slyva85
slyva85
Знаток
Отзывы slyva85
Комментарии slyva85
Получено лайков
25 Like
slyva85

Нестримне бажання спробувати.

Заінтригували. Така чудова композиція ароматів викликала неймовірне бажання спробувати дані парфуми! Очікую результатів дуже хочеться протестувати новинку від улюбленої компанії AVON.
У отзыва 0 комментариев
slyva85

Чекаю відгуки

Дівчатка чекаю на ваші відгуки, дуже цікаво дізнатися про враження від застосування даних засобів.
У отзыва 0 комментариев
slyva85

Курс

Отже курс пройдено, в нас вийшло 12 днів, оскільки одне саше спробувала я (завжди пробую те, що даю дитині), і одного дня синуля випив дві порції, це не страшно, в інструкції вказано дітям старше 4 років 1 - 2 саше на добу. Перше, що я помітила під час прийому в дитини налагодився стілець, тобто пробіотики гарно спрацювали. Ще в нас була нежить і завдяки комплексу Бекутан та додатковим засобам ми з легкістю і без ускладнень подолали надокучливі сопельки. Можу відмітити, після курсу, в дитини покращення апетиту. Сину дуже сподобались такі вітаміни.
У отзыва 0 комментариев
slyva85

Супер вітаміни

Ми з сином стали учасниками тестування дієтичної добавки Бекутан. Яскрава, гарна упаковка, прочитали інструкцію і відразу пробувати. Так співпало, що син (4 роки) після тривалої перерви почав ходити у садочок і ось те що треба, цей комплекс відразу став нам у пригоді. Надзвичайно класний задум ( такого ще не зустрічала) зробити два відділення в саше, дуже зручно, не потрібно купляти окремо вітаміни, мінерали та пробіотики, все в одному саше. Гарно розчиняється, приємний запах і головне смачно, дитина випила із задоволенням всю порцію.
Наступні дні дитина самостійно ( під моїм наглядом) готує мультиімуно розчин.
У отзыва 0 комментариев
slyva85

Вітаю

Чудово що реєстрацію продовжено. Люблю випікати, експериментувати з новими рецептами. Чекаю з нетерпінням результатів.
У отзыва 0 комментариев