1602749187
1602749187
Новичок
Отзывы 1602749187
Комментарии 1602749187
Получено лайков
7 Like
1602749187

З Ростішкою виростаємо аж до неба

Для сина стараюся в раціон завжди підбирати корисні продукти. Йогурт Ростішка ми зазвичай їмо на полуденок, в якості перекусу. Дуже сподобалася новинка від Ростішки. Безлактозні йогурти,які не містять цукру. Син просто в захваті. Щиро дякуємо!!! Йогурт характеризується ніжною консистенцією, і як я вже писала без лактози і цукру, які не дуже корисні для здоров'я зубів і шлунка.

Йогурт не містить консервантів, але зате містить вітаміни і мінерали, легко засвоюється завдяки збалансованості складу і смачний (завдяки фрутозі з доданих фруктів), чим дуже подобається діткам. Приємним доповненням стала повітряна кулька, дітки їх обожнюють)))
У отзыва 1 комментарий
1602749187

Сучасний підхід Ростішки

На жаль в сучасному світі виявлють все більше людей,які маю непереносимість лактози, особливо діток. Їх харчування відрізняється від звичайного. Тому Ростішка іде в ногу з часом. Пропонує йогурт,який без лактози. Його можна вживати вдома в якості перекусу, в дорозі, брати на прогулянки. В садочку зазвичай на сніданок молочні каши - тому йогурт є альтернативою для діток,яким не можна лактозу. Ну, а про цукор і годі казати...Він не корисний нікому, особливо діткам, адже руйнує їх зубки...
Тому щиро дякуємо Ростішка за цей новий і корисний продукт
У отзыва 4 комментариев
1602749187

Аудіоказка,як метод навчання

В сучасній Україні, навіть попри всі спроби українізувати суспільство все ж багато всіх продуктів є російськомовні. Ми спілкуємося українською, але оскільки більшість мультиків російською, то і син уже розмовляє російською. Я купувала багато книг українською, щоб читати. Але по-перше їх всіх потрібно десь зберігати, а в однушці не сильно розженешся, по-друге коли вийшла на роботу не встигала читати. Тому мені дуже приємно, що зявився додаток з аудіоказками українською. Адже їх можна включати будь-де тепер. Позитивним є те, що є багато сучасних повчальних казок, які можна не просто прослухати,а і обговорити з дитиною. Сину дуже сподобалася казочка про їжачка,який збрив з одного боку голочки, щоб можна було б гріти і не колоти ними пташенятко,що випало з гнізда. Прям вразила його до глибини душі. Казочки вчать добру, дружбі і т.д. Ми в захваті і дякуємо розробникам, що зуміли створити такий портібний продукт!!!!
У отзыва 1 комментарий
1602749187

Аудіказки - допомога мамі

Бути працюючою мамою не легко. Ти постійно розриваєшся між домом, родиною та роботою. І мало коли встигаєш все. Я завжди картала себе, що не встигаю почитати казку малому на ніч, бо поки почитаю (звісно потрібно читати з світлом), потім світло виключаю, він ще крутиться.... І ось воно спасіння. Включаю на телефоні казочку, світла скрізь виключені і під неї малюк одразу засинає....не треба додаткових маніпуляцій. Голоса дикторів розмірені, тембр голосу приємний (розполагає до себе), я сама лежу поряд слухаю і наступає такий наче терапевтичний ефект - спокій, розслаблення. Нам дуже сподобалися!!! Рекомендую всім друзям з дітьми))))
У отзыва 1 комментарий
1602749187

Про саму продукцію

Дуже смачно, нам сподобалася вся продукція.
Син (3роки) оцінив сосиски із задоволенням їх їв, а він в нас балуваний. Це чупер доповнення до пюрешки та макарон і навіть як самостійна страва.
Читала історію створення цього магазину - що 4 мясокомбінати України обєдналися , тому думаю саме в цьому магазині буде найкраща ковбасна продукція в Україні!!!!
У отзыва 1 комментарий