік. В нього є правило: одягнув раз футболку чи сорочку, відправляй в прання.

Тестування почала з TRONA Color. Перше, що сподобалося, це приємний аромат. Друге, що по факту, його треба менше, ніж вказано на упаковці. Третє, вказано на упаковці, що рекомендують прати в воді при температурі від 40 градусів, я прала при температурі 30 градусів, і кольори стали насиченими, а плями зникли. Після прання одяг приємно пахне.

Другим тестувала порошок Universal. Завдяки кисневому та оптичному відбілювачу (певно, це кольорові гранули) впорався зі свіжими плямами від шоколаду і з застарілими від олії. Пісял прання одяг теж має приємний аромат.

Порошком Sensitive прала нижню білизну та дитячі футболки. Теж задоволена результатом. Правда, сильні плями спочатку замочила, а потім вже прала.

Круто, що всі пральні порошки гіпоалергенні і що виробник Україна.

Буду рекомендувати та користуватися сама.
У отзыва 17 комментариев
vitalina_nagorna

Trona. Перші враження

Перед тим, як написати відгук про саме використання, хочу розказати про перші враження.

1. Упаковка симпатична. В магазині швидше за все привернула б мою увагу. Зручно, що є отворили для пальців. Також зручно ще є такі невеликі упаковки - можна брати до бабусі, наприклад. Але в буденному житті купувала б упаковку більшого розміру.

2. Першу упаковку відривала руками і це була погана ідея, тому що можна надрівати і саму зіп застібку, тому краще відрізати ножицями. Зіп застібканепогана, але треба перевірята, чи гарно закрила, бо якщо ні, відкривається.

3. Зручно, що є ложечки і що вони різного кольору для кожного виду порошку, але поки їх дістала з упаковки була вся в порошку. Можливо зробити довшу ручку, як варіант.

3. Запах. Найсмачніше пахне порошок для кольорового одягу. Sensitive пахне крейдою, але не смердить. Universal з кольоровими фракціями - прикольний ).

Тобто перше враження приємне. Лишилося питання, як краще утилізувати саму упаковку.
У отзыва 1 комментарий
vitalina_nagorna

Як вже хочеться тестувати

Юххууууу, нарешті добралася до посилки. Круто, що є ад три види правльного порошку і можна буде спробувати на різних тканинах і режимах. Приємно здивували сертифікати. А додаткові подарунки - це завжди приємно :)

Завтра почну тестування. Впевнена, результат сподобаєтьс)
У отзыва 0 комментариев