Nata1975
Nata1975
Знаток
Отзывы Nata1975
Комментарии Nata1975
Получено лайков
7 Like
Nata1975

Збитий десерт

Збитий десерт від Dr.Oetker
Дуже легкий у приготуванні і дуже смачний. Все готувала по інструкції на упаковці. Молока дала 200мл і консинстенція всеодно була густою. Збивала міксером 2-3хв і вже було готове. Ванільний запах був неймовірний. Використала з полуницею і дуже було смачно. Залишки вигребла до кави. З кавою було ніби смакуєш з морозивом,з кави вийшло ніби капучіно. Всім рекомендую і однозначно буду куплятм,бо це смачно і дуже швидко у приготуванні.
У холодильник не ставила,але читала відгуки,що деякі учасники так робили.
У отзыва 4 комментариев
Nata1975

Dr. Oetker

Доброго дня.
Нарешті отримала довгоочікувану посилочку від бренду Dr. Oetker. Ніколи ще не пробувала продукції всього вмісту даної посилки (різні види желфіксів та збитий десерт),нарешті спробую і буду користуватись та рекомендувати. Дякую за довіру. Буду тестити і описувати. Дуже приємно і порадувало наклейочки та деталі для оформлення баночок з вареням. Неодноразово тестила продукцію від Dr.Oetker і дуже задоволкна,а тепер є нагода вже приступити до заготовок вареньочок,джемів,та смачної домашньої випічки з фруктами.
У отзыва 0 комментариев
Nata1975

Підсумки тестування

Дуже задоволена фірмою і її продукцією від Доктор Оеткер. Реально все якісне,і нічого зайвого. Все для хозяюшек і щоб пошвидше і по смачніше. Для мене відкритя було це пудинг. Ніколи не купляла,а тепер рекомендувати буду,бо це смачно і швидко. Глазур,то взагалі саме задоволення,не треба багато часу тратити і все швидко. Розпушувач найкращив йому конкурентів точно нема,бо вже всяких виробників спробувала,але цей найкращий. Правда,ще невстигла спробувати желатин і желе для торта,але планую у найближчі вихідні. Цукрова пудра також суууууппеееееррр!!!!!! Я завжди сама робила пудру,але чомусь вона швидко зникала,а ця ні,і класно виглядає на випічці,бо довше тримається. Дуже задоволена їхньою продукцією і своїх подруг помалу на них підсаджую,бо краще дорожще заплатити і отримати найкраще чим потім жаліти,що вийшло не те чи не смачно. Дуже дякую за надану можливість протестити всю продукцію від Доктора Оеткера.
У отзыва 0 комментариев
Nata1975

Пудинг від Dr.Oetker

Ніколи пудинг не купляла і не робила. Сьогодні все зробила по рецепту. На смак класний,але замало цукру дала,або цукор не солодкий був. На другий раз додам фрукти,так буде смачніше. Звичайно смачно,але для мене такий десерт непривичний.
У отзыва 3 комментария
Nata1975

Панкейки і розпушувач Dr.Oetker

Сьогодні робила панкейки,вийшли пречудово. На фото ванілін іншої фірми,так як вже використала ванільний цукор,а ароматизатор ром і ваніль забрала подруга,бо є фанатом фірми Dr.Oetker,тому не змогла відмовити. Рецептик є на фото. Всім смачного.
У отзыва 1 комментарий