Вікторія Сердюк
Вікторія Сердюк
Эксперт
Отзывы Вікторія Сердюк
Комментарии Вікторія Сердюк
Получено лайков
69 Like
Вікторія Сердюк

Rich Coconut від Eveline Cosmetics

Власне, дане тестування добігає кінця і я хочу подякувати організаторам, за можливість протестувати саме цю лінію доглядової косметики та відкрити її для себе, як ідеальний та бюджетний догляд за шкірою в подальшому.
Звичайно, не варто забувати, що в усіх шкіра індивідуальна і те, що ідеальне для мене, може абсолютно не підійти комусь.
Свої враження від використання я детально описувала в попередньому відгуку, але зараз хочу додати один нюанс, а точніше побажання.
Особисто мені, але я чомусь впевнена, що я не одна така, в цій лінійці не вистачило одного засобу - бальзаму для губ. Коли очищуєш шкіру, наносиш крем навколо очей, крем для обличчя, все зволожене та напитане, сяє чистотою та свіжістю, а губи лишаються обділеними. Доводиться наносити бальзам іншого виробника, аби їх зволожити, а особливо актуальним би був в осінньо-зимовий період.
У отзыва 4 комментариев
Вікторія Сердюк

Перші враження від тестування

Безмежно була задоволена, коли потрапила до списку експертів даного тестування. В посилці отримала 5 продуктів із даної серії на тестування:
- Зволожувальна кокосова міцелярна вода для демакіяжу;
- Ніжна кокосова пінка для вмивання;
- Багатий живильний крем для шкіри навколо очей;
- Мультиживильний кокосовий крем для обличчя (для всіх типів шкіри, у тому числі чутливої);
- Інтенсивно зволожувальний кокосовий крем для обличчя (для всіх типів шкіри, у тому числі чутливої).

Тепер кілька слів про мою шкіру. Підібрати догляд для обличчя мені досить складно. Шкіра суха, чутлива, схильна до висипів та лущення, особливо у осінньо-зимовий період.
Вже не один рік користуюся одним брендом, який більш-менш справляється з поставленими завданнями. Але як і кожній дівчині все-таки хочеться спробувати щось нове, хоча і знаю, який буде результат.
Кажу відверто: Eveline мене приємно здивував!
Отож, по порядку.
- Міцелярна вода з поставленою задачею справляється, звичайний макіяж знімає дуже добре. За водостійкий не можу нічого сказати, так як не користуюся такими продуктами.
- Пінка для вмивання по текстурі дуже ніжна, легка, зовсім невагома. Піниться не дуже добре, як на мене, то взагалі не піниться. Після вмивання, особисто в мене, виникає бажання одразу нанести зволожуючий крем. Я не скажу, що стягує чи сушить шкіру, але і супер зволоження не дає.
- Крем навколо очей добре зволожує та швидко поглинається. Крім того, досить економний, так як потрібно зовсім крапельку, щоб нанести на шкіру.
- Мультиживильний та інтенсивно зволожуючий креми для обличчя.
Мультиживильний, я наношу наніч, а зволожуючий зранку. Обидва дійсно гарно зволожують. Крім того, гарно поглинаються, не залишаючи неприємного липкого шару на шкірі.

Обидва крема спробувала наносити, як догляд перед нанесенням макіяжу. Трішки розчарувалася, адже за 2-3 години з'явився жирний блиск.
Але головне, що після нанесення не виникає ніяких неприємних відчуттів, пощипування, почервоніння та висипів, шкіра зволожена та гладенька.

За такий короткий час використання складно оцінити, але перші враження позитивні.
У отзыва 1 комментарий
Вікторія Сердюк

Альфлорекс® – підтримка чутливого кишечника

23 дні я починаю свій ранок зі склянки води та 1 капсули Альфлорекс і вже можу сказати своє остаточне враження від прийому даного препарату.
Після 7 днів прийому я не побачила ніякого результату. Навпаки стали проблеми з туалетом, а після вживання свіжих фруктів та овочей - бурчання гарантоване. Я вже подумовувала припинити прийом Альфлорекс. Величезним плюсом стало те, що зникла печія, яка постійно була зі мною, що б я не з'їла.
Далі все почало налагоджуватися.
Зникло здуття та дискомфорт у кишківника після фруктів, овочів, молочної продукції.
Також помітно покращився стан шкіри : зникли дрібні прищі, шкіра стала чистою, свіжою та сяючою.
Крім того, хочу додати, що за період прийому Альфлорекс як бонус, я втратила 3 кг зайвої ваги. Скоріше за рахунок очищення кишечника.
Дуже задоволена препаратом і вдячна сайту Напробу, що дали змогу протестувати саме цей продукт. Альфлорекс можу однозначно радити своїм знайомим та друзям, але перед тим краще порадитися з лікарем.
У отзыва 2 комментария
Вікторія Сердюк

Альфлорекс® – підтримка чутливого кишечника

Сьогодні 8-й день, як я приймаю Альфлорекс®.
Приймаю з ранку, натщесерце, хвилин за 15 до сніданку.
Часу пройшло досить мало, щоб точно говорити про переваги та недоліки цього препарату, але деякі висновки можу зробити.
Отже, перш за все хочу відзначити, що алергічної реакції на препарат немає. Також перестала турбувати печія.
Це власне і всі мої позитивні враження, на даний момент, від прийому капсул.
Після вживання свіжих фруктів та овочів в животі починається ураган та гурчання. Це не зовсім приємні відчуття, особливо, коли знаходишся не вдома.
Після їжі всеодно відчувається важкість в шлунку.
І самий неприємний момент - запор. Випорожнення не налаштувалися і часів звіряти по мені не можна. Якщо в найближчі дні не вирішиться дана проблема, то буду змушена припинити прийом препарату.
У отзыва 4 комментариев
Вікторія Сердюк

Альфлорекс™

Сьогодні забрала посилку від Naprobu, після вивчення інструкції та брошур, розпочала тестування.
Картонна упаковка в якій знаходиться баночка з капсулами та інструкція.
30 капсул необхідно приймати по одній в день, на протязі чотирьох тижнів. Самі капсули не великі за розміром, тому складнощів з проковтанням немає. Баночка теж маленька та зручна, не займає багато місця в сумці, надійно закривається. Крім того, баночка зроблена так, що капсули можна зберігати при кімнатній температурі, при тому, бактерії не загинуть.
Власне, більш розгорнутий та інформативний відгук додам після повного курсу.
У отзыва 0 комментариев