Angel94
Angel94
Знаток
Отзывы Angel94
Комментарии Angel94
Получено лайков
20 Like
Angel94

Продолжиние тестирование Простоквашино сырков)

Попробовали мы уже все вкусы сырков Простоквашено. По консистенции все хороши: без крупинок, густые, однородные. Состав прекрасный без химии, без сахара что очень важно для деток(так как другие производители часто сахара ложат больше чем основного продукта🙄). По вкусам более сладкий мультифрук за счет банана, яблоко более ровное по вкусу но тоже малому очень понравилось 😋😋😋 Очень удобно что маленькая упаковка как раз на 1н прием малышу👍👍👍 Рекомендую! Побольше бы таких вкусняшек без сахара для малышей😊😊😊
#naprobuua #naprobu_відгуки #naprobu_простоквашино_для_малят #простоквашино_ сирок_без_цукру
У отзыва 6 комментариев
Angel94

Сырок Простоквашино

Получили и мы свои сырочки. Первый уже попробовали, ребёнку очень понравилось. Сразу понравился состав : без сахара и из загустелей только крахмал и то в конце это супер) По консистенции густой на вкус не химичный, чувствуется что не химия добавлена а натуральное пюре ! По мере тестирования добавим еще отзыв🙂
У отзыва 2 комментария
Angel94

Тестування)

Боксі м'ясних смаколиківк від Cooker.net.ua
В нашому м'ясному боксі було 6 позицій:
- 3 нарізки салямі (Фінська, Італійська та Венеція)
- Ковбаса Презеденська та Сервелат
- Сосиски молочні
(Бачила у дівчат ще балик, але в нашому боксі його не було)!

*Почнемо наше тестування з нарізок салямі: Фінська і Венеція як на мене дуже схожі: жирненькі і досить виражений смак м'яса , по спеціями чудово? Італійська більш суха і має не такий виражений смак, але теж непогана)) Склад классний 70% м'яса курки, решту спеції і стабілізатори (на жаль в нашій країні вони є скрізь).
*Ковбаса Презеденська дуже смачна, вона як шинка, волога і має насичений смак. Склад 85% м'яса (свинина/яловичина) для ковбаси це гарний показник, так як у більшості фірм взагалі менше 50% м'яса..
*Ковбаса Сервела має 100% м'яса у складі свинина/яловичина це взагалі чудово! На смак вона схоже на салямі але не суху а вологу, достатньо жирна і смачна.
* Сосиски молочні:
Сосиски маленькі, дуже легкі та ніжні, хоча в складі свинина/яловичина 85%.
При жарці та варінні не лопаються, барвник не виділяється!
Рекомендую м'ясні смаколики від Салтівського м'ясокомбінату, чудовий склад та смак! ???
Та інтернет супермаркет м'яса та все для м'яса за свіжість продуктів, вічливих кур'єрів, оперативну та безопасну доставку ???
У отзыва 0 комментариев
Angel94

Отпримали бокс))

Отримали м'ясний бокс на тестування)
Курьер був дуже привітливим у масці та рукавичках, доставка швидка і безпечна! Еко транспорт у всіх кар'єрів- велосипед)
Особливо зараз це дуже зручно: не треба стояти в чергах у масці ? А так вибрав що треба, замовив у телефоні і вже через 40 хвилин твоє замовлення буде у тебе біля будинку??? Продукція теж дуже класна м'яса у всіх продуктах не менше 70% ??? Залишу ще один відгук де детально розповім про кожен продукт))
У отзыва 1 комментарий
Angel94

Крем ReCream

Получили кремчик! Попробовали от попрелостей справляется замечательно и хорошо защищает от мороза!
У отзыва 9 комментариев