Знавець
Знавець
Знаток
Отзывы Знавець
Комментарии Знавець
Получено лайков
5 Like
Знавець

Завершення тестування ласощів Dentalife

Останній тиждень тестування ласощів для особливого догляду за ротовою порожниною Dentalife від Purina, для дорослих собак до 25 кілограм, який складався з 6 упаковок з продуктом, добіг кінця. Більшість власників песиків, які турбуються про стан здоров'я своїх улюбленців загалом та про здоров'я зубів зокрема, які в разі недостатнього догляду за ними можуть сильно дошкуляти тварині, починають задумуватись над тим, яких профілактичних засобів, для попередження цієї проблеми, можна вжити. Чудово, якщо при цьому, засіб буде якісним, корисним та доступним. Цього разу, таким засобом став тестовий набір жувальних ласощів для собак Dentalife від Purina. Він добре підходить для щоденного догляду за ротовою порожниною і допомогає контролювати утворення зубного нальоту та чистить навіть важкодоступні задні зуби песика. А також допомогає знизити утворення зубного каменю, що має клінічне підтвердження. Ласощі, які є додатковим сухим кормом (це важливо враховувати при плануванні схеми харчування тварини), не мають шкідливих штучних барвників та ароматизаторів. Склад ласощів переважно рослинний: 62% цільних зернових культур, (кукурудза, пшениця), м'ясо та субпродукти, олія, антиоксиданти, та перелік вітамінно-мінеральних добавок, таких як вітамін A, D3, E, кальцій, марганець, цинк та натрій. В склад також входять протеїн, зола та клітковина. Ласощі не містять цукор! Енергетична цінність складає 314 ккал на 100 гр. продукту.
В пачці з ласощами 5 паличок (вага пачки 115 гр.), яких вистачає на 5 днів, якщо дотримуватись рекомендацій та давати песику по 1 паличці щодня. Фольгований пакетик має зручну zip-застібку для комфортного користування та в свою чергу допомогає продукту залишатись свіжим на протязі тижня і не втрачати свої смакові та ароматичні властивості. Відкритий пакет потрібно зберігати в застібнутому вигляді не більше 7 діб. Самі палички пористі за своєю структурою і ребристі за фактурою. Ці спеціальні ребристі грані призначені для легкого і не травматичного масажу ясен та мають певну міцність і твердість для глибокого очищення задніх молярів, які найбільш схильні до утворення зубного нальоту з подальшим утворенням зубного каменю, який провокує появу карієсу. Але при цьому, ласощі доволі швидко черствіють і становляться кам'яними, якщо паличка знаходиться певний час не в пакеті. Тому, я б не радила, використовувати палички забуті у відкритому пакеті або палички, які собака не забажала з'їсти одразу, а вирішила відкласти про запас на невизначений термін, задля запобігання травматизації ясен та попередження сколів зубів. Також ласощі мають своєрідний, не сильно виражений хлібний аромат (як на мене, запах нагадує аромат ржаного хліба), який спочатку, на жаль, аж ніяк не зацікав мого песика. Але паличку до рота він взяв, мабуть подумавши, що це нова іграшка для розваг, адже пес бігав по саду і забавлявся з нею певний час і лише вдосталь награвшись, почав її гризти. З'їв не дуже швидко (що добре для ротової порожнини), але добавки не просив, як це буває, зазвичай, з улюбленими жувальними ласощами. До речі, палички дещо кришаться, тому, після трапези, потрібно прибирати крихти, що залишились після вживання, інакше вони швидко затвердіють і будуть колотись, наче гострі камінці, особливо, якщо песик встигне рознести їх по всій домівці. Безумовно, дуже зручно, якщо можна посприяти чистоті зубів та здоров'ю ясен даючи песику лише 1 хлібну паличку на день, але мій пес спочатку не дуже зацікавився цими паличками, як їстівним продуктом і здебільш сприймав їх, як іграшку-забавку і новий привід для розваг. Проте, вже після двотижневого щоденнного вживання ласощів Dentalife, пес почав проявляти зацікавленість в ласощах, саме як в кормі, а не тільки, як в іграшці, хоча, ігрова форма, хоча і не привалює, але все ж зберіглася, гадаю це для нього певний ритуал:)) Одразу після вживання ласощів, запах з пащі песика значно зменшується і це великий плюс. Жодної алергічної реакції ласощі не викликали, що також не може не радувати. До того ж, щоденне вживання ласощів на протязі місяця, позитивно відобразилось на зниженні зубного нальоту на поверхні зубів песика. Зуби білі і не мають жовтих або коричневих плям чи приясневих утворень нальоту. Приємно, що догляд за зубами домашнього улюбленця може бути простим і водночас ефективним, без загрози для здоров'я тваринки та гаманцю її власника:)))
#naprobuua #naprobuua_DentaLife #DentaLife #naprobuua_відгуки #Purina_Ukraine
У отзыва 2 комментария
Знавець

