Влада071
Влада071
Эксперт
Отзывы Влада071
Комментарии Влада071
Получено лайков
13 Like
Влада071

Місія провалена :-(

Малюк попри все не хоче їсти суміш…
Можливо лише в мене так?! Я спробувала залишити малюка на бабусю і відлучитися на декілька годин, я залишилася пляшечку з сумішшю і в час коли потрібно його кормити молоком, бабуся запропонувала пляшечку, дивно, але він відмовився і чекав мого повернення…
Через певний час спробую повернутися до сумішші, можливо, щось зміниться)
У отзыва 2 комментария
Влада071

Суміші на ГВ

Дякую за можливість тестувати, оцінювати, характеризувати) Цікавий досвід)
Маємо синові 1,4 (майже), він їсть погано, або точніше сказати по настрою, мамине молочко, звичайно їсть чудово, а звичайну їжу перебирає, і відмовляється. В мене вже був досвід з молочними сумішами та кашками від марки Мілупа, Малюк, Гербер. Саме каші ще якось їв, а от молочні суміші відмовляється відразу, спробував і кривиться. Тому цікаво чи зайде йому ця марка та суміш)
Далі буде….
У отзыва 0 комментариев
Влада071

Те, що потрібно та чого не вистачає!

Блістер уже пустий, а це означає, що пройшов уже місяць тестування. Ось і перший плюс вітамінів їх чітко вистачає на місяць. Другий плюс - це цілий комплекс, тобто за раз ми приймаємо, як вітаміни так і мікроелементи. Третій плюс - їх можна приймати на початку планування, в період вагітності так і при грудному вигодовуванні. Четвертий плюс - цього комплексу мені вистачило для підтримання мого організму в недостатньому надходженні поживних речовин, тобто не зважаючи на "витік енергії", скажімо так, я не помітила зміни в зовнішньому вигляді, не було проблеми з нігтями, зубами, волоссям, чи ще чимось, не знаю чи це пов'язано, але в мене не отікають ноги, хоча я багато рухаюсь, і до останнього працювала на роботі, не крутять коліна, не має "дикого" бажання в якихось продуктах.
Висновок лише один, ці вітаміни мій рятівник від небажаних наслідків вагітності. Це те, що потрібно!
У отзыва 2 комментария
Влада071

Хочу риби з морозивом! Міф чи реальність?!

Ще до вагітності чула не однократно розповіді та смішні меми про бажання вагітних) це завжди було так цікаво слухати, що комусь хочеться влітку посеред ночі мандарин чи комусь хочеться мішати непоєднуване) завжди задавалась питання чи у всі так, чи у мене буде також?! З перших днів вагітності приймала вітаміни, і все чекала коли почнеться і в мене такий "період", але ось вже 35 тиждень і він все не наступає! Дивно, так?! Всі завжди запитаю, що тобі хочеться, не може бути що нічого, ти там крейду не гризеш?! Моя відповідь завжди "ні". А все чому? Все просто я приймаю комплекс вітамінів, який допомагає мені і моєму організму у недостаткі тих чи інших компонентів, яких так він потребує! У мене не спостерігається ні випадання волосся, ні щось з нігтями чи зубами, чи ще щось!
Це як корисний лайфхак, який потрібно розповідати та використовувати! Можливо хтось подумає, що вітаміни дорого коштують, але зважаючи на те, що упаковки вистачає рівно на місяць, і не має ніяких проблем зі здоров'ям, то все воно того вартує))
У отзыва 1 комментарий
Влада071

PreMama duo - саме те, чого не вистачає!

Дякую організаторам, що вибрали для тестування! Дана продукція мені відома, і я нею користуюся уже не один місяць. Я знаходжусь на 33 тижні вагітності, все для мене нове і не звичне, оскільки, вагітність це моя перша) З перших днів почала приймати вітаміни за рекомендацією мого лікаря, починала я з Елевіт, але після 2 триместру приписали мені PreMama duo, даний продукт це цілий комплекс мінералів та вітамінів, який потрібен, як при плануванні, під час вагітності так і в період грудного вигодовування.
У отзыва 1 комментарий