TanyaA
TanyaA
Эксперт
Отзывы TanyaA
Комментарии TanyaA
Получено лайков
26 Like
TanyaA

Півтора тижні тестування, і вже є чудовий результат!

Із першого використання спрей Мелоксонін я вже відчула позитивний результат. До вживання спрею мій сон був дуже чутливим, застналось важко, прокидалась вночі 2-3 рази, загалом це впливало на якість життя. Почала використовувати спрей Мелоксонін і трапилось диво - дотримуючись рекомендацій для здорового сну, навіть після першого використання я вночі не прокинулась жодного разу! За півтора тижні щоденного використання якість сну і життя безумовно покращилась, я стала більш активною вдень. Пропала тривожність, що знову ввечері довго буду вовтузитись у ліжку пару годин і не зможу нормально заснути. До того ж, спрей дуже зручний у використанні - пара пшиків під язик. Він має приємний кисло-солодкий присмак, аромат - щось схоже на легкий лимон з м'ятою. Я вже порекомендувала цей спрей кільком друзям, які мають схожі проблеми) Дякую Напробу за можливість протестувати новинку і порекомендувати якісний продукт своїм друзям!
У отзыва 0 комментариев
TanyaA

Перші враження

Отримала спрей і одразу приступила до тестування. Перші враження позитивні, навіть після першого використання спрей допоміг мені легко і швидко заснути і міцно проспати до ранку) Продовжую використовувати щовечора, не забуваючи дотримуватись рекомендацій із буклету)
У отзыва 0 комментариев
TanyaA

Початок тестування

Вже тиждень, як я тестую спрей Мелоксонін. Перед початком тестування була налаштована скептично - адже мій сон давно перестав бути міцним і здоровим. Лягаю після 12, підйом о 6 ранку. Але після перших використань всю ніч (навіть ті мізерні 6 годинок), я проспала, жодного разу не прокинувшись! Продовжую тестувати, маю надію, що спрей має накоплювальний ефект і мій сон з часом стане тільки міцнішим) І ще плюс - спрей мені дуже смачний, з легкою кислинкою, трошки солодкий
У отзыва 0 комментариев
TanyaA

Я просто шокована якістю!!!

Мені пощастило стати обраною для тестування новинки від Avon губної помади і вже ставшого світовим бестселером парфуму Today. Якість помади просто вражаюча!! Абсолютно не відчувається на губах, ніжна, м'яка, але водночас дуже стійкий і яскравий відтінок. Сподобалось, що губи після використання помади не пересихають, а навпаки, помада діє як бальзам, зволожуючий їх.
Парфумами від Avon користуюсь вже багато років, Today завжди вражав своїм ніжним п'янким ароматом і неймовірною стійкістю. Аромат оцінила також від моя мама, він став одним із її фаворитів. Сказала, що її подружки при зустрічах робили багато компліментів її парфуму))
Тестуванням продукції Avon я і моя мама дуже задоволені!
У отзыва 1 комментарий
Бактоблис
04:44 10.01.2022
TanyaA

Удивительно, но эта штука действительно работает!

Вот и подошло к концу наше тестирование пробиотика Бактоблис. До приема Бактоблиса дети часто болели ОРВИ, после приема всего 1 курса таблеток дети не болели ни разу!
Таблетки на вкус очень приятные, достаточно большого размера, даже скорее похожи на конфету, а не лекарство, потому дети с удовольствием их ели))
Почитав инструкцию, я и себе с мужем купила Бактоблис) Всего 1 таблетка на ночь - и утром дыхание свежее и приятное)
В целом, Бактоблисом осталась довольна вся наша семья! Однозначно рекомендую к покупке!
У отзыва 0 комментариев