Anna_Nic
Anna_Nic
Эксперт
Отзывы Anna_Nic
Комментарии Anna_Nic
Получено лайков
71 Like
Anna_Nic

Мелоксонін при стресі

Двічі за 2 тижні тестування у мене була стресова ситуація. Так ось, при стресі для мене Мелоксонін не ефективний. Безсоння повернулося, через 5 годин після прийому препарату я повторно прийняла дозу Мелоксоніна (2 пшика), але марно... Можливо треба препарат поєднувати із заспокійливим, В інструкції сказано: "Одночасне споживання разом з валеріаною, кава-кава (перець п'янкий), 5-гідроксітриптофаном може спричинити посилення седативного ефекту." і також "Перевищення добової норми споживання може спричинити послаблюючу дію.", в мене цього ефекту не було.
Проаналізувала ціну на Мелоксонін. На спрей в м. Київ ціна коливається від 273,90 до 345,60 грн. Таблетки мають назву "Мелоксонін логн найт таблетки №30", ціна коливається від 286,35 до 361,30 грн.
У отзыва 0 комментариев
Anna_Nic

1 тиждень тестування позаду

Приймаю Мелоксонін перший тиждень. Помітила, що якість сну стала краща. Я прокидаюсь в ночі так само часто, але швидко засинаю. Раніше так не получалось. В мене Мелоксонін виклиувє сильну сонливість. Прокидаюсь гарно відпочившею. Справжнім откровенням для мене стала брошура:"Персональний план сну". В принипі-то я знаю, що може вплинути на сон, але ніколи на це не звертала уваги. Декілька років тому швидко засинала, та  навпаки мені не вистачало часу щоб виспатися. Зараз ситуація кардинально інша... Що я вичитала в брошурі: 1) За 8 годин до сну не пити каву, тобто якщо плануєте відправитись спочивати о 22, остання філіжанка кави має бути не пізніше 14. Довелося відмовитись від кави в другій половині дня) 2) За 4 години до сну не виконувати фізичні вправи, на жаль фітнесом я можу займатися лише в проміжку від 20 по 22 години, і завжди вважала, що після якісного тренування, я краще засну, як виявилось, це не так. На сьогодні для мене це проблема, оскільки доведеться товстішати, але гарн спати, або навпаки. Але в мене ще сад, 7 клумб та ділянка городу, на якому я часто влітку до темряви працюю, коли є час, тож як це вирішити я поки не знаю.3)Вимкнути гаджети - як правило я засинаю з телефоном в руках, читаю новини, передивляюсь контент в соцмережах і засинаю, від цієї звички важко відмовитись, але я це зробила). Намагаюсь вести щоденник в Персональному плані сну, мені в цьому дуже допомогає смарт-годинник, який фіксує сон та фізичні навантаження. Результатом задовлена. Однзначно відчуваю, що проблема зі сном може бути вирішена. Продовжую тестування.
У отзыва 2 комментария
Anna_Nic

Тестування спрею Мелоксонін

4 день тестую спрей, що можу сказати. Маю проблеми зі сном з початку війни. Коли серед ночи прокидаєшься від хвилювання за близьких або під час сірени повітряної тривоги, або навіть від проїзджаючої машини, лаю. собаки та будь-чого і все... - ніч без сна. Чомусь до Мелоксоніну взагалі не пробувала снодійне, хвилювалась, що можу заснути і не почути дзвінок від близьких або сигнал тривоги. Намагалась приймати заспокійливе, але поки що не ризикнула пити щось сильне та дієве, а "травки", як виявилося, мені не допомогають. На смак Мелоксонін солодкуватий з присмаком горькуватих трав. Трохи схожий на сироп від кашлю (але це моє суб'єктивне) Бачила цей препарат ще і в формі пігулок і вирішила, що мабуть, перейду на них. Стосовно перших 4 днів, гарно поспати не вдається... завдяки клятим "сусідам" і частим тривогам, але побачила, що поліпшилась якість сну. Незавжаючи на те, що не багато сплю, прокидаюсь не в розбитому, а в доволі бадьорому стані. Для початку вважаю досить непоганий результат. Продовжую тестувати далі. Прийняла дозу препарату - тепер півгодини без гаджетів... І дай Бог нам тихої спокійної ночі.
У отзыва 0 комментариев
Anna_Nic

Мелоксонін

Приїхала омріяна посилочка. Все дбайливо упаковано, на коробочці НП вказано: "Обережно крихке", спрей упакований в пузирчату плівку, тому все доїхало в найкращому вигляді. Дуже сподобовся "Персональний план сну".Розпочну тестування завтра, сьогодні запіздно випила кави, і, мабуть це вплине на якість тестування.
У отзыва 0 комментариев
Anna_Nic

Dr.Oetker

Продукцію бренду Dr.Oetker любимо та купуємо багато років. Дуже сподобались киселі від Dr.Oetker, особливо ті, які можна приготувати за 30 секунд. Смаки у нас с чоловіком різні, тому він вподобав малину, а я у захваті від полуниці. Неймовірно смачний та корисний продукт, також дуже сподобалось те, що кисилі не дуже солодкі.
Неодмінно будемо і надалі купувати та рекомендувати друзям та знайомим.
У отзыва 0 комментариев