Набір для тестування ласощів для дорослих собак DentaLife

Ми вже отримали свій тестовий набір з ласощами DentaLife від Purina для собак середніх порід. В наборі 6 упакок з ласощами. В кожній упаковці міститься 5 зернисто-м'ясних, пористих за своєю структурою і ребристих за фактурою паличок. Склад натуральний, палички не містять штучних барвників, ароматизаторів, фарбників та цукор. При цьому в складі зазначений вміст вітаміну A, D, E, кальцію та марганцю. Калорійність продукту 314 ккал. на 100 гр. Ласощі середні за твердістю, швидко черствіють і становляться кам'яними, якщо паличка знаходиться не в пакеті. Доречі, пакет має зручну zip- застібку, завдяки якій ласощі зберігають свіжість. Відкритий пакет потрібно зберігати в застібнутому вигляді не більше 7 діб. Палички мають не сильно виражений хлібний аромат (аромат ржаного хліба), який спочатку аж ніяк не зацікав песика. Але паличку до рота взяв, мабуть подумав, що це нова іграшка для розваг, адже пес бігав по саду і забавлявся з нею доволі довго і лише через певний час, почав її гризти. З'їв не дуже швидко, але добавки не просив, як це буває, зазвичай з ласощами Палички дещо кришаться, тому потрібно буде прибирати крихти, що залишились після вживання. Звісно, це дуже зручно, що можна посприяти чистоті зубів та здоров'ю ясен даючи песику лише 1 хлібну паличку на день, але мій пес не дуже зацікавився цими паличками, як їстівним продуктом і здебільш сприймає їх, як іграшку-забавку. Проте, після вживання ласощів, запах з пащі песика значно зменшився і це виликий плюс. Алергічної реакції ласощі не викликали, що теж радує. Тестуємо далі, щоб мати змогу поспостерігати, як щоденне вживання ласощів відіб'ється на зниженні утворення зубного нальоту та зубного каменя на поверхні зубів песика.
У отзыва 1 комментарий
Знавець

