VikSvid
VikSvid
Эксперт
Отзывы VikSvid
Комментарии VikSvid
Получено лайков
21 Like
VikSvid

Враження сина

Хочеться окремо розказати про враження головного тестувальника вітамінних комплексів КітВіт - мого сина. Саме в той час захворівна ГРВІ, тож вітаміни нам дуже згодились.
Отож спочатку про плюси і переваги, які я помітила: вони смачні, вони цікаві, бо шиплять і міняють колір водички. Вони питні,і треба досить велику кількість води - не менше 200мл, а під час за туди водний режим дуже важливий, а тут не просто вода, а смачна, весела вода, ще й корисна. Головний герой пакування - котик - дуже припав до душі сину. Ну і яскраві фольговпні упаковки теж.
Із мінусів зазначу, що не всі смаки до ре підібрані, вишневий дуже хімозний, пив син його мало і погано. І головний мінус - вони питні, а це значить, що з собою взяти не завжди зручно,наприклад у поїздку. А до того ж велику кількість води за один прийом пити не під час хвороби дітям віку мого сина буде важко.
Загалом, я відмітила їх для себе як допоміжний засіб при застудах, щоб і корисно, і приємно. Не впевнена, що справді допомагають організму як вітаміни, але водний баланс поповнюють відмінно. Хоча, не можу не відмітити, що за останні півтора року син хворіє 1-2 рази на місяць, і ось ці крайні два рази були вперше за цей час без запалення аленоїдів, без нежиті, а отже і без крапель-сиропів-інгаляцій. Думаю, зв'язок з прийомом КітВіт є.
У отзыва 0 комментариев
VikSvid

Мої враження про вітаміни

Перш за все дякую за можливість протестувати новий для мене із формат продукту. Я не є прихильником біологічно активних добавок та гомеопатії. В питаннях, що стосуються здоров'я намагаюсь притримуватись рекомендацій доказових лікарів. Але у цьому випадку цікавість перемогла і я подала заявку на тестування дієтичної добавки для дітей КітВіт.
Чому? По-перше, вони яскраві, дизайн упаковок чудовий! Докладно і зрозуміло викладена інструкція, а головний герой котик - то взагалі любов, бо сон обожнює котиків (а тестувати їх треба ж саме йому - синочку, якому недавно виповнилось 5 років).
По-друге, мені здався цікавим формат саме питних вітамінів, я подібного не зустрічала ще. Ну і привід їх скуштувати не змусив себе довго чекати, бо син захворів (має схильність до ЛОР-захворювань через аденоїдит).
Що мені сподобалось ще до безпосереднього тестування: це комплекси вітамінів, при чому не лише мульти, а і трикомпонентні. Це чудово, бо інколи коригування вимагають певні дефіцити і в такому разі або приймати мультикомплекс, або 2-4 різні препарати водночас. А тут і все в одному прийомі. І тільки те, що саме зараз треба організму.
Також сподобалось, що смак не один, а цілих 5, та що вітамінні соломинки весело шиплять у склянці з водою. Ці два моменти значно полегшують процес вмовляння і мотивування пацієнта (мами зрозуміють).
Від себе ще відмічу невеликий формат упаковок, бо часто-густо упаковка розрахована на місяць-два-три, тому багато доводиться викидати чи місяцями зберігати у холодильнику. До речі, ці вітаміни не потребують зберігання у холодильнику. Тож мох враження досить непогані і я б купувала їх.
У отзыва 4 комментариев
VikSvid

Звіт про недоліки #2

По-третє, висота пляшки не зручна. Так, вона не вища за відомі аналоги, та все ж висота її більша, ніж висота стандартних полиць тумб у ванній кімнаті. Буквально 2см вирішують ситуацію. У мене в тумбі пляшки стали як влиті, але лише тому, що я завчасно знала про такі моменти (цим грішать більшість ТМ) і у нас висота полиць більша.
По-четверте, незручне дозування. Так, на звороті є шкала, але відміряти наприклад 120мл або 180мл складнувато без спеціального мірного стаканчика або електронних вагів (і нащо так ускладнювати процес прання??). А сама пляшка не укомплектована мірним стаканчиком. Методом замірів я встановила, що об'єм ковпачка 50мл, але все ж на око визначати не зручно, тож користуюсь мірним стаканчиком від іншого прального засобу. А можна ж було нанести насічки на коспачок і вуаля.
У отзыва 6 комментариев
VikSvid

Звіт про недоліки #1

Окремо хочу виділити пост про недоліки. Вони не значні, та все ж є і насправді виправляються надлегко.
Тож по-перше, все таки гелі не відновлюють колір та не прибирають ковтунці на тканині. Вони сприяють збереженню кольору та м'якості тканини, тож варто їх використовувати не як засіб швидкої допомоги, а на постійній основі.
По-друге, об'єм пляшки в 900мл, а не 1000мл наводить думку,що виробник намагався ввести в оману. Ну не люблю я оці ціни з 99 в кінці та об'єми в 480, 950, 900, 420, 1400 і т.д.
У отзыва 1 комментарий
VikSvid

Woolite Pro-care та взуття

Як ви чистите взуття? Сподіваюсь, що не одна я його переважно перу у пральній машинці. Особливо, якщо це текстильне взуття типу кросівок, кед, сліпонів та босоніжок. А також все зимове взуття кілька разів на сезон та перед "консервацією" на зиму теж так чищу (вимити ззовні - то добре, але всередині мабуть ще важливіше, і хімчистка не завжди по кишені та і довго по часу).
Тож спробувала гель для прання Woolite Pro-Care і використала його на циклі швидкого прання (40°С, 40хвилин, 800 обертів віджим та 100мл гелю) для прання дитячого літньо-осіннього взуття.
У мене було 4 пари, різного ступеня забруднення. Босоніжки найбрудніші, кеди скоріше припинені, кросівки після калюж. Перед пранням я, звичайно ж, під проточною водою обмила підошви та витягла устілки на шнурки. Перу взуття без мішечків. Результат мене задовольнив.
У отзыва 7 комментариев