🐼Yanka🐼
🐼Yanka🐼
Эксперт
Отзывы 🐼Yanka🐼
Комментарии 🐼Yanka🐼
Получено лайков
31 Like
🐼Yanka🐼

Вишневий кисіль

Сьогодні спробували останній смак - вишневий. Я не дуже люблю вишневі смаки в будь-яких продуктах масового виробництва, бо дуже відчувається не натуральний, хімозний смак вишні, він в більшості навіть не схожий на вишню. Але кисіль від Dr.Oetker здивував знову. Дуже легкий та ніжний смак і запах. Будемо обов'язково купляти тепер ці киселі.
У отзыва 0 комментариев
🐼Yanka🐼

Полуничний кисіль Dr.Oetker

Сьогодні спробували полуничний кисіль. Дуже сподобався. Колір, смак, запах просто неймовірний, не поступається бабусиному кисілю, яким вона частувала нас в дитинстві, але готується набагото швидше і простіше. Якщо ви ще не спробували кисіль від Dr.Oetker - то швидке біжіть в магазин!
У отзыва 0 комментариев
🐼Yanka🐼

Кисіль з лісовими ягодами

Кисіль з журавлиною всім дуже сподобся, сьогодні ж вирішила спробувати зі смаком лісових ягід. Так як в нас велика родина я одразу всі три пакетика використала додавала трохи більше води ніж в рецептурі, щоб був більш рідкіший. Зробила зранку невеличку каструльку, залишила охолоджуватись і пішла по сврїм справам. Доки я ходила моя рідня вже все продегустувала і навіть не залишили мені. Сказали, що дуже смачно. Тепер будемо обов'язково купувати.
У отзыва 0 комментариев
🐼Yanka🐼

Експериментальний торт

Я дуже люблю готувати та вигадувати щось цікаве, тому вирішила проексперементувати з киселем. Вважаю, що експеримент видався досить вдалим. До вашої уваги малиновий торт. Використовувала малиновий кисіль і в тісто, і в мус.
нгредієнти:
Для коржів:
Пакет сухого киселю - 1 шт.,
Яйця – 3 шт.
Цукор - півсклянки,
Розпушувач тіста - 1 пакетик,
Борошно пшеничне - 150 гр.,
Сіль - дрібка
Для муса:
Желатин - 1 пакетик
Цукор - півсклянки
Сир кисломолочний - 400 гр
Пакет сухого киселю - 2 шт
Яйця з цукром збити, додати пакетик киселю, та все ще раз збити, потім додати просіяну муку, розпушувач тіста та дрібку солі і все ще раз гарно перемішати вінчиком. Форму для випічки змазати маслом, тісто передити в форму та відправити вже в розігріту духовку. Готовніть тіста перевірити можна проколовши зубочисткою, якщо вона суха - то готово.Для муса я взяла два паетики малинового киселю, желатин, кисломолочний сир та цукор. Спочатку робимо кисіль за рецептом на упаковці та даємо трішки охолонути, желатин заливаємо невеликою кількістю води та даємо набухнути, далі розтоплюємо в мікрохвильовці. Змішуємо всі інгрідієнти міксером чи вінчиком.
Для муса я взяла два паетики малинового киселю, желатин, кисломолочний сир та цукор. Спочатку робимо кисіль за рецептом на упаковці та даємо трішки охолонути, желатин заливаємо невеликою кількістю води та даємо набухнути, далі розтоплюємо в мікрохвильовці. Змішуємо всі інгрідієнти міксером чи вінчиком.
Потім заливаємо мус в форму, кладемо один корж, заливаємо ще мус та другий корж.Чекаємо коли все гарно застине в холодильнику та насолоджуємось неперевершеним тортиком.
У отзыва 11 комментариев
🐼Yanka🐼

Кисіль зі смаком журавлини

Сьогодні спробувала приготувати кисіль зі смаком журавлини. Дуже сподовася, але додавала води більше ніж вказано в рецепті, тому що ми любимо більш рідкіший. Це чудовий, швидкий та легкий спосіб порадувати себе чимось смачненьким. Гутується дуже просто та швидко. Дідусь та мама також оцінили смаколик з дитинства. Вже хочемо спробувати інші види.
У отзыва 1 комментарий