Viktory77
Viktory77
Эксперт
Отзывы Viktory77
Комментарии Viktory77
Получено лайков
30 Like
Viktory77

Зігрійся теплом домашнього затишку – тестуй киселі від Dr.Oetker

Я засмучена, надсилала відгук 28 грудня, але його не бачу в стрічці відгуків((((


Отже, мушу ще раз писати.

Дякую @naprobu за таку можливість скуштувати смачні десерти — киселі від Dr.Oetker.
Отже, розповідаю. Кисіль, який потрібно варити, взяла зі смаком ожини. Трохи змінила рецепт, а саме взяла у 2 рази більше води — це 1 л. Замість 3 ложок цукру, додала на 1 більше. І не пожалкувала, тому що кисіль все одно був густий, а на смак вміру кислуватий та солодкий. Шкода, що не має шматочків ягід, як в киселі, що запарюються в чашці. Але, за бажанням, можна додати самостійно. Гадаю, буде смачно.
Щодо часу приготування, то найдовше — це потрібно чекати, коли закипить вода)))), а далі все легко, просто та швидко.
Смак гарний, відчувається ожина.

Мої висновки щодо киселів від Dr.Oetker @droetker.ukraine. Отже, легко, зручно та смачно. Можна адаптувати під власний рецепт. Найбільше мені сподобався кисіль з полуничним смаком швидкого приготування. Можна брати з собою в дорогу, на роботу, щоб порадувати себе смачним десертом.
Хто любить киселі — рекомендую киселі від Dr.Oetker.
У отзыва 0 комментариев
Viktory77

Зігрійся теплом домашнього затишку – тестуй киселі від Dr.Oetker

Всім привітики. Як і обіцяла, ділюся враженнями щодо киселю від Dr.Oetker @droetker.ukraine, який потрібно варити. Взяла смак Журавлини. За рецептом вказано 0.5 літра. Я взяла більше, майже повний літр. За рецептом 3 столові ложки цукру, я взяла на одну більше, бо переживала, що буде кислий смак.
Отже, готується швидко, трохи довше, ніж ті киселі, які просто заливаються кипʼятком. На жаль, шматочків ягід немає. Але, я так думаю, можна додати будь-які свіжі ягоди. Які будуть не лише прикрашати страву, а й додадуть новий присмак.
Куштувала я кисіль теплим. Бо дуже хотілось вже спробувати. Так от: і кислинки, і солодкості було вдосталь. Теплим добре смакує. Смак ожини впізнаваний та відчутний.
Висновок: киселі від Dr.Oetker @droetker.ukraine доволі "пластичний" та адаптований продукт. Бо можна на свій смак змінювати рецепт, використовувати у випічці, насолоджуватися смаками та швидкістю приготування. А киселі, що заливаються кипʼятком — ще й зручністю, бо можна брати з собою в дорогу як десерт для легкого та смачного перекусу. Тому, ті хто полюбляє кисіль — зверніть свою увагу на продукт від Dr.Oetker.

Щира подяка @naprobu.ua за смачне тестування.
У отзыва 0 комментариев
Viktory77

Зігрійся теплом домашнього затишку – тестуй киселі від Dr.Oetker

2+
Всім привіт. Ділюся враженням від куштування киселю.
Спочатку ми з донькою взяли 2 смаки: ягідний та полуничний.
Якщо робити за рецептом, то потрібно залити окропом в кількості 175 мл. Як на мене — то виходить дуже густий кисіль. Я люблю питний кисіль, тобто, щоб він був рідкуватим. Тому я додала більше води для отримання необхідної консистенції напою.
Отже: смак в полуниці та ягодах — кисло-солодкий, але коли додаєш більше води — то смак змінюється, солодкість зменшується, а от на кислість не впливає. Тому мені особисто смак довподоби, а доньці не зайшло))) Сказала, що дуже кислий кисіль, при цьому я полуничний кисіль робила за рецептом, і не розбавляла більшою кількістю води.

Друга спроба була з киселем малинового смаку. Робила спочатку за рецептом, щоб спробувати на смак. А потім, все ж розбавила водою. То вже й сама помітила, що кислинка зберігається. І вона є домінуючою в післясмаку. Як на мене, то це не дуже добре.

Наступна дегустація буде вже з киселем, який треба варити.
У отзыва 0 комментариев
Viktory77

Зігрійся теплом домашнього затишку тестуй кисіль

Довгенько не було для мене тестувань, але ось знову потрапила до списку учасників смачного тестування.
Хто любить киселики?
А які смаки полюбляєте?
Я люблю кисло-солодкий смак. Але готова спробувати й незвичні для мене смаки. Чекаю на свою посилочку!
У отзыва 2 комментария
Viktory77

Topicrem: ідеальне рішення для чутливої шкіри

Було б цікаво спробувати, в аптеках зустрічалась з цим брендом, але не купувала і не використовувала. Користувалася іншими марками кремами для чуттєвої шкіри.
У отзыва 3 комментария