Isa
Isa
Знаток
Отзывы Isa
Комментарии Isa
Получено лайков
2 Like
Isa

Знайшли нові улюблені та корисні ласощі!

Вже пройшло два тижні, як наш Барні познайомився з корисними ласощами від Purina. І тепер можу більш об'єктивно оцінити ці палочки.
Нашій собаці ці ласощі сподобалися. Кожен день охоче брав палочку і швиденько ховався з нею та гриз. Читала відгуки про те, що ці палочки крихкі і потім валяються по всій підлозі. Декілька крихт може й падало, але Барні їх потім з'їдав, тому для нас це абсолютно не проблема.
Щодо впливу на стан зубів, то поки не можу сказати, що помітила суттєві зміни. Але відразу скажу, що у нашого Барні вже почав формуватися зубний камінь і за порадою ветеринара купуємо різні ласощі та зубний гель. Покращення суттєвого немає, але погіршення також. З цими палочками значно простіше, ніж з гелем, тому однозначно буду їх купувати. Тим паче, що Барні вони сподобалися, склад в них непоганий, принаймні відсутність ароматизаторів - я вважаю великим плюсом. Крім того, помітила, що у Барні зник неприємний запах з рота.
Для мене мінус - не знайшла ці ласощі у себе в місті, навіть у великих супермаркетах( Буду замовляти в інтернет-магазинах.
У отзыва 0 комментариев
Isa

Dentalife - чудова новинка для собак!

Накінець ми отримали ці палочки для чистки зубів. Читала відгуки і вже хотілось швидше пригостити свого Барні. Мої перші враження - тільки позитивні. Гарна упаковка, яка просто відкривається, надійна застібка. А самі палочки на перший погляд незвичні - здається що вони дуже м'які (структура дійсно пориста) та мають незвичний (для кормів собак) запах - вони пахнуть хлібом. Мій Барні підійшов до них насторожено (все ж нове хазяйка пропонує), але акуратно взяв та дуже чемненько згриз. Не дивлячись на те, що ці ласощі є відносно м'якими, жуються вони не так і швидко. Барні буде пробувати і далі!
У отзыва 0 комментариев