July88
July88
Знаток
Отзывы July88
Комментарии July88
Получено лайков
11 Like
Бактоблис
18:33 31.08.2021
July88

Бактобілс

Хочемо подякувати за можливість протестувати цей чудовий препарат. Давно про нього чула, але ще не купувала. На дитину вплив цих пігулок однозначно позитивний. Син мені вже сам нагадує,що потрібно прийняти Бактобілс.
Смак приємний, дитина стала більш активніша, почав відвідувати садок після майже 2х місячної перерви і все добре, ніяких простуд, кашлів немає. Надіюсь ці пігулки дійсно зміцнили імунітет.
Чекаємо 2-го етапу, щоб побачити реальний результат)
У отзыва 1 комментарий
July88

Італійська найкраща)

Все куштували, все сподобалось. Але найбільше хочеться виділити італайську ковбасу. Дивно, але я її пробувала завдяки сервісу, перший раз. Тепер це моя улюблена. Смак насичений, з бутербродом та чаєм найсмачніший сніданок! Менш всього сподоалась фінська, хоча чоловікові навпаки.....Дитині найбільше сподобались молочні сосиски, тепер їх завжди можна знайти в нашому холодильнику. Як -то кажуть у всіх різні смаки) Порадила друзям цей сервіс і вони також користуються вже доставкою,а не походом у магазин.
Дякую за нові відкриття в гастрономії!
У отзыва 0 комментариев
July88

Все дуже смачно

Мені пощастило отримати доставку від такого класного сервісу. Кур'єр досавив все вчасно ,чому ми були дуже раді, так як час у нас був обмежений.
На вигляд все виглядало дуже апетитно,мені та моїй сім'ї хотілося все скуштувати. спершу я дала своїй 4 річній дитині сосиски, які вона з'їла із задоволенням. Я була дуже здивована, що так багато))
Потім протягом тижня все коштували по-троху. Робили канапки, додавала балик у піццу і т.д. Одне можу сказати точно - все дійсно якісне, що є на першому місці у виборі м'ясних виробів. Якщо моя дитина "облюбувала" всі зразки ковбас, то ми однозначно будемо купувати та користуватися цим сервісом, це зручно та асортимент великий.
У отзыва 0 комментариев
July88

Маникюр в Korali

Я выбрала услугу маникюр с покрытием.
На фото маникюру около недели. В целом мои впечатления положительные, в салоне очень уютно, приветливый персонал.
Но мне немного не понравился лунный маникюр, так как он был нанесен не очень ровно ,плюс это все заняло много времени. Я первый раз так долго просидела в салоне...
В любом случае спасибо))
У отзыва 7 комментариев
July88

Тестирование АХА

Тестували Граноли всією сім'єю. Обидва види каш смачні та ситні. Трохи більше мені сподобалась Гранола АХА з ягодами, аромат та смак просто не звичайні. Щодо горіховою вона також дійсно смачна, але я не дуже люблю горіхи. Однозначно будемо продовжувати купувати, дитина перший раз з'їдала повну тарілку каші. Дякую!
У отзыва 4 комментариев