pidhurska
pidhurska
Знаток
Отзывы pidhurska
Комментарии pidhurska
Получено лайков
1 Like
pidhurska
Часто використовую желатин, в основному марки "Мрія" для приготування різних страв і десертів. Желатин запропонованої марки не зустрічала в супермаркеті, де, як правило, купую продукти. Дуже хотіла б спробувати Желатин Dr. Oetker, бо цілком довіряю цій марці! Переконана, що якість продукту висока і він дає добрий результат в роботі.
У отзыва 1 комментарий
pidhurska
Почитала я відгуки про пральну машину Електролюкс і порівняла зі своєю Електролюкс 2000 року випуску. Це ніби дві різні машини. Хоча моя добре служить вже багато років, але, звичайно, що вона не має стільки добрих і чудових функцій, як сучасна. Навіть про свою машинку можу сказати, що Електролюкс - це надзвичайно надійна марка! Жодного разу не виходила зі строю, не ломалася. У мене машина з вертикальною загрузкою. Поки ще працює, буду користуватися. Хто шукає, яку пральну машину купити, раджу саме цю марку!
У отзыва 0 комментариев
pidhurska
У мене також пральна машинка цієї марки, але 2000 року випуску. Дуже хотілось би порівняти! Тим більш, що прати доводиться на 2 сім'ї. Зрозуміло, що всі не можуть отримати такий щедрий подарунок, але всі можуть надіятись на успіх, удачу і щирі відгуки. Бажаю всім доброго настрою! Впевнена, що це найкраща пральна машинка, яка тільки може бути. Вітаю тих десятьох експертів, які будуть тестувати цю чудову техніку!
У отзыва 0 комментариев
pidhurska
Прекрасне збалансоване вітамінне харчування для найменших! Чеський бренд "Hame" - гарантована висока якість продукції.
У отзыва 1 комментарий
pidhurska
Доброго дня! У мене росте внучка 7 місяців. Якщо випаде взяти участь у тестуванні, із задоволенням поділимося нашими результатами. Поки що, вона на грудному вигодовуванні, але вже майже місяць вводимо прикорм.
У отзыва 2 комментария