Marina Radchenko
Marina Radchenko
Эксперт - Блогер
Отзывы Marina Radchenko
Комментарии Marina Radchenko
Получено лайков
113 Like
Marina Radchenko

🌸Дякуємо за Beauty-подарунки від Avon💄💫

Ми з моєю матусею уже протестували продукцію і залишились в повному захваті☺️ І навіть під час створення цього фото ділилися враженнями щодо помади та парфумів. Мама отримала в подарунок парфумовану воду і аромат їй дуже підійшов, а мені до душі червоний колір помади, тому, безперечно, що її тестувала я. Ми дуже задоволені цими засобами☺️ Щиро дякуємо порталу НаПробу та компанії Avon за можливість спробувати ці хіти! 🤗 Будьте завжди усміхненими, красивими та нехай буде мирним небо!💙💛
У отзыва 2 комментария
Marina Radchenko

🌸Розпочинаймо весну з новинками та хітами від Avon💄

Найщиріші вітання всім-всім🤗 З радістю хочу поділитися відгуком та враженнями від товарів, які мені пощастило отримати на тестування завдяки порталу НаПробу в колаборації разом з брендом Avon☺️❤️.

А ще це буде досить цікавий відгук, тому що в ньому я буду ділитися не лише своїми враженнями, а й враженнями моєї мами😃.

Отож, для власного тестування я обрала помаду "Суперзволоження"💄. Мені попався відтінок - "Hydra Siren Red", і це прямо "вау" відтінок по моїм першим враженням☺️ - ідеально цікавий відтінок червоного🥰.

♥️ Дана помада цікава тим, що вона містить гіалуронову кислоту, що відповідає за догляд та зволоження губ💋. Крім, того вона робить їх візуально пухкішими та гладенькими на дотик.

☺️ З власних вражень, то мені припало до душі те, що ця помада і гарно тримається. За потреби її можна підправити і нанести ще шар засобу. А відтінок мені підійшов прекрасно:) До речі, згодом неодмінно викладу і фото мого макіяжу з цим неймовірним засобом.

✨ Іншим же продуктом, який тестувала моя матуся, була парфумована вода Today Tomorrow Always 💫. Це дійсно справжній весняний аромат, оскільки містить ніжне та романтичне поєднання квіткових нот. Основними з них є неролі, буддлея та мускус.

Що саме цікаво, що моя мама і полюбляє подібне сімейство ароматів, тому цей парфюм став зараз для неї незмінним щоденним ароматним ритуалом🌸.

Ділюся, цитуючи слова найріднішої мені людини, її враженнями: "Аромат просто чудовий. Він стійкий, дуже вдало підібрані ноти дарують справжню квіткову насолоду. Мені вони так сподобались, що по завершенню флакону, я точно придбаю собі такі ще".

І знаєте, після таких слів, мені й самій захотілося їх спробувати☺️. Відразу скажу, що особисто я полюбляю аромати квітково-східні, або мускусні. Саме такі до цього часу не пробувала, але як же я сильно шкодую, що не купувала їх раніше. Мені даний аромат теж сподобався, що і я не проти замовити й собі таку парфумовану воду 😍. А цю ж таки подарувала мамі і дуже рада, що вона їй підійшла чудово:)

‼️🔊 Окрім цього, хочу зазначити, що з 1 по 31 березня з кожної проданої упаковки парфумів Today 100 мл компанія Avon буде спрямовувати 10 грн на купівлю сучасного мамографічного обладнання для державних лікарень України. 

Окремо хочу щиро подякувати порталу На Пробу та компанії Avon за круту можливість спробувати дані косметичні бестселери. Більше того, я залюбки рекомендую і всім спробувати їх - впевнена, що не пожалкуєте🤗

Всім гарного весняного настрою та мирного неба! І зустрічайте весну разом з Avon! 😉🌸💄💫
У отзыва 0 комментариев
Marina Radchenko

Починаю знайомство та тестування з весняними новинками від Avon☺️🌸

Вітаю всіх на порталі відгуків!🤗 В першу чергу хочу щиро подякувати, що подарували можливість стати учасником тестування цих засобів. Тільки-но нещодавно листала каталог і задивлялася на новинку цього каталогу - помаду💄 "Зволоження", як тепер маю можливість її спробувати:) а матусі надам змогу спробувати парфуми. Вона якраз полюбляє такі сімейства ароматів💫. Прикріпляю до свого першого відгуку і фото:) а зовсім скоро поділюся і загальними враженнями від тестування ☺️
У отзыва 0 комментариев
Marina Radchenko

Загальні враження та кінцевий відгук про ефективну сироватку - Avon Protinol ☺️

Доброго вечора, ми з України!💙💛

Не можу зупинитися, щоб не подякувати порталу Naprobu, компанії Avon, а також журналу Marie Clare ☺️❤️.

