Olena K.
Olena K.
Знаток
Отзывы Olena K.
Комментарии Olena K.
Получено лайков
29 Like
Olena K.

ВАУ!

О боже, яке тестування!
Десь тижні 2-3 тому помітила на мейкапі нову лінійку і одразу зацікавилась. У Просторі вже навіть затестила аромат пінки для вмивання - він такий крутий! Не солодкий тягучий кокос чи баунті, до якого ми звикли (чесно кажучи, я і такі варіанти кокосу обожнюю), а свіженько-кокосовий, як кокосова водичка, не приторно-солодкий. Така цікава тенденція у сучасній косметичній індустріі - створювати більш натуральними навіть аромати :)
З нетерпінням очікую на результати, на тестування, звісно що, зареєструвалась!)
У отзыва 0 комментариев
Olena K.

Кудись подівся попередній - що ж, додам новий!)

Я не фанат складних зачісок. Усі ці накрутки, завивки, укладки, шпильки, резиночки і плетіння... Напевно, мені просто лінь, тож у повсякденному житті я обмежуюсь феном і брашем для рівного, або ж косичками/пучками для хвилястого ефекту.

Але ці мої лінощі мають цікавий побічний ефект - запах стайлінгових засобів асоціюється у мене з дитинством, зі святом або якимось знаковим днем. Восьме березня у п'ятому класі, весілля брата, 10й день народження - завжди десь у повітрі поруч із очікуванням дива літав цей запах лаку для волосся.

До речі, вдома завжди були саме засоби @wellaukraine і тим цікавіше сьогодні брати їх до рук)

Бренди змінюються і створюють нове, додають усілякі корисності до своїх засобів. У лінійку #Wella_Deluxe, наприклад, додано комплекс KERASHIELD 5, який захищає природний кератин волосся від пошкоджень, а також УФ-фільтри.

І мус і лак надійно фіксують волосся, не склеюючи його. Хвильки від косичок і пучків тримаються з ранку і до вечора. І, що важливо, засоби не мають різкого запаху. Тільки здалека нагадують про дитинство :)

Наразі доступні ексклюзивно у мережі @eva_ua 😉

#beauty #hairstyle #hair #wella_deluxe #naprobuua #naprobuua_wella_deluxe #naprobuua_відгуки #wella #wellahair #wellaprofessional
У отзыва 8 комментариев
Olena K.

Как и ожидала - все прекрасно!)

В первом своем отзыве я уже писала, что для меня бренд Вэлла - знак качества из детства, поэтому тестирование было многообещающим!
И продукты на 100% оправдали все мои ожидания!
Лак. Что для меня важно - он не имел стороннего сильного удушающего запаха (запах есть, куда без него, но не задыхаешься, что приятно). Сама фиксация надёжная и естественная. Волосы совсем не липкие. Им я "зализывала" волосы в высоком хвосте.
Мус
Не менее приятный, воздушный, не липкий. Фиксирует прическу замечательно, но совсем не заметен, буд-то просто хорошая укладка. Однако он позволяет уложить волосы куда быстрее и с использованием меньших температур, что важно для тех, кто часто использует стайлеры. Мои длинные волосы на много лучше держали завиток, даже когда он был сделан без использования термо-приборов, просто закручиванием в гульку. Использовать для выравнивания мне понравилось немного меньше.

Рада, что смогла поучаствовать в тестировании!)
У отзыва 1 комментарий
Olena K.

Рада стати учасником тестування!))

Колись давно користувалась засобами бренду - вони здавались мені кращими на ринку!)
Але останнім часом для укладки використовувала олійки та спреї без фіксації, так і вкладала волосся термо-приладами, лаком фіксувала зачіски от тільки на свята
Зараз отримала засоби сильної фіксації та стильний мішечок-косметичку. Так круто, що ми отримали цілий справжній пресс-пак!
Дуже цікаво буде знов через стільки років спробувати засоби Wella! Впевнена - не розчаруюсь!)
Тестування - шикарний привід зробити зачіску!
У отзыва 0 комментариев
Olena K.

до модераторів

Доброго дня! Дуже вибачаюсь, але мені здається, що при реєстрації я не вказала ПІБ. Так вже поспішала записатись на тестування бренду дитинства, який зараз так стрімко розвивається і повсякчас радує новинками))
Підкажіть, будь ласка, чи можна це виправити?)
У отзыва 3 комментария