juli_bodnar
juli_bodnar
Опытный эксперт
Отзывы juli_bodnar
Комментарии juli_bodnar
Получено лайков
148 Like
juli_bodnar

Смачне та корисне тестування-подарунок за новий статус

Усім добрий вечір!Хочу поділиться з вами фото свого подарунку за статус супер експерта,на отримання якого я чекала від квітня 2020 року,але цей подарунок того вартує!Щиро дякую усій команді порталу,за ваш портал,роботу а також подарунок,я дуже задоволена,цей подарунок дуже корисний, буду пити чайок чи каву і зразу логотипчик ваш на кружечці термосі- нагадує про вас.Також відсилаю анкету на нове та корисно-смачне тестування,адже маю вдома двох донечок,які часто смакують йогуртами,хочемо спробувати новинку,цікаво наскільки буде відчутно різницю між смаками порівняно з попередніми новинками "Растішки".
У отзыва 2 комментария
juli_bodnar

Тірамісу та творопиш

Усім привіт,тестувати такі класні і смачні продукти було величезним кайфом,мої рідні дуже задоволені,бо в більшості випадків випікаю на замовлення а цього разу смаколиками частувала свої рідних.Отож:
1)Тірамісу- в упаковці 60 г,а продукту отримаємо 200-300 г,час приготування 3 хвилини.Крем дуже приємний на запах та смак, дуже легкий та простий у приготуванні, спочатку рідшої консистенції а після 1 години в холодильнику застигає як мус, желе.Десерт вийшов шикарний,усім дуже сподобався.
2)Творопиш-суміш для сирного пирога,яка робить пиріг просто таким пухкеньким як хмаринки.З нею можна не переживати що страва не вийде,буде тверда,чи не смачна. Фото робила багато але з якихось незрозумілих причин не виходить додати,відішлю на електронну адресу
У отзыва 4 комментариев
juli_bodnar

Гарячий шоколад,ароматизатор та посипка цукрова

Усім привіт,щиро вдячна за можливість протестувати продукти,і хочу поділитися своїм відгуком про продукцію.
1)Гарячий шоколад-пакетик 25 г,а напою виходить 150 мл.У складі продукту: цукор,какао порошок, кукурудзяний крохмаль,сіль та аромати потрібного смаку.Час приготування 1 хв,напій смачний,ароматний,злегка густої консистенції.
2)Ароматизатор-дуже зручна паличка виручалочка,надасть кремові чи випічці чудового аромату,зручна кришечка,легко відкривати за рахунок спеціальної форми.
3)Цукрова посипка-дуже нею задоволена,тому що більшість із тих фірм які я використовувала в середині дуже тверді,а з ця і випічку гарно прикрашає і легко її розжувати,це дуже важливо.
У отзыва 2 комментария
juli_bodnar

Посилка

Доброго вечора! Посилочку отримала, дякую,там такої краси і смакоти :
-суміш для приготування напою "гарячий шоколад" із різними смаками,
-творопиш-суміш для сирного пирога та запіканки,
-посипка цукрова декоративна,
-десерт"Тірамісу"-суха суміш для приготування десерту,
-ароматизатор "Ваніль".
Шоколад дуже хочу спробувати,бо дівчатка так рекомендували,тому іду уже варити.Також,щиро вдячна за маленький сюрприз на пам'ять про тестування-це формочки для випічки кексиків.Невдовзі поділюся своїми відгуками.Приступаю до тестування.Усім гарного і смачного вечора!
У отзыва 1 комментарий
juli_bodnar

Список експертів

Доброго дня!?Я така щаслива?,я нарешті потрапила знову у список експертів щасливців,ото вже буду готувати!До речі навіть зараз вся в роботі,щиро усіх вітаю хто також отримає коробку продуктів від Dr.Oetker, сьогодні доречі використовую якраз загусник для вершків цієї фірми!Хто не потрапив,не засмучуйтеся,вам обов'язково пощастить наступного разу!???
У отзыва 0 комментариев