Соломія Красноженюк
Соломія Красноженюк
Эксперт
Отзывы Соломія Красноженюк
Комментарии Соломія Красноженюк
Получено лайков
4 Like
Соломія Красноженюк

Весна з Avon

Хочу поділитись враженнями від тестування продукції Avon.
Дні пробігли швидко і за цей час мені дуже полюбилась продукція.
Почну з парфумованої водички Today. Тестувала її з мамою, нам обом дуже сподобався аромат. Це подих свіжості і легкості, дійсно ідеальні для весни і надзвичайно стійкі.
Елегантний флакон і аромат, що надовго запам'ятається - чим не ідеальна комбінація?!
Речі з ними пахнуть декілька днів, і хочеться постійно вдихати цей запаморочливий аромат.

Він підходить ідеально як для різного віку так і для різних випадків: ви легко зможете відправитись на побачення чи прогулятись вечірнім містом, справити враження на роботі чи відсвяткувати гучну подію. І це чудово, адже універсальність одна з найважливіших сленгів сучасної жінки. Серед моєї колекції ароматів зайняв почесне місце і тепер входить до улюблених весняних ароматів дякуючи порталу @naprobu.ua та @avon

Матова помада з гіалуроновою кислотою "супер зволоження" від початку мене затьмарила своїм кольором. Мабуть якби обирала собі новинку на весну, вибрала б ідентично. На губах лежить дуже комфортно, немає відчуття стягнення. Її оксамитова текстура, ніжний запах і гарне зволоження не зможуть залишити байдужим нікого. За короткий час стала однією з улюблених.

Дякую за прекрасну можливість тестувати чудову продукцію!
У отзыва 0 комментариев
Соломія Красноженюк

Розпочати весну з Avon таки вдалось!

Дякую за можливість тестувати весняні бьюті новинки Avon.
Це аромат Today та матова помада з гіалуроновою кислотою "супер зволоження".

Перші враження дуже позитивні🔥
Невагома парфумована водичка, з легкими цитрусовими нотками і в той же час досить обволікаючим, тягучим мерехтінням мускусу, щось в цьому є, такий аромат запам'ятовується надовго, як зрештою, і його неймовірна стійкість говорить за себе багато. На додачу привабливий дизайн флакону, дуже гарна елегантна форма, так і тягнеться рука до кришечки😍

Не менш чудовою є помада, дуже приємного насиченого кольору, ніжного легкого аромату, та шовковистої текстури. А ще це задоволення для очей в вигляді стильного дизайну.💛

З 1 по 31 березня з кожної проданої упаковки парфумів Today 100 мл компанія Avon буде спрямовувати 10 грн на купівлю сучасного мамографічного обладнання для державних лікарень України.
У отзыва 0 комментариев
Соломія Красноженюк

Eveline Cosmetics - суперфуди для твоєї шкіри.

❤️Крем для усіх типів шкіри та крем для сухої шкіри обличчя. Неймовірно сподобалось, що баночка кремів скляна, хоч і не вистачає дозатора. Консистенція кремів досить легка, запах ніжний, поглинається шкірою дуже швидко, добре зволожують та не залишають плівки та скутості.
❤️По масочках зараз важко сказати, так як після одноразового використання ефекту не очікую.
❤️Крем для рук має легкий аромат, моментально впитується, руки після нього ніжні, як в дитини. Можна брати з собою в сумочку, адже
не займає багато місця.
У отзыва 2 комментария
Соломія Красноженюк

Крем для лиця та тіла серії Viva Organic обліпиха і муміє

Моє тестування тривало тиждень. І починалось воно з крему для тіла серії Viva Organic кокос і алоє та крему для лиця та тіла серії Viva Organic обліпиха і муміє. Мій фаворит - обліпиха та муміє! Скажу відразу, на лице наносити його не ризикнула. А для тіла мені здається, чудовий. Наносила щодня, і як результат шкіра:
?гарно зволожена
?неймовірно ніжна
?сяюча
Переваги для мене:
?Для моєї сухої, чутливої шкіри підійшов ідеально.
?Аромат просто чудовий, легкий та свіжий.
?Крем швидко вбирається, не лишає ефекту маски.
?Алергічних реакцій за час тестування не виявляла.
?Як на мене, чудовий варіант на відпочинок.
У отзыва 14 комментариев
Соломія Красноженюк

Перше знайомство з Eveline Cosmetics.

Хочу подякувати організаторам за можливість протестувати продукцію. Кілька днів назад отримала посилку з новинками для шкіри обличчя, рук та тіла органічної серії від Eveline Cosmetics. Скажу відразу, ніколи не пробувала в дії косметику цього бренду, так як, можливо навіть не довіряла їй через досить бюджетну ціну. Тому мені буде дуже цікаво проекспериментувати і, я надіюсь спростувати свої сумніви щодо якості.
Кілька слів про сам набір:
? При першій зустрічі з новинками, одразу звертається увага на їхній яскравий вигляд упаковок, гарний та доступний опис складників та рекомендацій, пристойний об'єм та кількість, лінія bio vegan, що все частіше зустрічається в сучасних брендах, особливо привабило те, що випробувань на тваринах не проводять. Це стало для мене свого роду досить приємною несподіванкою!
? Особливо хочу спробувати тканинні масочки для обличчя. Найперше, через те, що ніколи саме такого роду маски не використовувала. А з іншого боку, до таких упаковок з мультяшним виглядом і т д., презирливо ставилась.
? Коли відкрила всі новинки, аромати сподобались, такі ніжні та невимушені, а так як вже від сьогодні розпочинаю детальніше тестувати продукцію, по ходу буду розказувати про результати своїх експериментів.
? Склад приємно дивує, адже зараз знайти щось натуральне не так вже й просто. І якщо вірити заявленому, це мабуть саме те, чого не вистачало моїй чутливій, мало зволоженій шкірі, адже їй часто не вистачає насичення корисними натуральними компонентами для здорового вигляду!
У отзыва 2 комментария