Anastasia Gonharenko
Anastasia Gonharenko
Эксперт
Отзывы Anastasia Gonharenko
Комментарии Anastasia Gonharenko
Получено лайков
66 Like
Anastasia Gonharenko

Декілька питань

Добрий день, в мене зʼявилось декілька питань стосовно суміші і тестування.
1. Побачила на деяких сайтах відгуки, де пишуть що старі партії чи версії суміші дитина їла охоче, а оновлений склад не їсть. На що виробник відповів, що змінився склад у звʼязку з синхронізуванням Європейского законодавства і України у сфері виробництва дитячого харчування. Мені цікаво, хто раніше купував Nan помітили різницю?
2. Підкажіть, після опублікування відгуків на сайтах треба робити скріншоти? Куди направляти? Тут на порталі залишати в відгуках?
Дякую заздалегідь.
У отзыва 10 комментариев
Anastasia Gonharenko

10 днів тестування NAN 4 Optipro

Вітаю всіх маленьких експертів порталу та їх помічників - матусь!
Експерт: Всеволод, вік 1,9 роки (21 місяць).
Сьогодні 10й день споживання суміші. Обʼєм суміші на ніч складав 150 мл, NAN 4 може випити і 180 мл. Серед ночі або о 3-5 ранку не прокидається.

Суміш NAN як я помітила ще на попередньому тестуванні дуже добре розчиняється, так само і NAN 4. Можливо тому, що зберігається в банці з щільною кришкою. Але думаю якість все ж таки її вища.
Смак суміші сподобався малюку, в першій спробі випив тільки половину порції, зазвичай пʼє 150 мл суміші на ніч.
Порівняно з іншою сумішшю 4, яка категорично не сподобалась, мала консистенцію молока з зернятками як манної каші, Nan4 Otipro має однорідну консистенцію молока без грудочок.
Щодо травлення, деякий час незрозуміло було зі стільцем, затримка так би мовити, але вже адаптувались і тепер все за розкладом і як по маслу.😉
Банки суміші 800 гр нам вистачить десь на 32 дні якщо по 150 мл суміші будемо їсти щодня.
Я замислилась коли писала відгук, що означає саме ця абревіатура NAN. Інтернет мені видав такі варіанти: бабуся (з британського), або значення, яке представляє не число ( Not-А-Number) в програмуванні. 😊
У отзыва 0 комментариев
Anastasia Gonharenko

Тестування Nan 4 optipro

Добрий день. Ми з Всеволодом потрапили до списку тестувальників суміші. Дуже приємно, із задоволенням будемо брати участь та уважно відмічати всі «+» та «-« якщо вони будуть. Обіцяємо бути дуже прискіпливими та уважними в цій справі.😉
Всім маленьким експертам вдалого тестування!
У отзыва 2 комментария
Anastasia Gonharenko

Нове тестування

Доброго вечора, знову чергове тестування на порталі. Але подаю анкети не на усі. А в тому, що дійсно хочеться прийняти участь. Ми з синочком тут тестували суміш Nan optipro 3. Нам дуже сподобалось. Nan 4 навіть не пробували. Зараз доїдаємо Мілупу 4, але не дуже якось хоче її пити синочок, тому придбала 3ку, хоча за віком ми старші. Всім гарного тестування!
У отзыва 0 комментариев
Anastasia Gonharenko

Підсумкова анкета

Добрий час! Виникло питання, в підсумковій анкеті треба посилання на відгуки, у додатку Розетки посилання на відгук не получається зробити. Підкажіть, що робити. На сайтах Nestle та Pampik посилання можна зробити, але я не впевнена, що воно приведе саме на мій відгук, а просто відкриє розділ відгуків. Підкажіть як правильно тоді заповнити анкету?
У отзыва 2 комментария