Таруся
Таруся
Эксперт
Отзывы Таруся
Комментарии Таруся
Получено лайков
17 Like
Таруся

Міцний сон від Мелоксонін спрей

Деякий час назад мені для тестування попав засіб Мелоксоніну спрей. Прийшов час ділитись враженнями.

Спершу трохи про сам засіб. Склад простий , адже в нього входить екстракт насіння грифонії, екстракт насіння Зизифусу, мелатонін. У використанні простий: струсила флакон, 1-2 розпилення під язик безпосередньо перед сном. Особисто мені інколи було достатньо і одного розпилення.

Засіб став чудовим помічником при засинанні, бо не дуже зручно декілька годин дивитись на стелю і не могти заснути, а зранку доведеться вставати в не залежності виспалась чи ні. Також можу відмітити, що сон став міцнішим. Завдяки такому ефекту я стала жвавішою і продуктивнішою вдень, бо нарешті можу виспатись.

Загалом я задоволена тестуванням спрею і можу сміливо його рекомендувати!
У отзыва 0 комментариев
Таруся

Перші враження від Мелоксоніну

Хочу поділитись своїми враженнями від початку використання цього спрею. Мені до вподоби такого плану засоби, адже флакон і дозатор дозволяють легко розпиляти засіб саме туди куди вказано в інструкції. Спати стала міцніше вже через декілька застосувань і це однозначно тішить.
Щодо щоденника сну, це цікава задумка і напевно допомогає, але з моїм ритмом життя не завжди вдається його добримуватись.
Продовжую тестувати і насолоджуватись сном!
У отзыва 0 комментариев
Таруся

Відчуй смак життя з дитинства

Деякий час назад ми стали учасниками тестування від @naproby.ua i @alpekid_ukraine
До маленьки ручок Павлуся потрапила дієтична добавка АльпеКід Хеппі Дрінк.

Спочатку трошки про сам склад. Він простий і безпечний для діток, адже в нього входять екстракти ромашки і меліси. Нічого лишнього, нічого шкідливого. І це тішить мене як маму.

Також я задоволена і способом застосування. Все просто: 1 саше розчинити на 50 мл води. Важливим моментом є те, що не обов'язково весь об'єм випити за один прийом. Адже мацьопам часто складно випити все і одразу. От і мій синочок не може (або просто не хоче) так багато пити в один момент.

Наше тестування припало якраз на прорізування зубчиків і привчання до горщика. І те і те стрес для синочка. Після вживання АльпеКід Хеппі Дрінк Павлусик став спокійніший та став краще спати. Також став спокійніше ставитись до горщика. З задоволенням п'є смачний напій і просить ще, бо він солоденький, схожий на чай без осаду і сторонніх запахів чи смаків.

Також ці саше добре допомагають при коліках у немовлят, зміні раціону і режиму харчування.

Тому сміливо рекомендую матусям і їхнім малюкам цю добавку!
У отзыва 0 комментариев
Таруся

Хочу спробувати!

Мене зацікавила ця харчова добавка так як сон останнім часом став більше проблемою ніж відпочинком. Сподіваюсь попаду в список учасників тестування і налагоджу свій сон.
У отзыва 0 комментариев
Таруся

Враження!

Перше, на що я як мама звернула увагу, це склад даної суміші, адже дуже важливо, щоб малюк отримував все необхідне і нічого шкідливого. Тому для мене важлива відсутність пальмової олії в складі і наявність всіх мікроелементів та вітамінів. І саме таким складом може похвалитись суміш NESTOGEN 3.

Наступне, на що варто звернути увагу, це смак. Синочку він подобається і він із задоволенням нею смакує. Наївшись суміші міцно і спокійно спить, проблем із животиком зовсім не виникає.

Мені як мамі важливо знати де виробляється продукт і чи надійний виробник. Я впевнена в якості NESTOGEN 3 і сміливо можу рекомендувати її своїм друзям.
У отзыва 2 комментария