Olgaadum
Olgaadum
Знаток
Отзывы Olgaadum
Комментарии Olgaadum
Получено лайков
9 Like
Olgaadum

Тепер про особисті спостереження

Вище писала те, що сподобалось і про самі вітамінки, а зараз хочу добавити пару слів спостережень.
З самого початку планувала давати вітамінки "комплексом" одного типу, наприклад, спочатку яблучко для імунітету чи вишеньку для нормалізації нервової системи, здавалось, так логічніше і можна буде швидше побачити результат. Але з маленькою розбишакою так не вийшло, дівча має мати на все свою думку і самій робити вибір. Ну що ж, різні вітамінки щодня - теж чудово, в осінню пору та часи сезонних хворіб важливо отримувати якомога більше різних вітамінів.
Наша дегустація співпала із осінньою простудою.
Доці 3,7 років, хворіє рідко, відвідує садочок 2-гий рік, а отже, адаптація давно минула. Активна, цікава.
Отже, за час випробування вітамінок зауважила (можливо і співпало, та все ж):
-практично не використовували засобів від нежиті (зазвичай без пшика в носик не обходиться простуда), все пройшло швиденько.
-без температури, випиваючи вітамінку щодня, малеча мала переважну більшість часу гарний настрій та море енергії для ігор (останні пів року перепади настрою стали звичним явищем, тому гарний настрій прмітно особливо)
-відсутність будь яких алергічних реакцій (доця не алергетик, але я з обережністю ставлюсь до чогось нового).
-не всі смаки сподобались, малинку та лісові ягодки відмовлялась пити, навіть не зважаючи на цікавезний формат самих вітамінів. Казала їй кислуваті і не смакують. (Діло самого смаку). На всі решта казала що смачно і з радістю розповідала мені, що їй цікаво дивитись як розчиняються в соломинці гранулки.
-перестала боятись ліків)) ми казали, що вітамінки, це потрібно для швидкого одужання, коли казала "я сьогодні не хоооочуууу". Її вирок, що не всі ліки страшні, бувають і смачненькі)) (бували дні, коли просила ще одну, але потім сама пояснювала, що лікарка казала їй одну в день).

В цілому, мені і доці подобаються такі вітамінки, впевнена, що ще і ще будемо насолоджуватись вітамінками #кітвіт.
Дякуємо за таку можливість познайомитись, naprobu.ua!

П.с. на фото- доця пригостила подружку соломкою, а мама подружки розпитала все, що цікавило про вітамінки, поки дівчата смакували))
У отзыва 11 комментариев
Olgaadum

Ельза Арендельська теж хоче вітамінок

"Мам, вітамінку-соломинку, лікувальна тьотя казала, можна одну в день!",- наша дегустація набору вітамінок #кітвіт співпала із сезонною простудою малечі і походом до сімейного лікаря.
"Це хороші вітамінки, будь який прийом вітамінів повинен бути комплексом не більше 4 тижнів і робити перерву, щоб не було алергічних реакцій", так сказала лікар нам, в інструкції до соломинок вказано, що термін споживання - 4 тижні, в подальшому термін узгоджувати з лікарем.

Форма вітамінок- пластикова трубочка, що містить питні гранули та підсолоджувач, продається в коробці по 7 соломинок. Ціна на сайті tabletki. ua - від 76 до 116 грн, в залежності від аптек та смаків вітамінок.

Орися спробувала кожен із смаків:
-зелене яблуко
-вишня
-малина
-лісові ягоди
-апельсин

Малину і лісові ягодки віддала дідусю і бабусі, не зайшли, так, як виявились з кислинкою :) Дідусю і бабусі вітамінки теж можна, 1-2 соломинки вдень, тому і вони зраділи можливістю випробувати цікавинку)

Найбільше оцінила дитина зелене яблуко, а я оцінила його дію, так як дитині з простудою в осінню пору просто необхідні вітамін С+ цинк для нормальної роботи імунної системи :)

Соломинок в наборі було багато, тож наша дегустація і випробування тривають, але вже точно знаю, що купуватимемо ще. Вітаміни-це чудова можливість зміцнити організм вітамінним коктейлем, гарним настроєм та іноді, і веселою грою :)

#naprobuua #naprobu_відгуки #naprobu_КтВіт #naprobuКітВіт #КітВіт
У отзыва 0 комментариев
Olgaadum

Наше знайомство з вітамінками

Сьогодні отримала на пошті вітамінки КітВіт!
Чесно признаюсь, коли побачила розсилку на пошті, страшенно зацікавив такий формат вітамінок, вперше побачила таке)
В мою малечу важко запхати будь що, чи то їжа, чи то вітамінки, навіть смаколики- йогурти чи сирки це щось неймовірне. Єдине, що з радістю їсть- це все, що можна через соломинку. Вона їх обожнює) Навіть суп їмо ложкою з соломинкою 🤦‍♀️
Уявляєте, скільки радості в мене було від інформації про такого роду вітамінки?))
А тут ще й різні смаки: вишня з вітамінками b6, b2 і магнієм для нервової системи (криза 3 років 🙃), смак апельсинки і лісових ягід- мультивітамінний, для щоденного поповнення енергії та здоров'я, зелене яблуко з вітаміном С та цинком для міцного імунітету, малинка з кальцієм і вітаміном D та С для кісточок).
Це направду ЗНАЙОМСТВО з таким чудовим продуктом, і поки я в захваті)
За той час поки читала склад, інструкцію, застереження і використання - малеча випила скланку води з вітамінками зі смаком вишні. Її вердикт: "смачно! Такі вітамінки буду пити кожен день"
Йдемо тестити)
У отзыва 0 комментариев
Olgaadum

Відгук на ROZETKA

Довго не приходила відповідь про модерацію відгуку на сайті, прийшло аж 4-го числа, що не пройшов модерацію =(. З сайту його видалили( Дивно, що розгорнутий відгук про серветки опублікували одразу.
У отзыва 5 комментариев
Olgaadum

Тестування Pampers

Всім Привіт!
Перш за все- дякую за можливість потестити справді хороший продукт)
Моїй доці- 2.3 роки, і досі з горщиком проблеми) ну ніяк не вдається завести дружбу). Та зараз не про це. Найбільшою проблемою за 2 роки в нас було те, що підгузки не витримували нічки. От дитина спить гарно всю ніч, а на ранок аварія. Перепробували все, найкращим виявились справді Pampers. Вони достатньо тонкі для активних ігор, та водночас гарно утримують все, що назбиралось. М'які, за час тестування- жодних попрілостей і почервонінь.
Також нам важливо, щоб резиночки, які пристають до ніжки були еластичними і м'якими, тут Pampers не підвів ?
Защіпки гарно тягнуться, завдяки чому підгузки гарно лягають і міцно закріплюються, нічого не сковує рухи дитини. Добре втримують вологу, навіть коли вчасно не змінили підгузка - дитині сухо і комфортно. Ну і суха ніч, виспана дитина і довольні батьки ?.
Буду користуватись і надалі, допоки є в цьому потреба, для 2 дитинки - лише Pampers також!

Окрема тема за серветки! Вони ідеальні для всіх мам. Перше, що "кидається в очі", це відсутність запаху, м'яка текстура. Після використання не залишає липкості і неприємних відчуттів на шкірі. Це моя нова любов і тепер мастхев в сумці)

Рекомендую своїм друзям також, підгузки та серветки, так, як знаю вже, що це) Ну і всім, не пошкодуєте :)
У отзыва 0 комментариев