atikhonova
atikhonova
Новичок
Отзывы atikhonova
Комментарии atikhonova
Получено лайков
3 Like
atikhonova

А ми вже придбали новеньку пляшечку й продовжуємо вживати Мамалак.

Ще з пологового будинку, з найперших днів життя у моєї донечки почалися проблеми з животиком. Надвечір та кожної ночі після годування вона засинала на 20-30 хвилин, прокидалася від дискомфорту, здуття живота, та сильно плакала при спазмах. Мені здавалось, що дитячий плач та безсонні ночі триватимуть вічно..

Розв'язувати цю проблему нам допоміг Мамалак, який порекомендував нам спробувати наш лікар педіатр. Прикро, що ми почали приймати краплинки щастя лише з другого тижня життя, і не дізнались про них раніше. Мамалак став порятунком для всієї сім'ї, а в першу чергу для дитини! Маленька стала спокійнішою, її більше не турбують гострі напади колік та часті зригування, почало налагоджуватися грудне вигодовування, а молоко краще засвоюватись. 

Мамалак змінив та полегшив нам життя. Маленька добре харчується і спокійно спить, відповідно в гарному настрої цілий день і мама радіє! 
А все було через не зрілість ферментативної системи кишківника та недостатнього вироблення ферменту лактази у немовляти. Це призвело до порушення розщеплення в кишківнику молочного цукру - лактози, а під впливом бактерій до процесу бродіння. У результаті в кишківнику утворювались гази й немовля страждало від колік. 

Допомогти в цьому може препарат Мамалак, що містить натуральний фермент лактазу, який допомагає розщеплювати лактозу молока, таким чином усуваючи коліки і сприяючи кращому засвоєнню молока.

Мамолак - це саме те, що потрібно моїй донечці, щоб бути здоровою і щасливою без колік!
У отзыва 6 комментариев
atikhonova

Тестування краплинок Мамалак завершила, ділюся своїми враженнями і підвожу підсумки.

Ось і минув тиждень тестування краплинок щастя.. Ділюся своїми враженнями і підвожу підсумки.

Наше знайомство з Мамалак почалось з другого тижня життя. Після виписки з пологового будинку до нас завітав педіатр і порекомендував нам комплекс препаратів для налагодження роботи кишківника, серед яких був і Мамалак. 

Звичайно я скористалася порадою лікаря і почала давати маленькій цілу низку всього й одразу, не розібравшись, що дитині потрібно, а що ні. 

Ситуація з коліками ніби й була вирішена, але часом гострі напади повертались, особливо в вечері, і я не знала що з ними робити. 

Оскільки я періодично використовувала одразу три препарати для боротьби з дитячими коліками, оцінити дію Мамалак було складно.  

Та ось нас з донечкою обрали для тестування Мамалак, ми з радістю отримали свою посилку від naproby.ua, прочитали інструкцію до використання і почали тестування.

Звичайно я перестала давати дитині інші препарати та перейшла до повноцінного використання лише краплинок Мамалак перед годуванням у дозуванні відповідній нашому віку - 8 крапель.

І вже з перших днів тестування ми отримали "Wow-ефект", який тримається і зараз. Дитина спокійна, пропали наші вечірні страждання і животик більше не турбує. А що саме головне - використання Мамалак в боротьбі з коліками заміняє застосування цілої низки інших лікарських засобів. 

Але є зауваження!
Оскільки я годую дитину за потребою і так вже нам подобаються краплинки, що інколи дитина може просто посмакувати Мамалак і прикластися до грудей на декілька хвилин. Таким чином використання препарату не є економним, тому, що при такому вживанні (8 крапель перед кожним годуванням) за тиждень споживається одна пляшечка. А купувати чотири пляшечки на місяць може бути економічно накладно.

Я спробувала давати дитині Мамалак в такій же кількості, але вже через годування та як варіант зменшила дозування і давала по 4 краплі перед кожним годуванням. Хочу відмітити, що позитивний эффект тримається в обох випадках, що не може не радувати.
Додам ще, що спробувала зовсім припиняти використовувати Мамалак, хоча в інструкції попереджають, що так робити не можна, і потрібно відмовлятися поступово. І звичайно коліки повернулись.. але лише через добу, тобто на наступний день без крапель позитивний ефект від препарату ще є, і дитина відчуває себе добре цілий день.
У отзыва 2 комментария
atikhonova

Мамалак: щастя в домі, коли у малюка немає колік!

А ми вже з донечкою отримали нашу посилку!???‍♀️ Сьогодні ж і почали тестувати крапельки щастя ?
У отзыва 1 комментарий