Раніше я писала про свою шкіру та те як вона відреагувала на сироватку Avon Protinol, дію та склад останньої, а сьогодні хочу підсумувати все та поділитися загальними враженнями від засобу😌.

Повторюся, що в мене комбінований тип шкіри, а тому іноді буває складно підібрати такий засіб, щоб і не пересушував всю шкіру, але й водночас зволожував. Саме для цього я завжди використовую разом з основним доглядом різноманітні сироватки для обличчя.

І, на приємне здивування, сироватка Avon Protinol виправдала всі очікування та подарувала лиш приємні відчуття та результати для моєї шкіри:)

Перш за все, дякую організаторам, що у зв'язку із ситуацією в країні, продовжили час на тестування. По-друге, це й стало певною мірою великим плюсом в тому, що було більше часу на тестування даного засобу та можливостей прослідкувати зміни.

З моменту її отримання і до початку війни я використовувала її щоденно (жодного дня дійсно не пропустила💪), і шкіра була гладенькою, сяючою та помітила, що з нею зникли дрібні висипання. Потім, якщо чесно, тиждень-два не було навіть думок про догляд... Зрозуміло, що і стан шкіри помітно погіршився 😔... АЛЕ! Я вирішила брати себе в руки, піклуватися про своє здоров'я та зовнішній вигляд, а разом з тим емоціно налаштовуватися на краще😌. Я вірю, що неодмінно все буде добре та і , тим більше, в нашу перемогу необхідно святкувати красивими й доглянутими! :) Тому я знову взялася за продовження тестування засобу. Як результат, то шкіра знову набула кращого вигляду, стала сяяти зсередини, пружною та доглянутою. Завдяки цьому тестуванню я, без перебільшення, знайшла ідеальний та робочий засіб, покупку якого повторю неодмінно (і 💯% не один лиш раз☺️). В сироватці мені сподобалося все - від дизайну/аромату до її дії на шкіру. Тому ще раз рекомендую її та безмежно дякую всім організаторам та самій продукції бренду Avon.

А всім бажаю мирного неба над головою та віри, що все буде добре 🕊️🇺🇦

P.s. хочу підтримати даний проєкт патріотичними фото, а на своїй сторінці в Instagram (morskaya_diary) опублікувала загальний відгук та відео, яке знімала ще 2 місяці тому🤗💙💛🇺🇦
У отзыва 0 комментариев
Marina Radchenko

Avon Protinol: огляд складу та дія засобу

Дещо складно писати відгук в такий час, але життя продовжується і вірю, що світло завжди перемагає темряву 💙💛.

А тепер продовжу та перейду власне до 2 відгуку про сироватку від Avon.

Я прихильниця гарного та якісного складу в засобах, тому мені дуже важливо аби компоненти були ефективні та нешкідливі👌.

І знаєте, мене приємно здивувало те, що склад даного серуму від Avon є крутим та містить такі вагомі та ефективні компоненти для шкіри, які не просто якісні, а ще й дозволяють доглядати за шкірою обличчя.

Одним із основних компонентів цього засобу є ніацинамід (або це всім відомий вітамін В3), який "бореться" за красу шкіри, і при цьому, є ефективний для проблемної шкіри.

Також сироватка має запатентовану амінокислоту Protinol (і недарма згадується цей компонент в назві засобу).

Щодо дії сироватки, то слід виділити такі спостереження:

- розгладження;
- забезпечення пружності шкіри;
- посилення бар'єрних функцій;
- менш помітні пори;
- рівна та сяюча шкіра.

І для зручності додаю колаж, який створила для підсумку усього вищесказаного про дану сироватку🤗.
У отзыва 0 комментариев