MarianaKitsul
MarianaKitsul
Эксперт - Блогер
Отзывы MarianaKitsul
Комментарии MarianaKitsul
Получено лайков
12 Like
MarianaKitsul

Завершення тестування

Я отримала задоволення від цього тестування. Сьогодні ще раз зробила собі кисіль зі смаком полуниці зі шматочками фруктів. Ну це мега смачно) дякую dr.oetker за те, що відкрили для мене ще один свій продукт 🤍
У отзыва 0 комментариев
MarianaKitsul

Зігрійся теплом домашнього затишку – тестуй киселі від Dr.Oetker

Надзвичайно вражена смачним десертом. Дітям подобаються без кусочків фруктів, а я навпаки у захваті саме від тих, що з кусочками. Крім того ще й готуються швидко. Але найголовніше те, що я поринула у спогади з дитинства, коли на подвір'ї у бабусі смакували кисіль. Розповідала дітям, що в нашому дитинстві це були смаколики.
Я дуже задоволена тестуванням, бо відкрила для себе новинку) Я і раніше користувалася продукцією від Dr.Oetker, але киселі не купляла. Тепер знаю що це дуже смачно і іншим рекомендую.
У отзыва 0 комментариев
MarianaKitsul

Результати

Я дуже задоволена результатом цього тестування. Сироватка дала дуже хороший результат для моєї шкіри. Шкіра стала ніжною та зволоженню. Це чудовий продукт, який я рекомендую всім своїм знайомим. Доречі через всі події не користувалася 2,5 місяці, так як забула взяти з собою за кордон. Після приїзду додому відчула різницю в догляді. Сироватка дійсно має позитивний вплив на шкіру.
У отзыва 1 комментарий
MarianaKitsul

Розпочала тестування сироватки від AVON

Нещодавно отримала на тестування оновлюючу сироватка для обличчя "Енергія Протінола". Хотілося б окремо відмітити те, що красиво упакована посилка. Одразу ж почала використовувати. Мені через місяць 31, а зморшки дають про себе чути. Особливо зона носа біля кутика ока. Сироваткою користуюся 3 дні, а ефект відчула після першого користування. Шкіра стала помітно зволожена. Користуюся два рази на день, зранку та ввечері.
У отзыва 5 комментариев
MarianaKitsul

Дуже раді що мали можливість протестувати суміш Nestogen 3

Раніше син пив цю суміш від року, а тепер і донечка спробувала. Їй дуже смакує. Я задоволена результатом. Хороша якість і доступна ціна. Рекомендуємо друзям і всім хто думає чи варто спробувати. Тепер обов'язково будемо купляти саме цю суміш. Адже вона смакує дитині, добре засвоюється і дитина спить всю ніч.
У отзыва 0 комментариев