Nataliia24
Nataliia24
Эксперт
Отзывы Nataliia24
Комментарии Nataliia24
Получено лайков
19 Like
Nataliia24

Дякуємо за чудове тестування ❤️❤️❤️

Дякую компанії AVON та сайту naprobu.ua за можливість тестувати продукцію з мамою вдвох, це неймовірний досвід. Нам дуже сподобалось!
У отзыва 0 комментариев
Nataliia24

Перше враження від Парфумованої води Today

Добрий день! Парфумовану воду Today тестувала моя мама, ось її відгук і враження.
Парфумовану воду Today я знаю давно, і навіть декілька років тому нею користувалася, адже це один з найвидатніших бестселерів компанії AVON. Дякую за можливість знову відчути цей аромат на собі.
Перше на що звертаєш увагу, це звісно ж дизайн упаковки та самої пляшечки. Золотий колір асоціюється з чимось дорогим, визначним, теплим та сяючим. Коли наносиш аромат на себе, то одразу враження, що аромат огортає тебе, адже він дуже насичений і шлейф можна відчути навіть на відстані. Для мене він дуже пряний, я б таким користувалася у більш холодні пори року, восени та взимку, бо він дуже насичений. Хочу відзначити стійкість парфумованої води Today, адже протягом всього дня я відчувала аромат на собі та оточуючі також.
У отзыва 0 комментариев
Nataliia24

Перше враження від Губної помади «Суперзволоження»

Добрий день! Нарешті вдалося протестувати Губну помаду «Суперзволоження» від компанії AVON і хочу поділитися чесно своїм першим враженням.
Перше, що впадає в очі це дизайн самої упаковки. На мій погляд ніжно-рожевий колір занадто тьмяний для такої палітри кольорів самих помад, але це на кожен смак свій погляд. Далі справило враження те як виглядає сама помада, адже колір дуже насичений та чітко видно біле коло, яке і надає суперзволоження. Помада наноситься дуже легко і рівним покриттям. Вже в етапі нанесення зрозуміла, що найкраще буде навести контур губ олівцем для губ, щоб помада не виходила за контури. Сподобався оксамитовий фініш на губах, адже помада матова. Носила помаду на губах більше 3 годин, в цей час і пила і їла, вирішила перевірити помаду на стійкість. Висновок, що помада не дуже стійка, бо на посуді залишалися сліди і стікала з губ ( додала фото), але хочу зауважити що в характеристиках стійкість і не зазначена, це був власний експеримент. Порадувало, те що Губна помада «Суперзволоження» відповідає своїй назві та підтверджує заяву виробника, що вона не сушить губи, як це властиво помадам з матовим фінішем, губи дійсно були зволожені і під час того як вона була на губах не пересушила їх. Ця помада буде мати місце в моїй косметичці, буду користуватися і надалі.
Дякую за можливість познайомитися з таким продуктом компанії AVON.
У отзыва 2 комментария
Nataliia24

Починаю тестування в проекті «Почни весну з Avon”

Привіт, красуні! Дуже рада, що стала експертом у цьому проекті) А брати участь з мамою вдвічі приємніше)) вже не можу дочекатися почати тестувати продукцію Avon, адже з компанією знайома з самого дитинства і є улюблені товари)
У отзыва 1 комментарий
Nataliia24

Закончили тестировать Мамалак

Скажу сразу, однозначно РЕКОМЕНДУЮ капли от коликов для детей Мамалак!
С первых применений состояние животика малыша улучшалось. Ранее было, что после кормления на грудном вскармливании, животик начинал болеть и было много криков, с началом примирения капель такие инциденты прекратились. Были подозрения, что от капель запор, но просто так совпало, что организм начал перестраиваться и опорожнения стали реже. К концу тестирования стул у малыша нормализовался.
Понравился дизайн бутылочки и наличие пипетки, ней очень удобно капать капли в нужном количестве.
Отмечу, что малышу очень нравился вкус капель, когда их капала он всегда прицмокивал, как будто смаковал. Есть с чем сравнить, так как когда капаю капли Витамина Д он начинает плакать.
Было много отзывов насчёт того насколько дней хватает капель и их цены. Да, действительно, при регулярном употреблении одного флакона хватает меньше, чем на неделю, а цена на порядок дороже других подобных капель. Но я считаю, что ключевую роль в выборе препарата от детских колик играет эффективность, а на данный момент Мамалак самые эффективные капли из тех которые мы пробовали, поэтому цена соответствует качеству.
Благодарю портал Naprobu.ua за возможность участия в этом тестировании!
У отзыва 2 комментария