Turistas
Turistas
Эксперт
Отзывы Turistas
Комментарии Turistas
Получено лайков
36 Like
Turistas

Порошок ТРОНА

Випробувала порошок Трону Універсал на світлих речах при низькій температурі. У мене дочка займається черлідингом, відбулись змагання на свіжому повітрі на стадіоні. Після змагань на костюмі залишились плями від трави. Костюм можна прати тільки в ручну, дуже делікатна тканина. Порошок ТРОНА Універсальний мені в цьому допоміг, плям не залишилось. Костюм після прання не має якого запаху та не має жорсткості. Пральний засіб справився з поставленою задачею на п'ять, буду ним користуватись і надалі, також буду рекомендувати своїм друзям його.
У отзыва 2 комментария
Turistas

Trona

Отримала на тестування новий для мене продукт, набір із трьох видів порошку TRONA: прання кольорових речей, прання білих та кольорових речей та для прання дитячої білизни. Була дуже здивована кількістю сертифікатів (сертифікат відповідності, декларація та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи), ще ні один виробник будь-якого товару не присилав стільки сертифікатів. Це справило позитивне враження про українського виробника ПП ВКФ «Полімер», і саме таке відношення викликає довіру клієнта. Дякую за подарунок. Дуже рада що, це український виробник, а наших треба підтримувати.
Щодо порошків. В першу чергу я звернула увагу на склад цих порошків. Великий плюс можу поставити таким критеріям: гіпоалергенний, без фосфатів, без барвників, ПАР <1%. Упаковка зручна та практична, сподобалось що є zip застібка на упаковці. Порошок має приємним не їдкий запах. Консистенція - дуже мілкий, схожий на тальк. Досить економічний, добре піниться. У кожному пакетику є мірна ложечка для зручності використання. Зрозуміла інструкція по використанню.
На даний момент тестуванням задоволена. Дякую за надану можливість тестування!
У отзыва 0 комментариев
Turistas

Відгук на інтернет - магазину Сooker

Я отримала на дегустацію м"ясну продукцію від інтернет - магазину Сooker.
Першим приємним враженням було спілкування з менеджером, смс-інформування про час доставки продукції, швидка кур"єрська доставка. Рекомендую всім скуштувати смачнющі молочні сосиски та ковбасу вищого сорту "Президентська". Моїм дівчаткам дуже сподобалось всі три види ковбасної нарізки. Ще в холодильнику чекає своєї черги баличок. Дуже задоволена смаками, якістю,складом та свіжістю продукції. Перейшовши на сайт оцінила різновид продукції яку пропонує інтернет магазин та ціни на деяку продукцію нижчі ніж у магазинах. Обов'язково буду робити замовлення в цьому магазині і рекомендувати його своїм друзям.
У отзыва 6 комментариев
Turistas

Каша для ланчу швидкого приготування Кускус з паприкою і томатами.

Дякую сайту @naprobu.ua за можливість протестувати нову продукцію. Цього разу я попробувала продукцію фірми AXA кашу для ланчу швидкого приготування Кускус з паприкою і томатами. Упаковка невелика, готувати не потрібно. У складі цієї каші сильно незаконного нічого немає.
Відкрила і висипала в тарілку, каші виявилося замало візуально, але я подумала, що вона збільшиться після окропу.
Запах у неї дуже приємний, залила водою. Накрила кришкою, через хвилин 7 вона вже була готова.
Каша не всю воду в себе відрала, і розмір не дуже збільшився. На смак мені трошки забагато приправи. Для повноцінного обіду мені було замало каші, так швидше перекус. Добре брати з собою у подорожі. Так як каша мені не дуже сподобалась незнаю чи буду її купувати.
Сподіваюся мій відгук буде комусь корисний.
Р.S. Також поділилась кашею з подружкою, надіюсь їй сподобається.
У отзыва 8 комментариев
Turistas

SOFT Гранола з ягодами та йогуртом

В черговий раз беру участь у тестуванні. Дякую сайту naprobu.ua за можливість протестувати нову продукцію перед покупкою. Цього разу це продукція фірми AXA каші для ланчу швидкого приготування та SOFT Гранола з ягодами та йогуртом. Гранола цієї фірми вже мені приходила на тестування і я і мої дівчата були нею дуже задоволені, нам вона дуже сподобалась, три основні причини: швидко, смачно і ситно. Так і цього разу, АХА SOFT Гранола з ягодами та йогуртом виявилась дуже смачна і корисна, смак збалансований, приємний і багатогранний. Незвично, оригінально і не нудотно, солодкість в міру, адже гранола не містить цукор. Ситість відчуваю протягом 2-3 годин.
Сподіваюся мій відгук буде комусь корисний.
У отзыва 8 комментариев