Дар'я Гречко
Дар'я Гречко
Новичок
Отзывы Дар'я Гречко
Комментарии Дар'я Гречко
Получено лайков
3 Like
Дар'я Гречко

Задоволена! Дякую за гарний настрій :)

Я тестувала зачіску в салоні KORALI. Записалась на потрібний час, розташування салону сподобалось, зручно добиратись. Як нагадування прийшло смс про час, місце, з контактами салону та іменем фахівця - я потрапила до майстрині-перукаря Яни.
На рецепції зустріли, провели. Побажання було накрутити волосся, відносно легку накрутку, але щоб трималась, тому що моє волосся насправді дуже слабо тримає форму і кучері/хвилі недовго живуть. Перукар Яна - чудова та приємна майстриня, дуже ретельно все робила, дала вистигнути пасмам, щоб краще тримали форму. На вечір зачіски вистачило, і в цілому для мого волосся це непогано) Картина до/ в процесі / після - на фото :)
Загалом враження хороше - оформлення інтер'єру стильне, витримане у біло-чорно-червоній кольоровій гамі. А ще серед маленьких деталей - у накидочці для клієнта (не скажу точно, як правильно називається) є прозоре віконце для того, щоб можна було користуватись гаджетом. Я не любителька постійно зависати в телефоні, але знадобилось відповісти на важливий робочий лист, і ця деталь стала в нагоді!
Якщо коротко - результатом залишилась задоволена. Успіхів вам!
У отзыва 14 комментариев