Довго вагалася, але все таки сьогодні вирішила приготувати апельсинове варення. Ніколи його не готувала, тому вирішила повністю дотримуватися рецепта, який прийшов разом з Желфіксом. Тільки апельсинів взяла трішки менше і, відповідно, всього іншого також. Переживала, що щось не вийде, але вже в процесі приготування зрозуміла, що з Желфіксом неможливо помилитися) Експеримент вдався! Варення вийшло цікавого кольору, сподіваюся на смак буде чудове))
Сьогодні вирішила продегустувати своє яблучне варення)) Смакота!!! По-перше, воно трішки загустіло, що мене порадувало, по-друге, смак неперевершений)) в міру солодке, так як я люблю)) можна намазувати на хліб, з млинцями також дуже смачно)) Дякую Желфіксу за такий чудовий експеримент, зекономлений час та смачне варення))
Нарешті дійшли руки приготувати варення. Так як сезон майже всіх фруктів закінчився, вирішила зробити яблучний джем. У пригоді став рецепт, який прийшов разом з набором для тестування. Для приготування взяла 1 кг яблук. Яблука промила, порізала невеликими кубиками. Висипала їх у каструлю, додала 2 стакани води та трішки кориці для смаку. Потім змішала Желфікс 3:1 разом з 2 ст. л. цукру, висипала цю суміш до яблук. Почекала, поки все закипить, весь цей час помішуючи, та додала ще 350 г цукру. Залишила кипіти на слабенькому вогні ще 5 хв. Зняла піну. Потім зняла з вогню, розлила в баночки та залишила в перевернутому стані догори дном на 5 хв. Сподобалось, що процес приготування варення пройшов швидше з Желфіксом, ніж при звичайному приготуванні. Ще не куштувала, але збираюся найближчим часом. Потім напишу відгук.
Сьогодні отримала посилочку! Була приємно вражена)) В комплекті: 5 пакетиків Желфікс та 3 пакетики Pikant fix, наклейки на баночки, рецепти та інструкція до тестування. Починаю тестування!