Tatjana1974
Tatjana1974
Эксперт - Блогер
Отзывы Tatjana1974
Комментарии Tatjana1974
Получено лайков
34 Like
Tatjana1974

Підсумки підведені

Завершується тестування засобу Мелоксонін, отже я хочу поділитись своїм досвідом вживання цього препарату.
Після отримання Мелоксоніну я вживала його щоночі, вприскуючи двічі під язик приблизно за півгодини до засинання. Ковтала не відразу, приблизно за 20 секунд. В цей час я вже не читала новини, просто лежала з закритими очима, поступово всі думки ніби розсіювались і я спокійно засинала.
Сон усю ніч глибокий, не прокидалась по кілька разів, як це було до вживання Мелоксоніну. Прокидатись на ранок легко, голова ясна, не болить.
Підводячи підсумки, можу сказати, що мені вдалось відновити мій режим сну. Із допомогою Мелоксоніну набагато легше засинати (іноді навіть коли зовсім не хотілося спати) та прокидатися.
Отже, я раджу цей препарат тим, у кого є проблеми з засинанням.
У отзыва 0 комментариев
Tatjana1974

Мелоксонін

Кілька днів тому розпочалось моє знайомство зі спреєм Мелоксонін, який я отримала на тестування. До цього я нічого не чула про цей засіб для нормалізації сну.
Мій сон вже давно не можна вважати міцним. Постійний стрес та підвищена тривожність не дають розслабитись, тому засинала я зазвичай довго та сон був неспокійний, за ніч прокидалась кілька разів.
Звісно після такої ночі вранці було важко встати та бути активною цілий день.
Тому я з радістю приступила до тестування!
Я роблю одне розпилення під язик приблизно за 30 хвилин до того, коли хочу заснути. І вже з першого разу після вживання Мелоксоніну я заснула доволі швидко і міцно спала всю ніч! Наступного вечора я все зробила так само і знову мій сон був міцний до самого ранку.
Із задоволенням продовжую тестування і планую пройти весь курс, сподіваюсь потім зможу сама засинати так само швидко.
Усім міцних снів!
У отзыва 0 комментариев
Tatjana1974

Цікавий проект!

На фоні затяжного стресу та вже неюного віку маю проблеми з пам'яттю. Дуже хочу взяти участь і особисто переконатися, що Мемопрув дійсно покращує пам'ять!
У отзыва 0 комментариев
Tatjana1974

Яке цікаве тестування!

Анкету заповнила і дуже сподіваюсь потрапити в число учасників! Про Мемопрув чую вперше, але це саме те, що мені зараз треба!)
У отзыва 0 комментариев
Tatjana1974

Починаю тестування

Naprobu, щиро дякую за можливість познайомитись із Мелоксоніном - це спрей для нормалізації сну при безсонні. Дуже потрібний засіб в цей непростий час!
Також я отримала персональний план сну, ведення якого допоможе покращити сон.
Із задоволенням починаю тестування!
У отзыва 0 комментариев