Nataliia
Nataliia
Эксперт
Отзывы Nataliia
Комментарии Nataliia
Получено лайков
36 Like
Nataliia

Заповнення звіту

При переході на розділ "Заповнити звіт" переадресовує на відгуки, чи у всіх така проблема, чи це поодинокі випадки?
У отзыва 1 комментарий
Nataliia

Підсумки

В першу чергу дякую за таку чудову нагоду відкрити для себе нові продукти Dr.Oetker. Важко надати перевагу якомусь одному смаку. Якщо обирати між заварним і швидким, то все ж кисіль швидкого приготування для мене став справжнім відкриттям. Його зручно взяти з собою на роботу, в подорож, з його приготуванням впорається навіть дитина, що також є перевагою. Шматочки ягід в збалансованому ароматному напої просто неперевершені. По смаку для мене фаворит лісові ягоди, на другому місці полуниця, потім малина. Щодо киселю, який потрібно варити: насправді часу витрачається дуже мало, але на відміну від швидкого приготування, де з одного пакету - одна порція, тут з одного пакету в мене виходило три склянки чудового ароматного напою. Щодо смаків: перше місце полуниця, далі вишня, журавлина, малина. Трішки розчарував мене малиновий заварний кисіль, занадто насичений смак, не дуже природній. Наголошую, що я люблю питний кисіль, тому значно більше додавала рідини в процесі готування , тому по кольору практично не відрізняються один від одного. Безперечно в подальшому з задоволенням буду купувати кисіль Dr.Oetker.
У отзыва 0 комментариев
Nataliia

Експеримент

Знаю, що кисіль додають у бісквіт, і це нічого дивного, бо за рахунок цього бісквіт стає повітряним і сухішим. І у мене виникла ідея використати кисіль в вафлях. Розуміла, що колір при такій кількості киселю не зміниться (в рецепті на 100 гр. борошна йшло 30 гр.крохмалю, тож я використала цілу пачку киселю) , а от аромат і якість буде інакша. Обрала малиновий кисіль швидкого приготування і не помилилась у виборі. Колір практично не змінився, лише деінде видно вкраплення малинових шматочків, а от смак і аромат неперевершені та й самі вафлі шрусткі. Спробуйте, вам точно сподобається.
У отзыва 1 комментарий
Nataliia

Питання по відео

Скажіть, будь ласка, бачу що не лише в мене, а в багатьох не відображається відео, тобто воно на сайт завантажено, але переглянути неможливо (видає помилку спробувати пізніше). Це тимчасова проблема?
У отзыва 0 комментариев
Nataliia

Магія від Dr.Oetker

Другим на черзі був кисіль з журавлиною. З ним вже трішки довше довелось "побавитись", але з цим справиться навіть дитина. Цікавим був смак, оскільки журавлина рідкий гість на нашому столі. Робила все згідно рецептури, лишень з незначними корегуваннями: додала 2 ст.ложки цукру(замість 3), щоб не забивати смак і аромат, а також більше води. Воду доливала вже в процесі кип'ятіння. Наступного разу спробую кількість води за рецептом і для різноманіття продегустувати густий кисіль. Загальні враження чудові, в цьому киселі відсутні шматочки ягід, але він нічим не програє по смаку і аромату киселю швидкого приготування.
У отзыва 0 комментариев