Анастасия Владимировна Савченко
Анастасия Владимировна Савченко
Знаток
Отзывы Анастасия Владимировна Савченко
Комментарии Анастасия Владимировна Савченко
Получено лайков
8 Like
Анастасия Владимировна Савченко

Мій перший досвід з Avon

На вулиці поки немає весни, але, ми можемо створити щось хороше своїм настроєм! І мені з цим допомогла весняна лінійка від @avon_ua. Тож, цього разу тестували разом з мамою. Я взяла на себе губну помаду «Суперзволоження». Що я можу розповісти вам про неї? Дуже приємний колір, насправді я обрала колір, який можна використовувати як вечірній, так і на роботу. Протестувала також і під час занять спортом (не рекомендую так робити) та виявилось - це дуже стійка помада, нічого не розмазалось, не розтерлося, макіяж лишився як і був до тренування!
Парфуми «Today” тестувала мама. Парфуми їй дуже сподобалися. Свіжий та легкий весняний аромат прекрасно доповнив її образ. А ще покращував настрій як їй так і людям навколо. Тому що хороший аромат завжди робить день трохи приємнішим.
До речі, ще у Avon зараз дуже крута акція. З 1 по 31 березня з кожної проданої упаковки парфумів “Today” 100 мл. компанія буде спрямовувати 10 гривень на купівлю мамографічного обладнання для державних лікарень України. Тобто ще можливість не лише покращити собі настрій новинкою, а ще й трохи допомогти українкам! А благодійність це завжди приємно!
У отзыва 0 комментариев
Анастасия Владимировна Савченко

Меланія одобрила цей відгук

Я завжди стараюсь оцінювати продукт по його поживним якостям, однак при цьому першочергове значення, як мабуть для будь-якого покупця, для мене має зовнішній вигляд. І Оптіпро нан 3 виглядає дуже стильно. Така банка добре захищає від сонячних променів та зовнішніх подразників, а це дуже важливо для дитячого харчування.
Для Меланії дуже важко підібрати суміш, вона просто не буде їсти те, що їй не подобається. Цю суміш вона їла. В мене виникло питання «чому?» і я спробувала. Виявилося, що на відмінну від інших сумішей у цієї не було ніякого специфічного смаку, просто смачне не надто солодке молоко, дуже органічне і просте. А для моєї нехочухи це дуже важливий пункт. 
Відсутність пальмової олії у складі це круто, в основному тому що це доводить що виробник не використовує дешеві замінники для інгредієнтів суміші. А отже продукт якісний та корисний.
Не помітила жодних нарікань у роботі шлунково-кишкового тракту після того як дитина їла суміш, з більш дешевими сумішами інколи були проблеми.

Чи порадила я б цю суміш своїй сестрі? Думаю так. А якщо я можу це зробити для рідних, то рекомендую і вам.
У отзыва 0 комментариев
Анастасия Владимировна Савченко

Додаток

Основі переваги комплексу я вказала в офіційних відгуках, але хочеться ще так багато чого сказати, що не втримаюся. Адже всю вагітність і перші місяці від народження я була надзвичайно напруженою. Агресивно налаштована на будь-що сказане в мій бік, простіше кажучи "будь що сказане було використане проти співрозмовника". І зараз це такий кайф нарешті видихнути і відчути спокій та полегшення. А все завдяки вітамінам, хто ж знав що саме в цьому була проблема... Шкода що гінеколог до цього не додумалась, скільки б щасливих оточуючих було б навколо мене. А також меньше випитих заспокійливих...
Тож дякую ПреМама Дуо за можливість стати трішки спокійнішою та щасливішою мамою) Всім добра та краси!
#ПреМамаДуо #naprobuua_ПреМамаДуо #naprobuua_відгуки #naprobuua
У отзыва 1 комментарий
Анастасия Владимировна Савченко

Проект "Відновлення"

Ось і закінчився прийом вітамінного комплексу ПреМама Дуо і я з радістю хочу поділитися успіхами особистого тестування.
1. Шкіра. Моя шкіра дуже чутлива, і це величезна проблема, але додатковий вітамінний бум допоміг мене налагодити систему догляду за шкірою, і тепер це зовсім не проблема.
2. Емоційний стан. Під час вагітності мої емоційні скачки заважали і мені і моїм близьким, після народження дитини також було напруження. Під час проходження тестування я зрозуміла що мій емоційний стан стабілізувався, а настрій покращився.
3. Втома. Дитина це непросто. Недосипання, ранні пробудження тощо. Я не розуміла де брати енергію, на те щоб просто встати з ліжка, однак з часу прийому це питання відпало, і енергія з'явилися з того самого вітамінного комплексу, а восени це подвійна користь)
Одже, дорогі мами, я бажаю вам міцного здоров'я, благополуччя та щастя. А вітамінний комплекс #ПреМама Дуо буде нашим маленьким секретиком краси і довголіття
У отзыва 0 комментариев
Анастасия Владимировна Савченко

Міссія - "Повернення"

Моїм головним завданням після народження дитини (3 місяці тому) стало відновленням організму. Вагітність це прекрасно, однак це надзвичайно тяжкий удар на імунітет жінки, і після народження хочеться знову повернутися до того житму життя, який був ще до вагітності. Однак яка б спокійна та слухняна дитина у вас не була, немовля потребує всю вашу увагу та турботу. Адже бути мамою це робота 24\7 і бажання привести себе до форми стає вторичним та не таким суттєвим. Тому і я вирішила спробувати комплекс PreMama Duo.
Приємний дизайн упаковки, все лаконічно і витончено. Приємно здивувала інструкція, яка на відмінну від більшості вітамін та лікарський засобів складається з невеличкого листочку (а не довжелезному списку всеможливих протипоказань і наслідків). Тут склад простий і зрозумілий. Таблетки з основними вітамінами потрібними організму, та капсули з рибячим жиром та кислотами. І все. Ніяких вам Є-шок, незрозумілих компонентів та величезного списку можливих побічних ефектів. Головна перевага особисто для мене це те що потрібно вжити лише по одній таблетці і капсулі в день. Я з тих, кому легко забути випити таблетки, тим більше декілька на день, а тут все просто - поснідала, випила і забула. Щодо моїй очікувань, я сподіваюсь що трохи поліпшиться стан зубів та волосся, та почати процес відновлення організму, імунної системи. В будь-якому випадку такий вітамінний бум не мине безслідно.
#naprobuua #naprobuua_ПреМамаДуо
#ПреМамаДуо
#naprobuua_відгуки
#naprobuua_отзывы
У отзыва 0 комментариев