ALisa recommends
ALisa recommends
Знаток
Отзывы ALisa recommends
Комментарии ALisa recommends
Получено лайков
17 Like
ALisa recommends

NAN®4 OPTIPRO® – молочна суміш для малят від 18 до 24 місяців

З сумішами NAN ми знайомі з сьоми місяців. Мої двійнята її полюбили, на цій марці і зупинились. Наразі суміш не є основою харчування малих, але вдень замість обіду даю суміш. NAN®4 OPTIPRO® 4 дуже прийшлась доречі та до смаку сину, бо донечка на безлактозній NAN. Не було алергій, чи проблем з травленням. С задоволенням зʼїдає все, смакує сину ну дуже сильно. Я задоволена як і мій малюк. А якщо дивитись на склад, то зрозуміло що там тільки все саме необхідне високої якості по доступній ціні
У отзыва 0 комментариев
ALisa recommends

NAN 3 optipro нам сподобався

Син був на суміші NAN 2 expert, коли спробували optipro, вирішили що вона нам дуже підходить ) гарний смачний склад, алергій та закрепів не було, а ще і ціна виграла))! Планую переводити по трохи на дорослий стіл до 18-24 міс, вважаю що ця суміш те що треба щоб вдовольнити всі потреби малюка та давати відчуття ситості.
У отзыва 0 комментариев
ALisa recommends

Починаємо тестувати NAN optipro 3

Мої малюки кушають NAN 2, дівчинка на безлактозній суміші NAN, а хлопчик на expert 2. Тому куштувати буде Гліб)) Сподіваюсь, що йому сподобається, як раз зараз важливо щоб наїдався, тому що потроху зменшую обʼєм суміші та збільшую обʼєм їжі))
У отзыва 0 комментариев
ALisa recommends

Чекаємо дуже!

Мої двійнята на NAN 2 вже давно. Буде дуже цікаво дати спробувати нову суміш) В мене питання по відгукам: кожний відгук на різних сайтах повинен бути різний, чи можна скопіювати?
У отзыва 1 комментарий
Бактоблис
02:22 26.12.2021
ALisa recommends

Второй этап тестирования Бактоблис

Очень благодарны за возможность протестировать этот продукт! Во-первых отличный вкус! Ребёнок сам вечером напоминала что нужно съесть витаминную перед сном)) Во-вторых шикарный результат: действительно уменьшилось действие простуды в разы и проходило все легче и быстрее. Я осталась очень довольна)) Принимала дочка 4г. на ночь после того как попила воды. Нам все понравилось! Крутой результат и препарат!
У отзыва 1 комментарий