DentaLife

Песик чекає на свої корисні ласощі:)
У отзыва 0 комментариев
Знавець

Загальний відгук про енергетичні напої HELL

Енергетичні напої HELL мають лінійку з чотирьох смаків: HELL CLASSIC, HELL STRONG ФОКУС, HELL STRONG ЧЕРВОНИЙ ВИНОГРАД та HELL STRONG ЯБЛУКО.
Форм-фактор - стильна, яскрава жерстяна банка, яка містить в собі 250 мл.напою. Зручий об'єм, що якраз поміщається в стандартну склянку, якої вистачає, щоб освіжитись і при цьому немає відчуття переповненого шлунку. Газованість напоїв не сильна, досить м'яка (на банці зазначено, що напій середньогазований, але газованість слабка), якщо перелити енергетик в склянку - з'являється приємна пінка, яка швидко осідає, бульбашки газу лагідні, не вистрілюють в різні боки за межі склянки та не "б'ють" в ніс чи мозок))) Калорійність напою 47 кКл. на 100 мл., або 117,5 на банку. На мою думку, калорійність для подібною напою є оптимальною. Склад зазначений, як натуральний, але немає інформації, щодо того, які саме ароматизатори були застосовані при виготовленні напоїв. Гадаю, що для споживачів, які відповідально ставляться до свого здоров'я, склад продукта - це важлива інформація. Хочеться віддати належне вітамінізованості напоїв. В складі напою містяться вітаміни групи В, а в напої HELL FOCUS ще й антиоксидант у вигляді аскорбінової кислоти (віт.С), вітамін D, L-карнитин та магній. Також напої HELL містять на 20% більше вмісту кофеїну, ніж звичайний енергетичний напій (32 мг/100 мл)., для підвіщення тонусу та працездатності (але, після споживання напою я майже не відчула приливу енергії та підвищення розумової діяльності та й відчуття втому нікуди не зникло). Тобто, як напій, HELL не погано освіжає, має приємний смак та аромат, але, як енергетичний засіб, на мій особистий погляд, він слабенький, друге дихання не відкриває. Також хочу сказати, що всі смаки мають дещо кислуватий присмак лимонної кислоти, особисто мені не вистачало цукру (хоча цукор займає другу позицію в складі) і хотілось відчути більш солодкий смак, але це звісно, кому як.
Забігаючи наперед хочу зазначити, що особисто мені найбільш припали до смаку HELL Strong Apple зі смаком яблука та HELL Strong Red Grape зі смаком червоного винограду. Саме ці смаки мають найбільш вдалі смакові та ароматичні характеристики (на мій погляд).
Отже більш детально про смаки HELL:
HELL CLASSIC вирізняється ягідним смаком (такий собі класичний тутті-фрутті), що є характерним саме для цього нопою та приємним післясмаком. Напій не сильно газований, але як на мене в напої забагато лимонної кислоти і замало цукру, тому він трохи кислуватий.
Смак HELL FOCUS більш освіжаючий, літній, життєрадісний, цитрусовий. Відчувається яскрава апельсиново-мандаринова нотка і ніжний аромат манго, тобто апельсиново-манговий мікс.
Напій HELL APPLE має досить виражений смак та аромат яблука. Цей енергетик більш солодкий на смак, ніж CLASSIC, більш м'який та приємний. Але також має трохи кислуватий присмак лимонної кислоти. Найбільш нейтральний смак зі всієї лінійки HELL (нагадує яблучний сік). Гадаю, буде дуже доречним під час літньої спеки.
Напій HELL Red Grape зі смаком червоного винограду, дійсно має характерний делікатний смак стиглого винограду, з приємним виноградним післясмаком. Ароматний. Звабливий. Мій фаворит серед напоїв HELL. Не часто можна зустріти напої з цим смаком, тому вважаю вибір харчових технологів дуже вдалим.
Взагалі безалкогольні енергетичні напої HELL мають цікаві смаки, досить ароматні, освіжаючі, з м'якою газованістю, приємним фруктовим післясмаком та вітамінізованим складом. П'ються легко, з задоволенням, кофеїнової залежності не викликають.
Ціна демократична.
Кожен зможе підібрати напій на свій смак;)
У отзыва 1 комментарий
Знавець

Дегустація смаків HELL FOCUS та HELL RED GRAPE

На днях скуштувала наступні два смаки енергетичного напою HELL, а саме HELL STRONG FOCUS та HELL STRONG RED GRAPE.
Одразу хочу зазначити, що обидва смаки (як і попередні два) мають кислуватий присмак лимонної кислоти, особисто мені не вистачало цукру (хоча цукор займає другу позицію в складі) і хотілось відчути більш солодкий смак, але це звісно, кому як. Смак HELL FOCUS більш освіжаючий, літній, життєрадісний, цитрусовий. Трохи бадьорить, але друге дихання не відкриває. Хотілось би більшого ефекту тонізування. Відчувається яскрава апельсиново-мандаринова нотка.
А напій зі смаком червоного винограду, дійсно має характерний делікатний смак стиглого винограду, з приємним виноградним післясмаком. Ароматний. Звабливий. Газованість обох напоїв не сильна, лагідна, якщо перелити енергетик в склянку - з'являється приємна пінка, яка швидко осідає, пузирики газу м'які, не вистрілюють в різні боки за межі склянки та не "б'ють" в ніс чи мозок))) Дуже приємний напій, але знов таки трохи не вистачає ефекту тотального тонізування і надання супер бадьорості.
Щодо калорійності, то банка напою 250 мл., містить 117,5 кілокалорій. Як на мене - оптимально. Хочеться віддати належне вітамінізованості напоїв. Вміст вітамінів підтримує нервову систему в належному тонусі. Також є антиоксидант у вигляді вітаміну С.
Обидва смаки дуже цікаві і смачні, але мені більше сподобався HELL RED GRAPE зі смаком червоного винограду. Не часто можна зустріти напої з цим смаком, тому вважаю вибір харчових технологів дуже вдалим.
У отзыва 2 комментария