MartaHolysh
MartaHolysh
Новичок - Блогер
Отзывы MartaHolysh
Комментарии MartaHolysh
Получено лайков
80 Like
MartaHolysh

Тепер одна з улюблених масок для обличчя ???

Чесно, обожнюю радувати себе час від часу масочками, особливо тканинними, бо вони особливо зволожують, насичують і живлять шкіру обличчя ??? А в холодну пору це ще потрібніше ? Новинка від Eveline бульбашкова маска це щось нереальне!) Перед нанесенням її потрібно в упаковці потерти між долонями а після цього нанести на обличчя на витримати 15-20 хв ??? За цей час починають надуватися бульбашки ??? Але звісно, найцікавіше - результат ☺️? Після масочки шкіра м’яка, насичена, зволожена, з рівним тоном обличчя ? Чи виправдала очікування? ☺️ Звичайно!) Ця bubble mask від Eveline мені надзвичайно сподобалася і особливо потішила результатом ???
У отзыва 8 комментариев
MartaHolysh

Можна щоб війки були такими красивими завжди? ?

Туш від Eveline Big volume Real shock зробила з моїми війками щось нереальне ? На жаль, вони у мене тонкі і ріденькі ? Але з цією тушшю навіть я їх не впізнаю ?Дуже сподобалася зручна щіточка, легко промальовує війки від коренів ? Туш у один шар ідеально профарбовує їх, розділяє і підкручує, а у два шари волосок стає ще товстішим, а весь ефект подвоюється ?? З цим продуктом слабкі війки по справжньому перетворюються і стають такими красивими☺️, а обличчя з такими виразними очима виглядає вже зовсім по інакшому ? Ця туш - це точно нова улюблениця ? І тільки жалію, що не познайомилася з нею скоріше ?
У отзыва 70 комментариев
MartaHolysh

Кокосовий рай для ручок ??

Крем для рук давно використовую кілька разів на день, особливо у холодну пору, коли шкіра стає сухіша і чутливіша ? Тому для мене у кремі важливо, щоб він - інтенсивно зволожував - швидко вбирався - робив шкіру ніжною і гладкою ? І знаєте що? Крем від Eveline Sweet coconut це моє спасіння!) А аромат ??? Мені, як любителю усього кокосового, хочеться наносити його на ручки постійно!) А ще подобається об’єм 50 мл, його зручно носити з собою, бо в сумці не займає багато місця ?? Цей крем став моїм фаворитом ? Використала вже більше половини і скоро буду бігти за новим ☺️
У отзыва 11 комментариев
MartaHolysh

Пудра, яку хочеться з’їсти!) ?

Мені, як фанату бананового аромату, після першого відкриття пудри просто хотілося насолоджуватися ним ? Надаю перевагу виключно розсипатим пудрам ? Тому ця новинка від Eveline banana loose powder мене неймовірно порадувала ? Я люблю наносити пудру як просто самостійний продукт, на зволожену шкіру обличчя щоб перекрити жирний блиск ? Саме тому для мене вкрай важливо, щоб вона не забивалася і не провалювалася у пори ?? На щастя, з цією пудрою не виникає таких проблем) А у тандемі з тональним кремом пудра мене дуже приємно вразила ? Сам тональний створює ідеальний, без перебільшень, тон, а разом з пудрою вони працюють просто на вау ? В результаті отримую матове покриття, макіяж фіксується і його стійкість подовжується ? Протягом дня не переживаю, що щось не так, бо з пудрою нічого не скатується, а пудра навіть на шкірі, схильній до сухості, не викликає і не підкреслює лущення ??? Для мене це важливо ??? Я однозначно залишилася задоволеною від користування цією пудрою ? І радила б звернути на неї увагу дівчатам-білосніжкам, тон універсальний і дуже світлий ☺️??
У отзыва 3 комментария
MartaHolysh

Ідеальний тональний знайдено!) ?

Рівний тон обличчя - це не тільки запорука ідеального макіяжу, а й впевненості у собі ☺️ Так як шкіра у мене дуже чутлива, то багато тональних я після першого ж використання віддаю мамі/сестрі/подрузі, бо мені не підходять ? Але у тональний крем Eveline Liquid control HD Muttifying Drops Foundation я закохалася не те, що з першого використання, а з першого нанесення!) ?? Крем полюбила наносити спонжем на зволожену шкіру лиця і лягає від рівномірно і без проблем можна його нашаровувати, він від цього не скатується ?? На фініші він дає прекрасне матове покриття, як я люблю ? І навіть вказаний baby face effect присутній?? Щодо стійкості хочу сказати, що його можна використовувати навіть на важливі події і не переживати, що він скатається чи потече, бо навіть при тому, що на щодень я його не припудрюю, стійкість у нього однозначно на 5+ !) Це, мабуть, без перебільшень єдиний тональний крем, який я буду купувати не одноразово і точно буду рекомендувати усім ???
У отзыва 6 комментариев