Gray4006
Gray4006
Знаток
Отзывы Gray4006
Комментарии Gray4006
Получено лайков
21 Like
Gray4006

Щось нове

Цікаве тестування В нас виникає періодична проблема з опрілостями через підгузки І пррпробували вже майже все ? Про цього виробника раніше нажаль не чула ,але почитала тільки що ,цікаво ) Може пощастить бути експертами )
У отзыва 1 комментарий
Gray4006

#naprobu#purina

Пощастило й нам пройти тестування ) Отримали набір сухого та вологого корму від Purina . Дійсно задоволені ,тому що відкриваючи пакетик видно що даєш своєму улюбленцю.Стан шерсті покращився за місяць після таких ласощів .Собака дуже активна і багато часу проводить на тренуваннях і ми тепер взагалі не переймаємось за отримання ним корисних елементів.На Purina One mini перейшли на постійній основі Дуже вдячні за можливість тестувати і знаходити для себе якісну продукцію сайту #naprobu.ua
У отзыва 0 комментариев
Gray4006

Fisher Price #naprobu

Дуже цікаве тестування попереду) Ми вже знайомі трошки з цією фірмою ) Але проекторів ще на бачили Будемо чекати списки експертів Нехай всім щастить ?
У отзыва 0 комментариев
Gray4006

Наші улюблені іграшки )

Дуже цікаве тестування попереду .Fisher Price відкрили для себе ще 8 років назад ,щез старшою донечкою .А тепер ці іграшки бавлять молодшу,якій 8 місяців .З найулюбленіших в нас телефони ,собачка
У отзыва 0 комментариев
Gray4006

Hame

Донечці 8 місяців І "магазинні" пюрешки ми почали куштувати саме "Hame " І фаворитами опинилися м'ясні паштети . Склад простий ,а це саме головне для харчування малюка.Дуже зручне та герметичне пакування . Компанія з таким досвідом роботи та відгуками викликає довіру на всі 150% Ми задоволені )
У отзыва 1 комментарий