Petrivska
Petrivska
Эксперт
Отзывы Petrivska
Комментарии Petrivska
Получено лайков
16 Like
Petrivska

Дякую за круте, справді круте тестування

Дуже вдячна, що дали змогу протестувати новий у моїй кухні продукт. Дякую він нереально крутий. Дякую, за окремі девайси в подаруночку на моїй кухні. Булу завдди радити, фірму Dr. Oetker.
Хочу лишити відгук, чому так пізно? Ви не повірите, але я майже усе протестувала. Раніше я не купувала продукцію від Dr. Oetker. Зараз я можу 100%відсотків сказати, що і надалі буду купувати тільки цієї марки. Найбільш, мені сподобався, розпушувач, желатин. Але, реально усе круте. Продукція Dr. Oetker найкраща. Дякую, що дали змогу спробувати. #naprobuua#naprobuua_Dr. Oetker#Dr. Oetker #naprobuua_відгуки
У отзыва 0 комментариев
Petrivska

Dr. Oetker

Хочу лишити відгук, чому так пізно? Ви не повірите, але я майже усе протестувала. Раніше я не купувала продукцію від Dr. Oetker. Зараз я можу 100%відсотків сказати, що і надалі буду купувати тільки цієї марки. Найбільш, мені сподобався, розпушувач, желатин. Але, реально усе круте. Продукція Dr. Oetker найкраща. Дякую, що дали змогу спробувати. #naprobuua#naprobuua_Dr. Oetker#Dr. Oetker #naprobuua_відгуки.
У отзыва 0 комментариев
Petrivska

Dr. Oetker

Я також вже отримала посилочку. Дуже усе гарне, аромате і цікаве. Будемо тепер пекти пасочки. Коли відкрила, була дуже вражена девайсами, дрібниці, але я так давно не можу дойти до того, щоб придбати лопатку. А тут, вона прийшла в подарунок. Дякую дуже сильно. Книга з рецептами також супер. Скілько всього, корисного та смачного. Дякую Вам, що обрали саме мене, для тестування.
У отзыва 0 комментариев
Petrivska

Ураааа аа, нарешті

Ураааа, нарешті я зможу цей раз протестувати, таку смакоту. Прямо настрій піднявся. Дуже вдячна, обов'язково залишу чесний відгук. Дякую Вам
У отзыва 0 комментариев
Petrivska

Dr. Oetker

Круто, Ви молодці. Просто саме в данный момент суперова тестування, адже ідуть свята. Я втретє приймаю участь на тестування, і нажаль мені не щастило. Можливо цього разу, саме і мені пощастить.
У отзыва 0 комментариев