Irina Mart
Irina Mart
Знаток
Отзывы Irina Mart
Комментарии Irina Mart
Получено лайков
6 Like
Irina Mart

Ура! Новий проект!

Всім привіт! Дуже дякую за новий проект!!! Колись мені пощастило тестувати Желфікс. Доречі, тепер вареннячко готую тільки з ним! Хотілось би прийняти участь і в новому тестуванні від цього виробника! Хай щастить учасникам!
У отзыва 1 комментарий
Irina Mart

Нашийник для Зосі

Наша Зося дуже любе гуляти на вулиці) Сподіваємося потрапити до списку експертів!
У отзыва 2 комментария
Irina Mart

Тестування для малюків

Всім привіт!!! Яке ж круте тестування пропонують нашим дітлахам і нам разом з ними! У моєї донечки є іграшки фірми Fisher-Price. Особливо полюбився горщечок-сортер. Собачку таку нам давали погратися сусіди, але Маргоші ще й рочку не було, тому вона його жмакала й кидалась. А мені воно, це цуценятко дуже сподобалось, воно дійсно розумашне! Сподіваюсь що ми потрапимо до списку експертів! Бажаю всім успіху!
У отзыва 1 комментарий
Irina Mart

Eveline

Всім привіт! Дякую за нове тестування. Із всього асортименту косметичних засобів "Eveline" користувалась кремами. Хотіла б спробувати ще й декоративну косметику. Бо маю звичку користуватися вже перевіреними засобами, щоб не витрачати свого часу та зайвих коштів на спроби новенького. Але інколи піддамся на рекламу чи то пораду й дивуюсь " чому це я раніше не купувала! Воно ж набагато краще!". Тому сподіваюсь, що потраплю до спуску експертів і зможу вподобати новенькіх мешканців косметички!
У отзыва 0 комментариев
Irina Mart

Питання)

Всім привіт! Хотіла запитати чи кінцева це анкета, бо, як на мене, вона трохи некорректна. По-перше вважаю неправильним вибір тільки йогурта, чи творожка чи чогось одного, бо впевнена що кожна дитина отримує в своєму меню молочні продукти в асортименті. Теж саме і з виробниками. Вважаю, що треба дати можливіть обирати декілька вариантів. А по-друге чомусь немає пунктів про елнкронну адресу, профілі в соц.мережах та адреси Нової пошти.
У отзыва 7 комментариев