Людмила Чернега
Людмила Чернега
Эксперт
Отзывы Людмила Чернега
Комментарии Людмила Чернега
Получено лайков
32 Like
Людмила Чернега

А мы уже купили такой гель

Не дождавшись тестирования, я решила закупиться таким гелем, правда было только два вида... Так что, в любом случае мы протестим этот гель, но хочется и остальные виды попробовать) по этому держу кулачки)
У отзыва 14 комментариев
Людмила Чернега

Смачна дегустація

Ось і ми продегустували продукцію, яку нам доставили на тестування від інтернет магазину Cooker!
Коли отримала пакунок, то спочатку роздивилась його вміст, а потім вже читала склад продукції!
Першими продегустували молочні сосиски , тому що в нас двоє діток і вони люблять сосиски, а для малечі хочеться все саме найкраще, і ось ці сосиски є якісними! Тому вони будуть у нашому холодильнику тепер частенько)
Потім дегустувала я балик, адже саме я люблю його і часто купую!
Баликом залишилася я дуже задоволена, адже він має ніжний смак і не пересолений!
Наш татко засмакував ковбаси та нарізку, все якісне та смачне!
Тому я сміло рекомендую продукцію данного бренду, та магазин Cooker, адже дійсно там можна купити свіжу і якісну продукцію і отримати її через годину, а це заощаджує ваш час!
У отзыва 1 комментарий
Людмила Чернега

Швидка доставка!

Всім привіт! Ось і ми отримали на тестування смачний набір від інтернет-магазину Cooker!
Чесно кажучи, була вражена швидкісттю відправки наборів, адже вже через день після оголошення списку учасників, ми вде отримали продукцію!
Спочатку ми зробили зробили замовлення на сайті та зареєструвалися, а вже потім замовлення підтвердили і ми вже чекали на доставку нашого тестового набору!
Через деякий час, мені знову зателефонували і змінили час доставки і перенесли аж на 21:00 , і цим я була засмучена, адже вже в цей час ми вкладаємо дітлахів спати, але здивувало те, що курьєр, після свого дзвінка прибув дуже швидко і вже коли ми отримали замовлення, то вже зраділа, адже набір неочікувано здивував) але вже про набір напишу в наступному відгуку)
У отзыва 1 комментарий
Людмила Чернега

Ободнюємо Простоквашино

В нас двоє діток і продукцію Простоквашино знаємо та купуємо! Особливо обожнюємо дитячу продукцію!
Тому чекаємо на новинку в магазинах, а всім охочим протестувати продукцію-бажаємо успіху) а ми участь у тестуванні брати не будемо, так як я й так знаю, що це якісні продукти для наших малюків і з задоволенням будемо їх купувати та пити)
У отзыва 0 комментариев
Людмила Чернега

Опять мимо..

Эх, опять мы не попали в списки... очень и очень жаль, так как хотела сильно протестировать эти трусики, ведь не покупала их из-за аллергии на них ранее(((( Всех поздравляю!
Но а я наверное все таки удаляю свой аккаунт((( так как не вижу смысла больше здесь что-то тестировать, так как все равно не выберут
У отзыва 6 комментариев