Тетяна Горобець
Тетяна Горобець
Новичок - Блогер
Отзывы Тетяна Горобець
Комментарии Тетяна Горобець
Получено лайков
2 Like
Тетяна Горобець

Доставка Cooker Box

На сьогоднішній день, люди почали все більше слідкувати за своїм здоровям та за своїм часом. Наша сім"я не є виключенням. Йдучи в магазин, я досить багато часу витрачаю на пошук якісноі продукції в мясному відділі! можу витратити до 20 хв на пошук тієї чи іншої смачної полочки ковбаси. Тому останнім часом прибігаю до хитрощів: замовляю доставку он-лайн. Так значно швидше, до того ж ви можете зробити безліч інших справ, замість того щоб витрачати на похід у магазин, поки скупишся у самому магазині і донесеш пакунки додому.
Інтернет-магазин Cooker приємно здивував своїм асортиментом. Інтерфейс сайту хороший. Асортимент великий. Є не тільки мясні вироби, а й риба,бакалія, хлібо-булочні вироби.
Щодо доставки у мене є притензії. Після оформлення замовлення зі мною зідзвонився менеджер, запланували доставку на наступний день на 12.00 - 12.30. в день доставки зранку знову зідзвонився менеджер і уточнив час доставки.(12-12.30) На годиннику вже 12.25, очікую на курьєра ...дзвінок і... курьер каже, що у нього загвостка і замовлення зможе пізніше привезти, хоча я розраховувала на 12.00, адже розпланувала свій час далі. Сказав, що можливо за 2 години зможе доставити, набере ще.
14.00 і нарешті я дочекалась на замовлення.
Я розумію, що бувають форс-мажори, але телефонувати потрібно заздалегідь. До доставки самого замовлення кур"єром питань немає. Продукція гарно запакована, охолоджена, термін придатності взагалі супер( "свіжак", як то кажуть). Будемо всією сім"єю дегустувати!
Чи замовлю я ще раз доставку від Cooker? - Так!
У отзыва 0 комментариев
Тетяна Горобець
ООй, я дуже люблю продукцію даної марки! постійно накуповую її коли бачу на поличках! Знаю що продукція хороша та не підведе мене!Рахом з неї я дуже гарна господиня))) Що подобається, так це те, що позаду упаковки є маленька шпаргалочка))) маленький рецент у поміч) Тому, якщо ти "починаюча господиня",якщо мона так сказати, то продкція даної марки дуже хороша! Рекомендую
У отзыва 0 комментариев
Тетяна Горобець
Добрий вечір. чесно, я вважаю, що дійсно потрібно спочатку проконсультуватись у лікаря перед тим як приймати( навіть якщо це і безкоштовно) але дуже добре. що виробник пише це на упаковці. Це свідчить про те, що він зацікавлений у покупцях
У отзыва 0 комментариев
Тетяна Горобець
Знаю, що саме продукція Нівеа дуже крута у зволоженні! мені дуже подобається! я й своїм знайомим не раз рекондувала за що вони мені були теж вдячними)
У отзыва 0 комментариев