Svitlana Rudas
Svitlana Rudas
Новичок
Отзывы Svitlana Rudas
Комментарии Svitlana Rudas
Получено лайков
8 Like
Svitlana Rudas

БІО-БАК

Коли мої батьки захворіли на Covid19, їм призначили декілька антибіотиків відразу і препарати для відновлення мікрофлори кишківника, але вони не давали очікуваного результату. Дізнавшись про це я як медичний працівник і людина, яка на власному досвіді спробувала Біо-Бак порадила і їм його. З першого ж дня застосування, батьки стали відмічати покращення зникло здуття живота, діарея, нудота. Нормалізувалися випорожнення, зникло відчуття важкості в шлунку. Великою перевагою для літніх людей стало те , що потрібно приймати всього лише одну капсулу на добу. Через десять днів прийому Біо-Бак стан моїх батьків в повній мірі прийшов у норму.
Підводячи підсумки можу сказати, що цей препарат зарекомендував себе з найкращої сторони, я і надалі буду його рекомендувати, так як ніяких побічних ефектів від його вживання я не помітила лише плюси.
У отзыва 1 комментарий
Svitlana Rudas

БІО-БАК

Так співпало, що БІО-БАК прийшов мені на тестування в період лікування антибіотиками мене та моєї 3-х річної доньки. Як лікар я не роздумуючи вивчила інструкцію і склад препарату і вирішила спробувати під час мого з донькою лікування. Приймали 20 днів так як і рекомендує виробник по 1 капсулі на добу з ранку на тщесерце або ввечері за дві години до прийому антибіотиків . З першого ж дня прийому ніяк побічних реакцій не було виявлено, не було відчуття здуття та дискомфорту в кишківнику.
Дуже сподобалося, що потрібно всього лише одну капсулу на добу. Донці вміст капсули змішувала з молоком чи водою і вона з задоволенням це вживала.
З власного досвіду раджу цей препарат всім, для мене він тепер номер 1 серед препаратів для відновлення мікрофлори під час вживання антибіотиків.
У отзыва 2 комментария