Марта Соколюк
Марта Соколюк
Новичок
Отзывы Марта Соколюк
Комментарии Марта Соколюк
Получено лайков
2 Like
Марта Соколюк
Кілька разів була на стоматологічному форумі "Мєдвін", підходила до стєнду Parodontax і ніколи не встигала узяти пробніка, сподіваюсь що попаду в список тих хто тестуе, бо я сама стоматолог і мені б було дуже цікаво покористуватись ціею пасту. Дякую за такі гарні тестування!
У отзыва 1 комментарий
Марта Соколюк
Як кажуть "краще піздно, ніж ніколи" Тепер вирішила порадувати родину мигдальними тістечками. для тіста знадобилось: - Мигдаль 150 г. - Цукрова пудра 150 г. - Цукор 150 г - Вода — 50 мл - 3 білки Мигдаль перебити до стану борошна, додати цукрову пудру та добре просіяти. Змішати цукор та воду, варити до кипіння. Збити 1 білок до твердих пік, поступово вливати сироп та продовжувати збивати. Білково-сиропову суміш охолодити, додати 2 білки, мигдаль та цукрову пудру. Добре вимішати лопаткою, та розділити на 2 частини. Рівномірно розподілити на формах для випікання та поставити у розігріту духовку. Випікати 15 хвилин на середньому вогні. Крем: -Крем для торта Dr.Oetker -250 мл молока -Білий шоколад 100г До охолодженого молока додати крем для торта, збити міксером. На водяній бані розтопити шоколад, поступово додати молочний крем добре помішуючи. Дати охолонути. Коржі виходять крихкими тому знімати з форми треба обережно. Перекласти кремом та дати настоятись 30 хвилин у холодильнику. Крем смаком нагадує морозиво, має ніжний смак, в принципі можна використовувати як самостійний готовий продукт, так і базою для десертів, додаючи шоколад, карамель, або ягідні наповнювачі. В інструкції сказано що при бажанні можна навіть додати масло якщо потрібно густіший. Консистенція хороша, крем не сухий, додатково змочувати коржі нічим не знадобилось.
У отзыва 2 комментария
Марта Соколюк
Полюбляю готувати, особливо кондитерські вироби. Найперше спробувала приготувати традиційний тертий пиріг з яблук. Для цього використала: -5 яєць -600 г. Борошна -250 г. Цукру -8 г. Ванільного цукру Dr.Oetker -300 г. Масла -1 тертий лимон -Пачка розпушувача для тіста Dr.Oetker -25 г. Какао Dr.Oetker - 20 г. Кориці - 5-7 яблук 5 білків охолодити. З борошна, масла, 5 жовтків, цукру, лимону та розпушувача замісити рідке тісто. Поділити на 2 частини: в одну додати какао. Обидві охолодити в морозильнику близько 2 годин. Очищені яблука порізати пластинками, додати ванільний цукор, корицю та карамелізувати. На дно форми для випічки натерти тісто без какао, викласти яблука зверху шар збитих білків та терте тісто з какао. Випікати 15-20 хвилин. Перед подачею задекорувати цукровою пудрою. Загалом продукція Dr.Oetker показала себе досить непогано. Тісто добре росте. Какао не має сторонніх різких запахів та надто гіркого/солодкого смаку. Ванільний цукор також не має надто нав'язливого запаху і смаку, не перебиває інші інгредієнти а вигідно вписується у страву.
У отзыва 1 комментарий
Марта Соколюк
Доброї ночі. Вибачаюсь за відсутність коментаріїв, через проблеми зі здоров'ям не змогла вчсно відзвітуватись що отримала посилку. Але зараз вже все чудово, незабаром викладу свої творіння з цієї вельми прекрасної продукції. Дякую за довіру!
У отзыва 1 комментарий
Марта Соколюк
Дякую за тестування! Бажаю успіхів і з нетерпінням чекаемо подальших тестувань!
У отзыва 1 комментарий