OLENA12345
OLENA12345
Знаток
Отзывы OLENA12345
Комментарии OLENA12345
Получено лайков
0 Like
OLENA12345
Доброго дня! як можна замінити електронну пошту? Так як при реєстрації була вказана одна пошта, до якої доступу нема. На нову електронну адресу ніяких повідомлень не надходить.
У отзыва 1 комментарий
OLENA12345
Доброго ранку! останній свій відгук напишу про AXA HARMONY Кукурудзяні пластівці з висівками та яблучним соком. Це непогана заміна вівсянки. Як варіант, щоб урізноманітнити свій ранковий раціон. Ці пластівці збагачені цілим комплексом вітамінів, корисних мінералів. Гарно поєднуються з молоком чи йогуртом. Пластівці вже готові до споживання, залишається лише залити молоком чи йогуртом. Діти, чесно кажучи, не в захваті. А для мами - це саме ТЕ! Дуже смачно, натурально, потішило, що не розмокають швидко. Низькокалорійні, натуральні, поживні пластівці. Обов"язково спробую і інші пластівці АХА. В магазині зустріла досить великий асортимент пластівців АХА: AXA HARMONY Мультизернові пластівці, збагачені мінералами; AXA HARMONY Вівсяно-пшеничні пластівці з висівками і соком журавлини; AXA HARMONY Гречано-пшеничні пластівці з висівками; AXA HARMONY Мультизернові пластівці з тропічними фруктами. одним словом, вибір на будь-який смак!
У отзыва 0 комментариев
OLENA12345
Доброго ранку! Окремим відгуком вирішили написати про вівсянку АХА PREMIUM Каша вівсяна з чорницею. Основою продукту є вівсяні пластівці ( 85,5%), які містять вітаміни групи B і K, а також фосфору і заліза. Упаковка дуже зручна. Спосіб приготування надзвичайно простий: вміст пакетика залити окропом і витримати 3-5 хвилин. ось і все, каша готова до споживання. Моїй меншій донечці 2 рочки і 4 місяці і я не знайшла жодної інформації щодо того, з якого віку можна вживати даний продукт. Тому, виходячи з натуральності складу, вирішила приготувати малечі АХА PREMIUM Каша вівсяна з чорницею. Смачна, поживна і корисна кашка, з великою кількістю чорниці. Хоча, як виявилося, одного пакетика моїй донечці маловато(. Для повного насичення ще їла AXA HARMONY Подушечки вівсяні. На одній АХА PREMIUM Каша вівсяна з чорницею ми не зупинились. Пішли в магазин і докупили ще декілька пакетиків вівсянки АХА PREMIUM з різними смаками. Ну дуже великий вибір смаків. Всіх, звичайно ми не перепробували, але ще все попереду) Надзвичайно сподобалася АХА PREMIUM Каша вівсяна швидкого приготування з вершками і лісовими ягодами. Склад: вівсяні пластівці, молоко сухе, суміш ягід (брусниця, чорниця, ожина). Варто зауважити, що донечка не їсть жодних фруктів, а кашка їй надзвичайно сподобалась і з"їдала все до останньої ложки. Фрукти дуже смачні в каші і їх достатня кількість. Як для мене, то кашка занадто солодка. Знайшли вихід з даної ситуації. Додаємо ложку простої вівсянки без смаків до пакетика АХА PREMIUM Каша вівсяна з наповнювачем і виходить неперевершений смак. Купуючи АХА PREMIUM Каша вівсяна з наповнювачами, звернули увагу на цінову політику. Порівняно з іншими кашами швидкого приготування, то фірма АХА є відносно дорожчою. Думаю, що це пов"язано виключно із натуральністю продукту.
У отзыва 2 комментария
OLENA12345
Доброго дня! тестуємо продукцію AXA всією сім"єю. Кожен знайшов для себе фаворита. Особливо сподобалася гранола АХА з шоколадом та горішками. Як діти, так і дорослі були в захваті від смаку. Це смачне поєднання пластівців (вівсяних, пшеничних, кукурудзяних), рисових кульок, відчувається смак меду, достатня кількість шоколаду та горіхів. Це любов з першої ложки). Один і напевно єдиний мінус - це занадто солодкий смак. Особисто я варила вівсянку і до неї додавала декілька ложок граноли. Як перекус дітки засмакували подушечки з вівса. Як маму. мене неабияк потішив натуральний склад продукту ( 50% вівса+20% цільнозернової пшениці). В міру солодкі і надзвичайно поживні. Донечки з радістю їли подушечки, але хотіли б додати якийсь солодкий наповнювач. Чоловік високо оцінив АХА мюслі з фруктами та горіхами. Відчувався яскравий смак горіхів, яблук, родзинок, кокосу. Напевно це фаворит для нашого татуся). Для мами фаворитом виявилися мюслі з насінням льону, кокосовими чіпсами, журавлиною та цілими горішками кеш"ю. Поєднання улюблених маминих продуктів). Суперовий заряд енергії на цілий день!
У отзыва 0 комментариев
OLENA12345
Доброго дня! отримала посилочку з другої спроби, так як в перший раз не змогла вчасно її забрати) дуже вдячні за розуміння і за те, що відправили знову! Моя сім'я надзвичайно полюбляє корисні сніданки. Скажу чесно, що продукцію АХА зустрічали на полицях магазину, але жодного разу не купували. Дякуємо за таку чудову можливість спробувати корисні сніданки і перекуси від АХА.
У отзыва 0 комментариев